1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Victoria Azarenka vs Elina Svitolina

Victoria Azarenka vs Elina Svitolina - Ponturi Pariuri Australian Open, 21.01.2022

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2022-01-20 03:10:00

Australian Open

21 Ianuarie 2022, 02:00

Victoria Azarenka

Victoria Azarenka

versus
Elina Svitolina

Elina Svitolina

1.98

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Victoria Azarenka v Elina Svitolina

Turneul Australian Open are loc în Melbourne, iar în această analiză voi detalia partida din turul 3 dintre Victoria Azarenka și Elina Svitolina, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Melbourne este o localitate de 5.1 milioane de locuitori, numită în onoarea lui William Lamb, viscontele de Melbourne. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 75 milioane de dolari australieni. 
Gazda este complexul Melbourne Park, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Sakkari, Barty, Badosa sau Osaka. 

Victoria Azarenka: Forma echipei, știri și statistici

Victoria Azarenka este o belarusă de 32 de ani, clasată pe locul 25 WTA. 
Iar Azarenka este una dintre marile jucătoare din istoria tenisului, o sportivă care putea obține rezultate mult mai mari dacă avea ca prioritate doar acest sport. Însă, Azarenka a vrut să aibă o familie, a născut, apoi a trecut prin niște momente complicate, având un proces pentru custodia băiatului ei. L-a câștigat, însă în acel timp nu a avut voie să părăsească SUA, renunțând la circuit. 
Astfel, Azarenka a pierdut ani buni. Totuși, nu trebuie uitat faptul că ea a fost numărul 1 mondial și are în palmares două grand slamuri, ambele obținute chiar aici. 
În aceste condiții, putem să o vedem iarăși campioană. 
Problema sa este traseul, fiind pe aceeași jumătate cu principalele favorite la titlu: Barty, Osaka și Badosa. 
Forma ei este bună. În acest an a participat la Adelaide, acolo trecând de Badosa, o mare victorie, pierzând în sferturile de finală cu Swiatek, după un meci echilibrat de 3 seturi. 
Iar aici a fost pur și simplu dominantă, învingându-le pe Udvardy și pe Teichmann în meciuri foarte scurte, care au durat puțin peste o oră. 
În 2021 are sferturi de finală la Grampians Trophy, semifinale la Doha, semifinale la Berlin, sferturi de finală la Bad Homburg, sferturi de finală la Montreal și finală la Indian Wells. 
Iar în 2022 are sferturi de finală la Adelaide. 
Aici:

- 6-3 6-2 cu Udvardy (locul 95 WTA), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 39% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)
- 6-1 6-2 cu Teichmann (locul 34 WTA), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (toate salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Elina Svitolina: Forma echipei, știri și statistici

Elina Svitolina este o ucraineancă de 27 de ani, clasată pe locul 17 WTA. 
Iar Svitolina este una dintre cele mai talentate jucătoare ale generației sale, o prezență aproape constantă în top 10 WTA în ultimul deceniu. Acum nu mai este într-o formă atât de bună, lucru care se vede din clasament, obținând rezultate din ce în ce mai rar. 
Totuși, Elina nu este pe final de carieră, dimpotrivă, ea fiind exact la acea vârstă de maturizare sportivă. Pare mai liniștită pe plan personal după căsătoria cu Monfils, așadar nu ar fi ciudat să o vedem în viitor iarăși în top 10. 
Forma sa este însă destul de negativă, pe final de an trecut având o înfrângere foarte clară cu Pegula, 1-6 1-6, plus eșec cu Osorio la Tenerife. 
Nici noul sezon nu l-a început deloc bine. Elina a pierdut cu Gasanova la Adelaide 1 și cu Madison Keys la Adelaide 2, în acest ultim meci fiind dominată complet. 
Totuși, aici a arătat câteva semne mai bune, în special în primul tur unde a trecut de Ferro. 
În turul secund, cu Tan, a avut iarăși dificultăți pronunțate, a pierdut set și a servit foarte slab. 
În 2021 are sferturi de finală la Abu Dhabi, sferturi de finală la Gippsland Trophy, sferturi de finală la Doha, semifinale la Miami, semifinale la Stuttgart, sferturi de finală la Roma, semifinale la Jocurile Olimpice, titlu la Chicago, sferturi de finală la US Open și sferturi de finală la Chicago 2. 
Aici:

- 6-1 7-6 cu Ferro (locul 101 WTA), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)
- 6-3 5-7 5-1 cu Tan (locul 107 WTA, scor la care aceasta s-a retras), câștigând 63% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (2 salvate)

Statistica meciurilor directe Victoria Azarenka v Elina Svitolina

În întâlnirile directe scorul este 4-0 pentru Azarenka, ultima având loc în 2021 la Doha când Victoria s-a impus 6-2 6-4. 

Cote pentru Victoria Azarenka v Elina Svitolina

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Azarenka, la o cotă de 1.35.

Victoria Azarenka vs Elina Svitolina Pont: Peste 6.5 breakuri in meci

Victoria Azarenka este favorită certă în această partidă. Este într-o formă extrem de bună, aici în primele meciuri câștigând foarte ușor și stând puțin pe teren. Serviciul ei i-a mers bine, cedând un singur break tot turneul, în plus având palmares 4-0 cu oponenta de astăzi. Iar faptul că este de două ori campioană aici o ajută din punct de vedere al experienței. Elina Svitolina nu este în formă bună, venind după niște turnee slabe unde a pierdut cu Gasanova și Keys. Iar în turul secund aici s-a chinuit mult cu Tan, a cedat set și și-a pierdut de 5 ori serviciul. Totuși, Svitolina nu poate să fie vreodată desconsiderată. Este o jucătoare de top, anul trecut având semifinale la Miami, la Olimpiadă sau sferturi de finală la US Open, unde a trecut de Halep. Așadar poate pune probleme. Consider astfel că vom vedea peste 6.5 breakuri in meci, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.98
Status: Pierdut

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici