1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Valeria Savinykh vs Yulia Putintseva

Valeria Savinykh vs Yulia Putintseva - Ponturi Pariuri WTA Osaka, 13.09.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-09-11 18:59:00

WTA Osaka

13 Septembrie 2023, 04:00

Valeria Savinykh

Valeria Savinykh

versus
Yulia Putintseva

Yulia Putintseva

2.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Valeria Savinykh v Yulia Putintseva

Turneul Kinoshita Group Japan Open Tennis Championships are loc în Osaka, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Valeria Savinykh și Yulia Putintseva, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Osaka este o localitate de 2.7 milioane de locuitori, fiind unul dintre cele mai importante centre financiare din Asia. 
Turneul acesta este mic, WTA 250, având un fond de premiere de 259.303 dolari. 
Gazda este complexul Ustusbo Tennis Center, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Maria, Hontama, Putintseva sau Wang. 

Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Superbet
L1203785W001253
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Valeria Savinykh: Forma echipei, știri și statistici

Valeria Savinykh este o jucătoare neafiliată unei țări, de 32 de ani, clasată pe locul 180 WTA. 
Iar Savinykh este una dintre sportivele slabe prezente la acest turneu, care, deși se află pe final de carieră, nu a reușit mari performanțe în viața sa sportivă. A intrat în prima sută mondială, însă doar pentru scurt timp, având ca maxim poziția 99 în lume. 
Astfel, Valeria a jucat rar în turnee WTA, în general petrecându-și săptămânile în competiții mici, ITF. Ținând cont că este în partea a 2-a a carierei, este greu de crezut că acest status quo o să se schimbe în viitor. 
Savinykh nu este chiar înaltă, având 1.67m, însă are un serviciu puternic, trimis agresiv, prin care poate să reușească ași. Însă. pe retur este imobilă, iar acest lucru duce la puncte cedate ușor și la ași primiți. 
Sezonul ei este modest, deși a ajuns cu regularitate în fazele finale ale turneelor. Însă, aici contează contextul, deoarece aceste întreceri au fost unele mici, ITF. De exemplu, ea are titlu la ITF W40 Palma del Rio sau finală la ITF W40 Nonthanburi. 
Recent, Valeria are o altă finală, la ITF W60 Barcelona, însă și un eșec destul de clar săptămâna trecută la ITF W100 Tokyo, cu Birrell. 
Aici, Savinykh a trecut de calificări fără emoții, jucând bine și învingându-le lejer pe Ito și Zhao. În primul tur a avut ceva probleme cu Friedsam, a cedat clar un set, însă în general a dominat întâlnirea și a jucat bine, în special pe propria servă. 
În 2023 are finală la ITF W40 Nonthaburi, semifinale la ITF W40 Bhopal, semifinale la ITF W40 Pune, sferturi de finală la ITF W40 Calvi, sferturi de finală la ITF W40 Tbilisi, finală la ITF W25 Kachreti, titlu la ITF W40 Palma del Rio, semifinale la ITF W25 Corroios Seixal, sferturi de finală la ITF W100 Vitoria Gasteiz și finală la ITF W60 Barcelona. 
Aici:

- 6-4 1-6 6-3 cu Friedsam (locul 94 WTA), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 61% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (6 salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Yulia Putintseva: Forma echipei, știri și statistici

Yulia Putintseva este o kazahă de 28 de ani, clasată pe locul 78 WTA. 
Iar Putintseva este o sportivă bună, care a stat permanent în prima sută mondială dacă ne raportăm la ultimii ani. Nu a obținut vreo performanță surprinzătoare, nu a putut să intre în topul 20 WTA, având ca maxim poziția 27 în lume, însă a avut unele perioade în care s-a luptat de la egal la egal cu orice oponentă mai bine clasată. 
Inclusiv acum, deși clasamentul este unul modest, Yulia poate realiza meciuri bune, fiind o sportivă tenace. 
Este scundă, având doar 1.63, însă este rapidă pe teren, iar centrul ce greutate jos o ajută să aibă un echilibru superior oponentelor. Este energică, însă uneori atitudinea ei e negativă, exprimându-și emoțiile într-un mod violent pe teren. Acest lucru nu îi face bine, deoarece își pierde din calm și concentrare, lucruri care duc la meciuri slabe. 
Sezonul ei este modest, deși a fost început bine, cu un sfert de finală la Hobart. În rest, foarte multe înfrângeri în tururile de incipit, uneori cu oponente mai slab cotate. 
Dacă ne raportăm la sezonul de hard american, Yulia are eșec cu Pegula la Montreal, firesc, eliminare în tururile de calificare pentru Cincinnati și înfrângere în primul tur de la US Open cu Trevisan. 
Aici, Putintseva a început bine turneu, victorie scurtă cu Shnaider, lucru care poate să-i dea încredere în sine. 
În 2023 are sferturi de finală la Hobart, sferturi de finală la Rabat și semifinale la 125K Bastad. 
Aici:

- 6-2 6-3 cu Shnaider (locul 83 WTA), câștigând 68% mingi cu primul serviciu, 25% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (6 salvate)

Las Vegas
L1213853W001291
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Statistica meciurilor directe Valeria Savinykh v Yulia Putintseva

Este prima întâlnire directă între cele două. 

MaxBet
L1160661W000651
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Valeria Savinykh v Yulia Putintseva

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-0 Putintseva, la o cotă de 1.75.

Get's Bet
L1173107W000815
35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Valeria Savinykh vs Yulia Putintseva Pont: Yulia Putintseva trimite peste 1.5 ași

Valeria Savinykh este o sportivă care a jucat bine în cele trei meciuri disputate aici. Ea are un prim serviciu bun, trimite ași, însă pe retur pare imobilă sau lipsită de inspirație, iar în acest context primește ași aproape în fiecare meci. Aici a primit 3 ași de la Ito, 7 de la Zhao și 8 de la Friedsam. Yulia Putintseva este una dintre cele mai scunde jucătoare din circuit, așadar serviciul nu este o armă importantă a sa. Totuși, are unele meciuri în care trimite ași, de exemplu cu Pera având 5. Aici a trimis 1 aa cu Shnaider, deși partida a fost scurtă. Consider astfel că Putintseva va trimite peste 1.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici