1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Varvara Gracheva - Katie Boulter

Varvara Gracheva - Katie Boulter. Ponturi pariuri tenis WTA Paris. 17.05.2024

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2024-05-16 19:43:00

WTA - Paris

17 Mai 2024, 12:00

Varvara Gracheva

Varvara Gracheva

versus
Katie Boulter

Katie Boulter

1.55

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Varvara Gracheva v Katie Boulter

În sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Paris, Varvara Gracheva o întâlnește pe Katie Boulter, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Gracheva ocupă locul 88 în clasamentul WTA, în timp ce Boulter se află pe poziția 28.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Varvara Gracheva: Forma echipei, știri și statistici

Varvara Gracheva are 23 de ani, ocupă locul 88 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe locul 39. Jucătoarea franceză participă pentru a treia oară la acest turneu, unde a jucat semifinala anul trecut, pierdută la Diane Parry și sfert de  finală în urmă cu doi ani. 

Varvara Gracheva s-a prezentat lumii tenisului la 18 ani, când reușea să câștige cinci turnee ITF pe zgură și ajungea aproape de top 100. Ea a urcat aproape de top 30, dar nu a reușit să se mențină la nivel ridicat. Anul trecut a avut rezultate mai bune pe hard, unde a câștigat de trei ori mai multe partide decât pe zgură. 

Gracheva a început bine anul, cu un sfert de finală la Auckland, urmat de un tur doi la Hobart și Australian Open. Au urmat șase înfrângeri consecutive în primul tur al unor turnee WTA. Pe zgură, și-a regăsit încrederea. A trecut de calificări la Charleston, Madrid și Roma, dar nu a rezistat decât un tur pe tabloul principal.

Aici, a profitat în primul tur de abandonul Anei Bogdan, după care a trecut în trei seturi de Volynets. A salvat șapte mingi de break din 11 și a câștigat de cinci ori pe serviciul advers.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Katie Boulter: Forma echipei, știri și statistici

Katie Boulter are 27 de ani, ocupă locul 28 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe locul 27. Jucătoarea britanică ia parte pentru prima oară la acest turneu.

Boulter este o jucătoare care și-a clădit clasamentul pe suprafețele rapide, hard sau iarbă. Pe zgură, are un bilanț de 13 victorii și zece înfrângeri în toată cariera. Înaintea acestui turneu, avea un singur meci câștigat pe zgură în ultimele două sezoane. 

Este o jucătoare înaltă, de 1,82m și care se bazează mult pe serviciu, cu o deplasare modestă. De aceea, încearcă să încheie punctul repede, iar zgura nu-i oferă prea mult această posibilitate.

Anul acesta, a ajuns în turul al doilea la AO și a câștigat turneul de la San Diego, pe hard outdoor. Pe zgură, și-a arătat limitele și a pierdut în primul meci la Madrid și Roma, cu jucătoare modeste. 

Aici, a învins-o în primul tur pe Hariette Dart, cu un 6-0 în primul set.

În turul al doilea, a trecut de Viktoria Tomova, în două seturi. A salvat două mingi de break din patru și a câștigat de cinci ori pe serviciul advers. 

Statistica meciurilor directe Varvara Gracheva v Katie Boulter

Este 1-0 pentru Katie Boulter, care s-a impus în 2016, pe hard.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Varvara Gracheva v Katie Boulter

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercăm la acest meci. Avem o cotă de 1,55 pentru un meci cu cel puțin 20 de game-uri și o cotă de 2,2 pentru o victorie a Varvarei Gracheva.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Varvara Gracheva vs Katie Boulter Pont: Varvara Gracheva câștigă cel puțin un set.

Varvara Gracheva este o jucătoare care se simte excelent pe zgură și are prima șansă aici. Cotele o dau favorită pe Boulter, însă britanica a învins jucătoare ieșite din formă. Gracheva a fost testată de Volynets, o jucătoare cu o deplasare foarte bună și care dă tot înapoi, iar acum se va confrunta cu un alt stil, mult mai direct. Cred că Gracheva are mai multe atuuri pe această suprafață și poate câștiga măcar un set. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

Cele mai recente avancronici