1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Whitney Osuigwe vs Mihaela Buzarnescu - Ponturi Pariuri Australian Open (Q), 13.01.2021

Whitney Osuigwe vs Mihaela Buzarnescu - Ponturi Pariuri Australian Open (Q), 13.01.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-01-13 00:40:00

Australian Open

13 Ianuarie 2021, 11:00

Whitney Osuigwe

Whitney Osuigwe

versus
Mihaela Buzarnescu

Mihaela Buzarnescu

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Whitney Osuigwe v Mihaela Buzarnescu

Turneul Australian Open - faza calificărilor - are loc în acest an în Dubai, iar în această analiză voi detalia partida din turul 3 dintre Whitney Osuigwe și Mihaela Buzărnescu, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Dubai este o localitate de 3.3 milioane de locuitori, fiind cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite. 
Turneul acesta este mare, de grand slam. 
Gazda este complexul Dubai Duty Free Tennis Stadium, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Juvan, Errani, Buzărnescu sau Schmiedlova. 

Whitney Osuigwe: Forma echipei, știri și statistici

Whitney Osuigwe este o americancă de 18 ani, clasată pe locul 161 WTA. 
Iar Osuigwe este talentată, o tenismenă încă junioare însă care a fost foarte aproape de prima sută mondială, acum un an ocupând locul 105 în lume. Iar la under 18a fost numărul 1 mondial în 2017, așadar se așteaptă mari performanțe de la ea. 
Are la junioare câștigat Roland Garros-ul, Orange Bowl -care este probabil cel mai prestigios turneu under 18, ambele pe zgură, suprafața sa preferată, lucru poate ciudat pentru o americancă. 
Însă la profesioniști evident este mult mai greu, ea având însă 4 prezențe pe tablourile principale la grand slamuri, una dintre ele chiar la Australian Open. 
În 2020 nu are performanțe. 
An slab pentru ea, terminându-l cu 7 înfrângeri consecutive, ultima un 3-6 2-6 cu Li (locul 98 WTA), la W100 Charleston. 
Aici:

- 6-4 6-3 cu Kawa (locul 113 WTA), câștigând 56% mingi cu primul serviciu, 41% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (4 salvate)
- 6-2 6-4 cu Gadecki (tenismena fără clasament), câștigând 62% mingi cu primul serviciu, 33% cu cel secund, oferind 10 mingi de break (7 salvate)

Mihaela Buzarnescu: Forma echipei, știri și statistici

Mihaela Buzărnescu este o româncă de 32 de ani, clasată pe locul 137 WTA. 
Iar Buzărnescu este o sportivă talentată, care a avut însă foarte mare ghinion din cauza accidentărilor, cariera sa fiind practic secționată în bucăți temporale scurte din această cauza. Mihaela a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi în 2013, eșuată, apoi în 2014 încercând o nouă operație însă fără succes, ea simțind dureri în continuare. Problemele au dispărut abia în 2017, însă în 2018 când totul părea ok iar Mihaela se afla pe locul 20 mondial a intervenit acea accidentare groaznică din Canada din meciul cu Svitolina, ea având ligament rupt
Iar Buzărnescu nu a mai revenit la același nivel, deși acum încearcă să intre iarăși în prima sută mondială. 
Partea bună este că Mihaela stă foarte bine pe plan mental și s-a antrenat mult la capitolul fizic, deci ar trebuie să o mai vedem reușind turnee bune. 
În 2020 nu are performanțe. 
Acest lucru este normal cumva, Mihaela disputând doar 2 partide tot anul, ambele pierdute. 

Aici:

- 6-4 6-3 cu Arruabarrena (locul 165 WTA), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 7-6 2-6 6-4 cu Liu (locul 218 WTA), câștigând 61% mingi cu primul serviciu, 44% cu cel secund, oferind 14 mingi de break (8 salvate)

Statistica meciurilor directe Whitney Osuigwe v Mihaela Buzarnescu

Este prima întâlnire directă între cele două. 

Cote pentru Whitney Osuigwe v Mihaela Buzarnescu

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betfair: Puteți încerca și 2-1 scor corect Buzărnescu la o cotă de 4.00

Whitney Osuigwe vs Mihaela Buzarnescu Pont: Mihaela Buzarnescu castiga

Whitney Osuigwe este o jucătoare foarte talentată, ea fiind fost număr 1 mondial la juniori, câștigătoare de Roland Garros under 18. Însă la profesioniști este evident mai greu, terminând sezonul trecut cu 7 înfrângeri consecutive, ea practic pierzând toate meciurile în a doua jumătate a anului. Aici nu a pierdut set însă s-a chinuit mult pe serviciu, având probleme chiar și cu Gadecki, sportivă fără clasament. Mihaela Buzărnescu este fost număr 20 mondial, însă a avut acel mare ghinion cu accidentarea din Canada și ligamentul rupt. Anul trecut a disputat doar 2 partide, ambele pierdute, acum încercând să intre iarăși în prima sută mondială. Ieri a stat aproape 3 ore pe teren cu Liu, însă acest lucru este bun și înseamnă că Mihaela stă încă bine pe plan fizic și mental, putând să câștige meciuri lungi. Iar acum ar trebui să fie foarte motivată pentru a ajunge pe tabloul principal de la Antipozi. Consider astfel că Buzarnescu este favorită, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici