Share

Tereza Martincova - Kristina Kucova. Ponturi pariuri tenis WTA Portoroz. 14.09.2021

WTA

Cota: 1.60

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

14 Sep 2021 07:37 426 0
Logo Tereza Martincova Tereza Martincova
Logo Kristina Kucova Kristina Kucova
VS
13:30 14 Septembrie 2021
WTA - Portoroz

Analiză și informații pentru Tereza Martincova v Kristina Kucova

În primul tur al turneului de tenis WTA de la Portoroz, Tereza Martincova o întâlnește pe Kristina Kucova, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri. Tereza Martincova ocupă locul 61 în clasamentul WTA, în timp ce Kucova se află pe poziția 119. 

Turneul oferă premii totale de peste 230 000 de euro, iar învingătoarea va lua 280 de puncte și un cec de peste 8 000 de euro.

Tereza Martincova: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V Î

Tereza Martincova are 26 de ani și ocupă locul 61 în clasamentul WTA și nu a fost mai sus de 60. De altfel, acesta este primul ei sezon în care evoluează mai mult în turnee WTA, deoarece a stat mult în circuitul ITF. Are deja 33 de victorii obținute, dintre care 16 sunt pe hard. Jucătoare puternică, Martincova se bazează foarte mult pe un serviciu solid și pe lovituri în forță prin care încearcă să termine punctul mai repede. Forma ei este incertă, deoarece s-a retras la două din ultimele patru turnee la care a participat. Înfrângerile au venit la jucătoare mai bine cotate. Pe iarbă, a terminat cu un bilanț de opt victorii și trei înfrângeri, reușind un sfert de finală la Birmingham, cu înfrângere la Kasatkina și tur trei la Wimbledon,unde a pierdut cu Pliskova. S-a retras în primul tur de la Montreal, după ce a trecut de calificări și din sferturile turneului de la Chicago, în meciul cu Rebecca Peterson. La US Open a dat peste Azarenka în primul tur, căreia i-a făcut față doar un set. 

Kristina Kucova: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V V

Kristina Kucova are 31 de ani, ocupă locul 119 și nu a fost mai sus de 71, se întâmpla în urmă cu cinci ani. Jucătoare care lovește cu două mâini pe ambele părți, Kucova este mai mult o jucătoare pe zgură, unde a obținut unn număr aproape dublu de victori față de hard în carieră. În acest sezon, are nouă victorii și nouă înfrângeri pe hard, reușind să ajungă pe tabloul principal la US Open ca lucky loser. A pierdut în ultimul tur al calificărilor cu Katie Boulter, însă pe tablou a eliminat-o pe Ann Li, pentru a pierde fără drept de apel cu Halep în turul al doilea. Înainte de a ajunge la US Open, Kucova a făcut sfert de finală la Cluj Napoca, unde a pierdut du Sherif și o finală la Gdynia, învinsă de Zanevska, ambele turnee de zgură. 

Statistica meciurilor directe Tereza Martincova v Kristina Kucova

Tereza Martincova a câștigat meciul jucat în calificări la US Open în 2019, în trei seturi. Kucova are o victorie în 2013, pe zgură, în două seturi. 

Cote pentru Tereza Martincova v Kristina Kucova

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,9 pentru ca Martincova să ia primul set și meciul și o cotă de 2 pentru o victorie a Martincovei la cel puțin patru game-uri diferență.

Tereza Martincova vs Kristina Kucova Pont: Tereza Martincova câștigă

Tereza Martincova are armele necesare pentru a se impune pe această suprafață rapidă de la Portoroz. Jucătoarea din Cehia are un serviciu solid, pe care și-l protejează destul de bine, oferind puține șanse de break. Kucova are un joc eficient pe zgură, fără să strălucească, iar pe hard acest lucru se simte, încercând să lungească punctele. Martincova este o jucătoare puternică, are o deplasare bună și consider că poate câștiga acest meci. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Pont pariuri: Tereza Martincova câștigă

Miza: 10/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

26

Castigate:

12

Pierdute:

8

Anulate:

3

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici