1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Tatjana Maria - Kimberly Birrell

Tatjana Maria - Kimberly Birrell – Ponturi Pariuri tenis WTA Seul – 21.09.2022

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2022-09-20 18:17:00

WTA Seul

21 Septembrie 2022, 09:00

Tatjana Maria

Tatjana Maria

versus
Kimberly Birrell

Kimberly Birrell

1.44

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Tatjana Maria v Kimberly Birrell

Tatjana Maria (35 de ani, 80 WTA) o va întâlni în turul al II-lea al turneului de pe hard-ul de la Seul pe Kimberly Birrell (309 WTA, 24 de ani), o jucătoare ce reprezintă Australia. Cele două tenismene se vor întâlni pentru prima dată în carieră, iar ambele vin după meciuri lungi pe care le-au disputat în primul tur al turneului din Coreea de Sud. Întâlnirea este programată să înceapă joi dimineață, de la ora 9. Pariul vi-l propunem după ce analizăm parcursul celor două jucătoare.

Tatjana Maria: Forma echipei, știri și statistici

Semifinalistă în acest an la Wimbledon, Tatjana Maria a fost eliminată din primul tur al turneului de Grand Slem de pe hard-ul de la New York. A avut un meci complicat contra numărului 6 mondial, grecoaica Maria Sakkari, fiind învinsă cu 1-2 (4-6, 6-3, 0-6).

Experimentata Tatjana Maria a arătat că este o luptătoare cu mental puternic. La Seul, în primul tur, a avut parte de o partidă care a durat 2 ore și 19 minute, pe care a câștigat-o după două seturi decise în tie-break la Eugenie Bouchard. Aproape pe tot parcursul meciului, reprezentanta Germaniei nu a făcut altceva decât să pună mingea în teren cu repetate slice-uri și să aștepte greșeala adversarei. A reușit să pună mingea în teren și atunci când a servit, pentru că a comis o singură dublă greșeală.

Iar când meciul a devenit complicat, iar Bouchard a avut șansa de a împinge partida în decisiv, a repetat ceea ce a știut că trebuie să facă. Să trimită mingea în teren, să prelungească punctele și să conteze pe faptul că adversara va greși. A reușit și a obținut victoria după două seturi.

A arătat ca o luptătoare cu mental puternic, care nu i-a cedat în momentele mai complicate. În care și-a folosit și experiența pe care a acumulat-o până la 35 de ani. Are și amintiri frumoase de la Seul, însă la dublu, unde s-a impus în 2019 când a făcut echipă cu Arruabarrena.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Kimberly Birrell: Forma echipei, știri și statistici

Născută la Dusseldorf, în Germania, țară care este reprezentată de Tatjana Maria, Kimberly Birrell, în vârstă de 24 de ani, o tenismenă de 1,70 metri înălțime, reprezintă Australia. Părinții săi sunt australieni, iar când Kimberly Birrell s-a născut, tatăl ei se afla în Gemania. Cea mai bună clasare a avut-o la începutul lunii mai 2019, când se afla pe locul 154 în clasamentul WTA. Suprafața sa favorită este hard-ul, iar cel mai bine lovește mingea cu forehand-ul.

Nu a înregistrat până acum performanțe cu care se poate lăuda, iar la Seul a trebuit să treacă în primul tur de Priscilla Hon (166 WTA, 24 de ani). Kimberly Birrell nu era favorită, însă s-a impus în trei seturi după 3 ore și după minute de joc, scor 6-4, 4-6, 6-4.

Anterior, Kimberly Birrell participase la US Open. A fost eliminată în calificări de Golubovic. Probabil cea mai mare performanță a carierei sale a fost înregistrată în 2019, când a ajuns în 32-imile turneului de Grand Slam de la Australian Open. De altfel, singurul turneu de o astfel de anvergura unde a ajuns pe panoul principal.

A arătat ca o luptătoare cu mental puternic, care nu i-a cedat în momentele mai complicate. În care și-a folosit și experiența pe care a acumulat-o până la 35 de ani. Are și amintiri frumoase de la Seul, însă la dublu, unde s-a impus în 2019 când a făcut echipă cu Arruabarrena.

Statistica meciurilor directe Tatjana Maria v Kimberly Birrell

Tatjana Maria și Kimberly Birrell nu s-au mai întâlnit vreodată de-a lungul carierei.

Cote pentru Tatjana Maria v Kimberly Birrell

Îndrăzniți să mizați chiar pe o victorie în două seturi a Tatjanei Maria, la o cotă de 2,10 pe care o oferă Betano.

Pariază la Netbet pe meciul dintre T. Maria vs K. Birrell cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Tatjana Maria vs Kimberly Birrell Pont: Victorie Tatjana Maria

Mult mai experimentata Tatjana Maria întâlnește în turul al II-lea al turneului de la Seul o jucătoare care nu se află printre primele 300 în circuitul feminin. Semifinalista din 2022 de la Wimbledon vine după o partidă intensă în primul tur, în care a arătat că are răbdare, că poate să domine în momentele cheie în care și-a menținut strategia care s-a dovedit a fi câștigătoare. Este jucătoarea mai complexă în comparație cu Kimberly Birrell, care, la rându-i, a avut parte de un meci solicitant în primul tur. Cota de 1,44 la victoria Tatjanei Maia nu se pare că nu trebuie ratată - 1,44 oferită de Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.44
Status: Castigat

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici