1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Xinyu Wang - Anna-Lena Friedsam

Xinyu Wang - Anna-Lena Friedsam: ponturi pariuri WTA Miami. 22.03.2023

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2023-03-22 02:45:00

WTA Miami

22 Martie 2023, 19:30

Xinyu Wang

Xinyu Wang

versus
Anna-Lena Friedsam

Anna-Lena Friedsam

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Xinyu Wang v Anna-Lena Friedsam

Într-un meci care contează pentru primul tur al turneului feminin de la Miami, față în față se vor afla Xinyu Wang și Anna-Lena Friedsam. Duelul dintre cele două sportive este programat în cursul zilei de miercuri, cu începere la ora aproximativă 19:30. În cele ce urmează puteți citi prezentarea jucătoarelor, iar la final de articol veți găsi pronosticul oferit.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Xinyu Wang: Forma echipei, știri și statistici

Xinyu Wang este o jucătoare chineză de 21 de ani, clasată pe locul 61 în lume. Ea se află în această săptămână pe cea mai bună poziție din carieră și arată o formă dătătoare de speranțe. În turneul precedent, cel de la Indian Wells, Xinyu a reușit să elimine două jucătoare bune: mai întâi a trecut de Elise Mertens (6-3, 6-1), iar apoi învins-o și pe Ekaterina Alexandrova, cu 6-2, 6-3. În runda a treia a întrecerii din California, asiatica i-a pus mari probleme Barborei Krejcikova, însă valoroasa sportivă din Cehia s-a impus până la urmă cu 6-2, 6-7, 6-2. În 2023, bilanțul lui Wang arată 13 victorii și 9 înfrângeri. Cel mai bun rezultat a fost obținut în luna februarie - semifinală la WTA Hua Hin, unde a pierdut în fața colegei sale de la dublu, Lin Zhu. Apoi Wang a continuat forma bună, cu sfert de finală la Irapuato, iar la început de an a ajuns în aceeași fază la WTA Hobart. Cu un joc solid de pe linia de fund și lovituri în forță, Wang încearcă să preia rapid controlul punctului și să îl încheie în cât mai puține execuții.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Anna-Lena Friedsam: Forma echipei, știri și statistici

Anna-Lena Friedsam este o experimentată jucătoare din Germania, în vârstă de 29 de ani. Cu un deceniu vechime în circuit, nemțoaica are un joc bun la fileu și o bună varietate în execuțiile de pe linia de fund. Ea a avut și anumite probleme de ordin fizic, care au împiedicat-o în ultimii ani să joace toate turneele pe care și le planificase. Anna a reușit să revină în această săptămână în prima sută mondială, acum e pe 98 WTA. Totuși este departe de career-high, care a fost atins în 2016, pe când ocupa poziția a 45-a. Sezonul 2023 a adus 10 victorii și 5 meciuri pierdute, iar Linz a fost turneul cel mai bun: din calificări a ajuns până în sferturile de finală. Acolo a început bine în fața Anastasiei Potapova, a luat primul set, dar până la urmă cea care urma să cucerească titlul s-a impus cu 2-6, 6-4, 6-1. În general, Friedsam are probleme la serviciu. Ea a început această întrecere de la Miami în calificări, iar în partida de debut a trecut de Olga Danilovic (6-3, 6-4). În acea confruntare, jucătoarea din Germania a comis 3 duble greșeli. Apoi a urmat un meci atipic cu Dayana Yastremska, victorie cu 1-6, 7-6, 6-3, cu doar o dublă comisă. Spun atipică pentru că dacă ne uităm și la competiția precedentă, la Indian Wells, vedem că Anna comite de obicei multe duble: deși a jucat un meci scurt cu Marina Bassols Ribera (6-1, 6-0), tot a avut timp să comită 3 duble greșeli. Iar apoi a pierdut cu Varvara Gracheva, scor 6-7, 7-6, 4-6 și a avut 9 duble.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Xinyu Wang v Anna-Lena Friedsam

Acesta va fi cel de-al doilea meci direct între cele două jucătoare în circuitul WTA. Pe primul l-a câștigat Wang, anul trecut, la Berlin, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3. În acea confruntare, Friedsam a comis 6 duble greșeli.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Xinyu Wang v Anna-Lena Friedsam

Anna Lena Friedsam este o sportivă care are de obicei probleme în ceea ce privește constanța la serviciu, iar numărul dublelor greșeli este unul ridicat. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și victoria lui Xinyu Wang. În cazul în care jucătoarea din China se va impune, veți prinde o cotă atractivă de 1,80.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Xinyu Wang vs Anna-Lena Friedsam Pont: Anna-Lena Friedsam comite 3+ duble greșeli

Anna Lena Friedsam este tipul de jucătoare care își asumă riscuri majore la serviciu, de aici apar și duble greșeli. În 4 din ultimele 5 meciuri jucate în circuit a avut peste 2,5 duble la total. Confruntarea cu Wang nu va fi una scurtă, precedentul lor duel direct a avut nevoia de set decisiv. În acel meci cu Wang de anul trecut, Friedsam a comis 6 duble greșeli. În aceste condiții mă aștept să aibă cel puțin 3 și în confruntarea de miercuri, de la Miami.

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici