Share

Pont Yoshihito Nishioka vs Miomir Kecmanovic / Tenisul sclipitor al japonezului muncitor

Tenis

Cota: 1.53

Adaugat de: Grigore Cartianu

13 Mar 2019 08:36 744 0
Logo Yoshihito Nishioka
Logo Miomir Kecmanovic
Yoshihito Nishioka
Miomir Kecmanovic
VS
20:00 13 Martie 2019
Indian Wells

Analiză și informații pentru Yoshihito Nishioka v Miomir Kecmanovic

Un meci inedit în "optimi", la un turneu de mare anvergură, cum e cel de la Indian Wells. Se întâlnesc, în Top 16 al turneului, jucătorii de pe locurile 74 (japonezul Yoshihito Nishioka) și 130 (sârbul Miomir Kekmanovic). S-a ajuns aici pentru că cei doi au eliminat tenismeni mult mai bine clasați, precum spaniolul Roberto Bautista Agut (nr. 22 ATP) și canadianul Felix Auger Aliassime (58), respectiv sârbul Laslo Djere (32).

Așadar, unul dintre Nishioka și Kekmanovic va ajunge în "sferturi", ceea ce-i va aduce și un salt spectaculos în clasament. Cine va fi acela? Aici e posibil să decidă experiența, dar și prospețimea fizică.

La 23 de ani, Nishioka e "copt" pentru marile turnee, printre învinșii săi din ultimul an numărându-se tenismeni precum Verdasco, Shapovalov și Bautista Agut.

În schimb, Kekmanovic (19 ani și 6 luni) e la început de drum în tenisul mare. Încă un sârb care va face carieră în circuitul profesionist. În rândurile ce urmează veți regăsi și pontul recomandat.

Pariază pe tenis și câștigă o parte din Jackpot-urile de 50.000RON CASH!

Yoshihito Nishioka: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î Î

Traseul lui Nishioka a fost mai dur până acum, iar victoria cu Bautista Agut i-a deschis culoarul japonezului spre o performanță importantă.

Nishioka (74 ATP) la Indian Wells 2019:

* 3-6, 6-3, 6-2 cu Denis Kudla (SUA, 65)

* 7-6, 6-4 cu Roberto Bautista Agut (Spania, 22)

* 6-7, 6-4, 7-6 cu Felix Auger Aliassime (Canada, 58)

Miomir Kecmanovic: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V Î

Prezența lui Kecmanovic în turul 4 e și rodul întâmplării. Sârbul a fost învins în turul 2 al calificărilor de americanul Marcos Giron (nr. 217 ATP), dar a ajuns pe tabloul principal din postura de lucky looser, prin retragerea sud-africanului Kevin Anderson, accidentat. Al doilea noroc al Kecmanovic: cum Anderson, cap de serie, era liber în turul 1, sârbul a beneficiat de același avantaj, intrând direct în turul 2.

Kecmanovic a preluat culoarul uriașului sud-african, unul foarte bun.

Kecmanovic (130 ATP) la Indian Wells 2019:

* 6-3, 6-2 cu Luca Vanni (Italia, 130) - calificări, turul 1

* 7-6, 5-7, 6-7 cu Marcos Giron (SUA, 217) - calificări, turul 2

* 6-3, 6-2 cu Maximilian Marterer (Germania, 99)

* 6-2, 7-6 cu Laslo Djere (Serbia, 32)

Statistica meciurilor directe Yoshihito Nishioka v Miomir Kecmanovic

Nu s-au mai întâlnit în meciuri directe.

Cote pentru Yoshihito Nishioka v Miomir Kecmanovic

Recomand și:

* Total game-uri: peste 21,5, cota 1,65.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Yoshihito Nishioka vs Miomir Kecmanovic: Victorie Nishioka

Japonezul are deja experiența marilor turnee. El și-a forjat psihicul, trecând cu bine peste momentele de cumpănă care apar în timpul unui meci. Gestionează bine tie-break-urile, câștigând două din trei la Indian Wells. Meciul său definitoriu a fost cel cu Bautista Agut, pe care l-a învins în două seturi extrem de echilibrate: 7-6, 6-4, cu tie-break câștigat la 3. Kekmanovic a făcut deja un turneu mult peste așteptări, dar în fața "furnicuței" Nishioka va fi greu să câștige.

Pont pariuri: Victorie Nishioka

Miza: 6/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Grigore Cartianu

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 2

100%

Pont Yoshihito Nishioka vs Miomir Kecmanovic: Yoshihito Nishioka +0,5 game-uri

Yoshihito Nishioka este unul dintre tenismenii foarte buni din circuit, care putea să fie mult mai bine clasat dacă nu intervenea accidentarea la genunchi și operația. Înainte de aceste probleme el era aproape de topul 50 ATP, având victorii cu Sock și Berdych, cu ultimul chiar aici la Indian Wells, în 2017. Acum pare iarăși pe o pantă ascendentă, iar Nishioka a arătat chiar bine în ultima săptămână, trecând de Kudla, Agut și Aliassime. Evident, fiind unul dintre tenismenii scunzi din circuit nu are un joc bazat pe forță și pe serviciu, însă Yoshihito compensează prin deplasare pe teren și variație, în general fiind foarte bun pe retur. Miomir Kecmanovic este și el unul dintre viitoarele staruri ale ATP-ului, fiind supranumit încă din juniorat "noul Djokovic". Aici este lucky loser, fiind învins în calificări de Giron, pe tabloul principal neavând mari probleme însă cu oponenți destul de la îndemâna sa. În plus Miomir a arătat mari vulnerabilități la challengerul Indian Wells de acum două săptămâni, fiind învins în două seturi scurte de Majchrzak. Consider astfel că Nishioka este favorit.

Pont pariuri: Yoshihito Nishioka +0,5 game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Admin

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Yoshihito Nishioka vs Miomir Kecmanovic: Peste 21,5 game-uri

Se anunță un meci disputat între Nishioka și Kecmanovic. Cei doi jucători fac parte din surprizele plăcute ale acestui turneu, atât japonezul, cât și sârbul ajungând mai mult decât surpinzător în optimile competiției. Dacă Miomir a beneficiat de poziția de lucky loser și i-a luat locul lui Anderson, Nishioka a trecut de nume grele ca Bautista AGUT sau jucători aflați în mare formă, Auger Aliassime. Cu toate astea, partida nu va fi una deloc simplă pentru japonez, care va avea de trecut un foarte talentat jucător. Cred că sunt șanse mari să avem și un set decisiv, astfel că merg cu mare încredere pe minim 22 de gameuri disputate, la o cotă bună oferită de Unibet.

Pont pariuri: Peste 21,5 game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Grigore Cartianu

Ponturi:

14

Castigate:

5

Pierdute:

7

Anulate:

2

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Nishioka - Mcdonald. 28.05.2019
Cota: 1.44 28 Mai 2019 12:00 0