1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Veronika Kudermetova - Beatriz Haddad Maia

Veronika Kudermetova - Beatriz Haddad Maia: ponturi pariuri WTA Tokyo. 23.09.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-09-22 18:35:00

WTA Tokyo

23 Septembrie 2022, 07:30

Veronika Kudermetova

Veronika Kudermetova

versus
Beatriz Haddad Maia

Beatriz Haddad Maia

1.70

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Veronika Kudermetova v Beatriz Haddad Maia

Într-un meci care contează pentru faza sferturilor de finală, Veronika Kudermetova o întâlnește pe Beatriz Haddad Maia. Meciul este programat al doilea pe central, în cursul dimineții de vineri, în jurul orei 07:30. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final de articol veți găși pontul oferit. 

Veronika Kudermetova: Forma echipei, știri și statistici

Veronika Kudermetova este o jucătoare de 25 de ani care ocupă în această săptămână cea mai bună poziție a carierei - locul 13 WTA. Sezonul 2022 a fost cel mai bun din carieră: Veronika a câștigat 35 de meciuri și a pierdut doar 17. După 3 finale disputată în primele 4 luni (Melbourne Summer Set, Dubai și Istanbul), Kudermetova a continuat prezențele în fazele finale ale întrecerilor importante: a ajuns în sferturile de finală de la Roland Garros, în semifinale la Hertogenbosch și San Jose, precum și tur IV la US Open. Printr-un serviciu excelent și un joc solid de pe linia de fund, Kudermetova a ajuns să lupte cu șanse reale pentru calificarea la Turneul Campioanelor. Din postura de favorită numărul 4, Veronika a beneficiat de tur liber la WTA Tokyo, iar în runda secundă a defilat în fața Fernandei Contreras Gomez (6-0, 6-1). 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Beatriz Haddad Maia: Forma echipei, știri și statistici

Beatriz Haddad Maia este o sportivă de 26 de ani, clasată pe poziția a 16-a în lume. Brazilianca a impresionat în acest sezon, în care a început la limita Top-ului 100 WTA, iar la multe turnee a avut nevoie de calificări pentru a pătrunde pe tablourile principale. Reala transformare s-a petrecut în competițiile pe iarbă, acolo unde Haddad a reușit să cucerească titlurile de la WTA Nottingham și Birmingham, iar la Eastbourne a ajuns în semifinale. Pentru Haddad a urmat o altă performanță importantă: în luna august, Betriz a ajuns în finala turneului WTA 1000 de la Toronto, acolo unde a fost învinsă de Simona Halep. Ultimele două turnee nu au adus rezultate satisfăcătoare: la US Open brazilianca a cedat în runda a doua în fața Biancăi Andreescu, iar la Portoroz a cedat în sferturile de finală în fața Anei Bogdan. Pentru calificarea în sferturile de finală la WTA Tokyo, Beatriz a câștigat meciul cu Yuki Naito (6-4, 6-2), iar în runda a doua a beneficiat de retragerea niponei Naomi Osaka. 

Statistica meciurilor directe Veronika Kudermetova v Beatriz Haddad Maia

Acesta va fi primul meci direct între cele două jucătoare în circuitul mondial. 

Cote pentru Veronika Kudermetova v Beatriz Haddad Maia

Veronika Kudermetova este considerată ușor favorită în acest meci, iar forma ei e una excelentă pe final de sezon. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un pariu pe exact două seturi în meci. Cota oferită pentru această selecție este de 1,60. 

Pariază la Netbet pe meciul dintre V. Kudermetova vs BH. Maia cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE



Veronika Kudermetova vs Beatriz Haddad Maia Pont: Victorie Veronika Kudermetova

Veronika Kudermetova are un tenis mai constant de pe linia de fund în comparație cu Beatriz Haddad. De asemenea, serviciul reprezintă un mare plus pentru Kudermetova, care ocupă locul 5 în clasamentul așilor din acest sezon, cu 204 până acum, o medie de peste 4 per meci. Haddad are dificultăți în a da replica în defensivă din deplasare, iar Kudermetova va profita de asta. Merg cu încredere pe mâna Veronikăi, care are nevoie de puncte pentru a obține calificarea la Turneul Campioanelor. Superbet oferă și opțiunea SuperAvantaj: dacă Veronika își adjudecă un set cu 6-0, pariul e deja câștigător indiferent de rezultatul final!

Veronika Kudermetova vs Beatriz Haddad Maia Pont: Veronika Kudermetova - prima care trimite 4 asi

Veronika Kudermetova este o jucătoare excelentă, iar acest sezon este cel mai bun din cariera sa. Arma principală a ei este serviciul, unul cu care trimite mulți ași. Recent are 8 ași cu Vekic, 6 cu Zanevska, 3 cu Galfi, 4 cu Jabeur, iar aici 3 cu Gomez, în meci foarte scurt. Beatriz Haddad Maia a impresionat și ea în acest an, deși în ultima vreme forma sa pare într-o scădere abruptă. Maia are un serviciu bun, însă ca număr de ași nu are cifre impresionante. Recent are 4 ași cu Tauson, 2 cu Bucșa, 4 cu Bogdan, iar aici 3 cu Naito. Consider astfel că Veronika va trimite prima 4 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici