1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Victoria Azarenka vs Barbora Krejcikova - Ponturi Pariuri Tenis WTA Ostrava 21.10.2020

Victoria Azarenka vs Barbora Krejcikova - Ponturi Pariuri Tenis WTA Ostrava 21.10.2020

Marian Cioată
Marian Cioată

2020-10-21 03:24:00

WTA Ostrava

21 Octombrie 2020, 15:00

Victoria Azarenka

Victoria Azarenka

versus
Barbora Krejcikova

Barbora Krejcikova

1.83

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Victoria Azarenka v Barbora Krejcikova

Miercuri, 21 octombrie 2020, după orele 15.00, este programată partida din turul al doilea de la WTA Ostrava, între Victoria Azarenka (14 WTA) din Belarus și Barbora Krejcikova (85 WTA) din Republica Cehă. Pronosticul recomandat îi este favorabil sportivei din estul Europei, aflată într-o formă excelentă pe suprafețele rapide, de la reluarea oficială a circuitului profesionist feminin.

Victoria Azarenka: Forma echipei, știri și statistici

Victoria (31 ani) este o fostă lideră mondială, jucătoare cu titluri de Mare Șlem în palmares, care a fost nevoită să se retragă temporar din activitate, atunci când s-a născut primul său copil. Apoi, pauza competițională s-a prelungit foarte mult din motive personale, fiind în proces cu tatăl băiețelului ei și aflată în imposibilitatea de a călători în jurul lumii la turneele din calendarul WTA.

Din fericire, aceste probleme s-au rezolvat, iar Azarenka s-a putut concentra pe antrenamente și a revenit la un nivel extrem de ridicat, apropiat de vârful de formă necesar pentru a lupta de la egal la egal cu cele mai bune tenismene din circuit în 2020. 

După lockdown, bielorusa a câștigat titlul WTA de la Cincinnati și apoi a pierdut finala turneului major de la US Open, pe hard outdoor. Pe zgură nu s-a descurcat prea bine, bifând un sfert de finală la Roma și un tur 2 la Roland Garros, în condiții climatice extrem de dificile.

Azarenka s-a antrenat foarte bine în ultimele săptămâni la academia lui Patrick Mouratoglu din Franța și pare pregătită să cucerească un nou titlu WTA, aici la Ostrava.

Barbora Krejcikova: Forma echipei, știri și statistici

Barbora (24 ani) este o jucătoare care s-a consacrat în proba de dublu, dar acum are ambiția de a urca în clasament și în proba de simplu. Ea vine din calificările turneului de la Ostrava, după un joc bun, în care nu a cedat set. Totuși, nivelul de competitivitate arătat de Juvan, Teichmann și Martincova nu se compară cu ceea ce va etala Azarenka miercuri.

Krejcikova este o tenismenă care a evoluat preponderent pe zgură, de-a lungul carierei sale de simplu feminin. Nu are niciun titlu WTA, dar a câștigat individual 16 trofee ITF, 15 dintre ele pe suprafețele lente și unul singur pe hard indoor. 

Per total, bilanțul cehoaicei în sală este unul negativ, cu 25 victorii și 27 înfrângeri. 

Rezultatele complete de la actuala ediție a WTA Ostrava au fost următoarele -

6-3 6-0 vs Kaja Juvan (101 WTA, 19 ani)

6-3 6-2 vs Jill Teichmann (52 WTA, 23 ani)

7-5 6-1 vs Tereza Martincova (121 WTA, 25 ani)

Statistica meciurilor directe Victoria Azarenka v Barbora Krejcikova

Cele două jucătoare din generații diferite nu s-au mai confruntat până în prezent, într-un meci oficial de simplu feminin din circuitul WTA. 

Cote pentru Victoria Azarenka v Barbora Krejcikova

Alternativ, puteți încerca și varianta unui prim set fără break pentru Krejcikova, la cota de 3,30 oferită de casa de pariuri Betano.

Victoria Azarenka vs Barbora Krejcikova Pont: Azarenka -1,5 seturi handicap

Merg pe mâna jucătoarei mai experimentate și mai valoroase pe suprafețele rapide. Azarenka are un joc mult mai constant în această perioadă a anului 2020, are repere mult mai solide în jocul de simplu și o poftă de joc extraordinară, fiind oarecum în căutarea timpului pierdut. Victoria este extrem de motivată, are un tonus foarte apropiat de cel arătat în urmă cu ani buni, atunci când ocupa locul 1 mondial. Barbora Krejcikova are lovituri agresive, un serviciu decent, dar în plan mental nu este deloc aproape de nivelul adversarei sale de astăzi, iar aici se va face diferența în momentele cheie.

Victoria Azarenka vs Barbora Krejcikova Pont: Victoria Azarenka H-1,5 game-uri

Pont pentru proiectul #cota2. Victoria Azarenka este una dintre cele mai bune tenismene ale generației sale, ea având două titluri de grand slam în palmares iar în această vară ajungând în finală la US Open, pierzând iarăși acolo în ultimul act, de această dată împotriva lui Osaka. Însă jocul Victoriei pe hard este unul foarte bun, mai având recent și titlu la WTA Cincinnati, iar aici în condiții rapide ar trebui să se simtă bine. Barbora Krejcikova este în formă destul de bună de la revenire, de exemplu la Praga fiind la un pas să o elimine pe Halep. Iar aici nu a pierdut set până acum, jucând trei partide inclusiv cele din calificări. Însă oponentele sale au fost destul de modeste, toate mai slabe pe retur decât cea de astăzi și mai puțin agresive de pe baseline. Consider astfel că Azarenka se va impune la minim 2 gameuri diferență, pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de Unibet.

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici