1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Victoria Azarenka - Ekaterina Alexandrova

Victoria Azarenka - Ekaterina Alexandrova: ponturi pariuri WTA Ostrava. 03.10.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-10-02 19:18:00

WTA Ostrava

03 Octombrie 2022, 14:15

Victoria Azarenka

Victoria Azarenka

versus
Ekaterina Alexandrova

Ekaterina Alexandrova

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Victoria Azarenka v Ekaterina Alexandrova

Într-un meci din primul tur al întrecerii feminine de la Ostrava, față în față se vor afla Victoria Azarenka și Ekaterina Alexandrova. Partida dintre cele două este programată pe terenul central din Cehia, în jurul orei 14:15. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final de articol veți găsi pronosticul oferit.

Victoria Azarenka: Forma echipei, știri și statistici

Victoria Azarenka este o jucătoare de 33 de ani, clasată în prezent pe locul 22 în ierarhia WTA. Ea a fost chiar prima jucătoare a lumii, însă asta se întâmpla în urmă cu aproape un deceniu. În 2022, Victoria a câștigat 20 din cele 31 de meciuri jucate în circuit. Cel mai recent turneu a fost cel de la US Open. La New York, Azarenka a reușit să le învingă pe Ashlyn Krueger, Marta Kostyuk și Petra Martic, pentru a ceda în optimile de finală în fața Karolinei Pliskova. Cele mai bune rezultate ale anului au fost realizate la Adelaide și la Washington, de fiecare dată a ajuns în sferturile de fianlă. Anul trecut, Vika nu a jucat niciun turneu pe hard indoor, însă în 2020 a ajuns în finala de la Ostrava, fiind învinsă în ultimul act de conaționala Aryna Sabalenka.

Pariază la Netbet pe meciul dintre V. Azarenka vs E. Alexandrova cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Ekaterina Alexandrova: Forma echipei, știri și statistici

Ekaterina Alexandrova traversează cel mai bun sezon al carierei. Jucătoarea de 27 de ani vine după titlul adjudecat la WTA Seoul, în finală cu Jelena Ostapenko (7-6, 6-0). În confruntarea cu letona, Ekaterina a avut 6 ași și 4 duble greșeli, chiar dacă finala a fost una scurtă. În urma acelui succes, Alexandrova și-a trecut în cont al doilea titlu al anului. Primul trofeu îl cucerise în iunie, la Hertogenbosch, într-o finală cu Aryna Sabalenka. Înaintea întrecerii de la Seoul, Alexandrova a fost eliminată în runda a doua de la Portoroz. Ea a pierdut în fața jucătoarei din Ucraina, Lesya Tsurenko, scor 5-7, 0-6, într-o confruntare în care a comis nu mai puțin de 8 duble greșeli. 32 de victorii și-a trecut în cont Alexandrova în sezonul 2022, iar în startul lunii octombrie ocupă cea mai bună poziție din carieră, locul 21 WTA.

Statistica meciurilor directe Victoria Azarenka v Ekaterina Alexandrova

Acesta va fi cel de-al patrulea meci direct între cele două jucătoare. Până acum, Victoria Azarenka a reușit să se impună de fiecare dată. Cel mai recent succes a venit chiar în acest an, la Miami: 6-4, 2-6, 7-6. În acel duel, Alexandrova a avut 9 ași și 9 duble greșeli. Mergem cu un meci mai în spate, pe zgura de la Madrid: 7-5, 3-6, 6-1 pentru Azarenka, într-un meci cu 9 duble greșeli și 5 ași pentru Alexandrova.

Cote pentru Victoria Azarenka v Ekaterina Alexandrova

Ekaterina Alexandrova este o jucătoare cu serviciu puternic, care are statistici bune pe ași, însă care comite și duble greșeli pentru că riscă mult pe mingea a doua. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 20,5 game-uri. Această selecție oferă o cotă atractivă de 1,80.

Victoria Azarenka vs Ekaterina Alexandrova Pont: Ekaterina Alexandrova - peste 9,5 ași și duble greșeli

Victoria Azarenka și Ekaterina Alexandrova se cunosc bine. Stilul asemănător de joc aduce mai mereu partide echilibrate. Ultimele două dueluri directe au avut loc în 2021 și 2022, de fiecare dată s-a ajuns în set decisiv. Ekaterina Alexandrova are o medie bună de ași în fiecare partidă, iar hardul indoor de la Ostrava ar trebui să îi faciliteze mai multe astfel de servicii nereturnate. De asemenea, pentru că riscă mult pe mingea a doua, indiferent de suprafață, Alexandrova comite un număr ridicat de duble greșeli. În aceste condiții, recomand cu încredere depășirea baremului de 9,5 total ași & duble greșeli pentru Alexandrova. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive. Succes!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici