1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Xinyu Wang - Cori Gauff

Xinyu Wang - Cori Gauff: ponturi pariuri WTA Berlin. 16.06.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-06-15 20:14:00

WTA Berlin

16 Iunie 2022, 16:00

Xinyu Wang

Xinyu Wang

versus
Cori Gauff

Cori Gauff

2.05

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Xinyu Wang v Cori Gauff

Într-un meci din runda secundă de la WTA Berlin, Coco Gauff încearcă să ducă mai departe seria rezultatelor bune. Americanca o întâlnește pe Xinyu Wang, jucătoare venită din calificări. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării de joi, iar la final de articol veți găsi recomandarea mea de pariu. 

Xinyu Wang: Forma echipei, știri și statistici

Xinyu Wang este o sportivă de 20 de ani din China, clasată în această săptămână pe locul 76 WTA. Rezultatele sale din ultima vreme au fost bune: ea a cucerit titlul competiției ITF de 100 000 de la La Bisbal (Spania), cu victorii în semifinale la Victoria Jimenez Kasintseva și în finală la Erika Andreeva. După o eliminare în primul tur la Nottingham (cu Ajla Tomljanovic), Xinyu a început să se simtă bine pe iarba de la Berlin. Asiatica a reușit să treacă în calificări de Ekaterina Kazionova (6-4, 6-1, cu 4 break-uri reușite), Anna-Lena Friedsam (4-6, 6-3, 6-3, cu 4 break-uri) și Tamara Korpatsch (3-6, 6-3, 6-4, tot cu 4 break-uri izbutite). Sportiva de 1,82 metri înălțime are un serviciu redutabil, dar și un joc solid de pe linia de fund, avantajat și de condițiile rapide pe iarbă. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cori Gauff: Forma echipei, știri și statistici

Cori Gauff are doar 18 ani și este una dintre vedetele circuitului. Americanca a urcat pe locul 13 după ce a disputat finala Roland Garrosului. Ea a cedat în ultimul act cu Iga Swiatek, însă poloneza pare din altă dimensiune - a ajuns deja la 35 de meciuri câștigate la rând în circuit. Gauff a avut o săptămână și jumătate de pauză după înfrângerea de la Paris, iar acum și-a început campania pe iarbă. Primul meci nu a fost cel mai convingător, în fața conaționalei Ann Li. Gauff a făcut o primă parte bună de meci, dar apoi a avut multe ezitări pe final. Până la urmă, Coco s-a impus cu 6-2, 7-6, într-o partidă în care și-a cedat serviciul de 3 ori. 

Statistica meciurilor directe Xinyu Wang v Cori Gauff

Acesta va fi primul meci direct între cele două în competiția senioarelor. Gauff și Wang s-au aflat o dată față în față, în turneul junioarelor de la Roland Garros 2018. Americanca s-a impus cu acea ocazie printr-un dublu 6-4. 

Cote pentru Xinyu Wang v Cori Gauff

Cori Gauff este considerată mare favorită în acest duel, însă eu anticipez o întâlnire mai echilibrată. Xinyu Wang este o sportivă cu un retur redutabil, iar acest aspect cântărește mult în recomandarea mea. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 19,5 game-uri. Această selecție are o cotă atractivă de 1,75.

Xinyu Wang vs Cori Gauff Pont: Xinyu Wang peste 2,5 break-uri in meci

Coco Gauff este jucătoarea mai bună dintre cele două, însă Wang a avut mult mai mult timp de acomodare cu suprafața de la Berlin. Chinezoaica are deja 3 meciuri câștigate pe iarba din Germania, iar în aceste confruntări a arătat un retur de temut. Gauff are multe momente bune, însă are și clipe în care greșește enorm, comite duble greșeli și arată nesiguranță în evoluție. De acele momente consider că va profita Wang, care va reuși peste 2,5 break-uri în partida de joi cu Gauff. Cota oferită de Betano e una atractivă. Sper ca pontul meu să vă fie de folos!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici