1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Viktoriya Tomova - Danielle Rose Collins.

Viktoriya Tomova - Danielle Rose Collins. Ponturi pariuri tenis WTA Miami. 23.03.2023

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2023-03-23 08:57:00

WTA - Miami

23 Martie 2023, 18:15

Viktoriya Tomova

Viktoriya Tomova

versus
Danielle Rose Collins

Danielle Rose Collins

1.67

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Viktoriya Tomova v Danielle Rose Collins

În turul al doilea al turneului WTA de la Miami, Viktoriya Tomova o întâlnește pe Danielle Rose Collins, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Tomova ocupă locul 96 în clasamentul WTA, în timp ce Collins se află pe poziția 30.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Viktoriya Tomova: Forma echipei, știri și statistici

Viktoriya Tomova are 28 de ani, ocupă locul 96 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 87. Jucătoarea din Bulgaria evoluează mai mult în turnee WTA de mică anvergură și își clădește clasamentul în turnee ITF, pentru a avea șansa de a participa la turneele de Grand Slam pe tabloul principal. Jucătoare cu rezultate mai bune pe zgură, Tomova vine după un 2022 foarte bun, în care a adunat 41 de victorii, ceea ce nu i se mai întâmplase din 2016. A arătat că poate fi competitivă și pe hard, unde anul acesta a adunat deja opt succese. A pierdut în primul tur la AO, unde i-a luat doar două game-uri Belindei Bencic, apoi a trecut de calificări la Linz, Lyon, DOha și Dubai, fără să depășească turul al doilea. Nu a participat la Indian Wells, iar la Miami a intrat pe tabloul principal ca lucky loser. Este pentru prima oară pe tabloul principal la Miami, unde a eșuat de fiecare dată în calificări. Acum, a pierdut cu Golubic în calificări, dar a eliminat-o pe Schmiedlova în primul tur, în două seturi. A salvat două mingi de break din patru și a câștigat de cinci ori pe serviciul adversarei. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Danielle Rose Collins: Forma echipei, știri și statistici

Danielle Rose Collins are 29 de ani, ocupă locul 30 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe șapte, în iulie anul trecut. Colliins este o jucătoare care se simte foarte bine pe hard, iar la Miami are o semifinală la prima participare, în 2018 și un sfert de finală anul trecut. Așadar, un turneu unde se simte bine și poate ajunge departe. Începutul de an este unul neconvingător, cu opt victorii și opt înfrângeri. I-a luat set Rybakinei în turul al treilea la AO și are o semifinală pierdută la AUstin cu Marta Kostyuk. A pierdut în primele tururi în turneele din zona Golfului, iar la Indian Wells a fost eliminată de Dalma Galfi, una dintre surprizele turneului. A părut nervoasă cu Galfi, a comis multe erori neforțate și nu a reușit deloc să intre în meci, deși a avut 4-2 în setul al doilea. Anul trecut, a fost eliminată de Naomi Osaka în sferturi la Miami. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Viktoriya Tomova v Danielle Rose Collins

Danielle Rose Collins s-a impus la Roland garros, anul trecut, cu 6-0, 6-4, în singura întâlnire directă. 

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Viktoriya Tomova v Danielle Rose Collins

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,75 pentru ca Danielle Collins să nu ia mai mult de 12 game-uri și o cotă de 2,1 pentru o victorie la cel puțin șase game-uri diferență.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Viktoriya Tomova vs Danielle Rose Collins Pont: Danielle Rose Collins câștigă cu h (-4,5) la game-uri

Danielle Rose Collins se simte excelent la Miami, unde are o semifinală și un sfert de finală în trecut, în timp ce Tomova este prima oară pe tabloul principal, ca lucky loser. Tomova nu are arme să o pună în dificultate pe Collins. Rose Collins lovește foarte puternic pe ambele părți, în timp ce Tomova are doar argumentul unei deplasări destul de bune, fără vreo lovitură deosebită. Merg pe o victorie clară a lui Collins, la cel puțin cinci game-uri diferență, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici