Tatjana Maria vs Jelena Ostapenko - Ponturi Pariuri Wimbledon, 03.07.2022

WTA

Cota: 1.80

Adaugat de: Tudor Cosma

02 Iul 2022 12:38 747 0
Logo Tatjana Maria Tatjana Maria
Logo Jelena Ostapenko Jelena Ostapenko
VS
14:00 03 Iulie 2022
Wimbledon

Analiză și informații pentru Tatjana Maria v Jelena Ostapenko

Turneul Wimbledon are loc în Londra, iar în această analiză voi detalia partida din turul 4 dintre Tatjana Maria și Jelena Ostapenko, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Londra este o localitate de 9 milioane de locuitori, fondată de romani. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 40.35 milioane de lire. 
Gazda este complexul All England Lawn Tennis and Croquet Club, care dispune de terenuri acoperite cu o iarbă rapidă, în aer liber.
Tabloul de concurs le cuprinde pe Jabeur, Swiatek, Maria sau Gauff. 

Tatjana Maria: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Tatjana Maria este o germancă de 34 de ani, clasată pe locul 103 WTA.
Iar Maria nu este chiar o jucătoare populară în circuitul profesionist, fiind un nume mai degrabă obscur. Deși se află pe final de carieră, Tatjana nu se poate lăuda cu mari performanțe, ajungând destul de rar în fazele finale ale turneelor. 
Are ca maxim locul 46 WTA, iar acum nu mai este în prima sută mondială. În aceste condiții, este foarte dezavantajată de faptul că aici nu se acord puncte, în caz contrar ea urmând să urce foarte mult în ierarhie. 
În ultimii ani Maria a avut alte priorități decât tenisul, a devenit mamă în două rânduri, iar viața de familie evident a avut întâietate. 
A revenit în circuit destul de bine, iar aici este la cea mai bună performanță din an. 
Sezonul ei este destul de bun, având titlu pe zgura din Bogota, plus alte fazele finale în turnee mai mici, ITF. 
Forma pe iarbă era medie, de exemplu la Gaiba cedând cu Parry iar la Bad Homburg cu Alize Cornet, în două seturi. 
Aici a fost excelentă. A trecut de Cîrstea și de Sakkari, două sportive superioare, iar aici nu ar fi exclusă o surpriză. Până la urmă, stilul ei ciudat, cu slice atât pe forehand cât și pe backhand și cu o variație permanentă, poate să pună probleme oricui. 
În 2022 are titlu la ITF W60 Roma, semifinale la ITF W60 Grenoble, titlu la Bogota, semifinale la ITF W60 Charlottesville, sferturi de fiala la ITF W100 Surbiton și sferturi de finală la Gaiba. 
Aici:

- 4-6 6-3 6-4 cu Sharma (locul 136 WTA), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)
- 6-3 1-6 7-5 cu Sorana Cîrstea (locul 32 WTA), câștigând 65% mingi cu primul serviciu, 36% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (6 salvate)
- 6-3 7-5 cu Sakkari (locul 5 WTA), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (6 salvate)

Jelena Ostapenko: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Jelena Ostapenko este o letonă de 25 de ani, clasată pe locul 17 WTA. 
Iar Ostapenko este una dintre cele mai bune jucătoare din lume, o favorită la titlul de aici. Jelena mi se pare una dintre cele mai subestimate tenismene, uneori pe bună dreptate, deoarece este foarte inconstantă de la un meci la altul, așadar este greu de avut încredere în ea. Însă, atunci când prinde o perioadă fastă, de inspirație, poate învinge pe oricine fără nicio problemă și poate câștiga orice trofeu, inclusiv de grand slam. 
Ea este deja campioană la Roland Garros, după acea finală cu Simona Halep, iar un titlu aici nu ar fi o mare surpriză. 
Tabloul este destul de ușor, mare rivală de pe această parte fiind Ons Jabeur, pe care o poate întâlni în semifinale. Dacă își menține concentrarea, dacă jocul ei ultra agresiv își găsește ținta, atunci poate să se impună chiar și acolo. 
Forma Jelenei este bună. Vine după finală la Eastbourne, unde a cedat în două seturi cu Petra Kvitova. Nu se poate spune că a jucat rău, însă a fost incapabilă să pună probleme pe retur. 
Aici a cedat set doar cu Begu, în turul 3, însă acolo și-a ridicat mult ritmul, iar pe final nu a mai avut nicio problemă. Prima servă este destul de eficientă, însă pe mingea a 2-a a avut ceva probleme în această săptămână. 
În 2022 are semifinale la Sankt Petersburg, titlu la Dubai, semifinale la Doha și finală la Eastbourne. 
Aici:

- 6-4 6-4 cu Dodin (locul 85 WTA), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (2 salvate)
- 6-2 6-2 cu Wickmayer (locul 606 WTA), câștigând 65% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)
- 3-6 6-1 6-1 cu Begu (locul 43 WTA), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 40% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (5 salvate)

Statistica meciurilor directe Tatjana Maria v Jelena Ostapenko

Este prima întâlnire între cele două. 

Cote pentru Tatjana Maria v Jelena Ostapenko

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 Ostapenko, la o cotă de 3.85.

Tatjana Maria vs Jelena Ostapenko Pont: Tatjana Maria - prima care trimite 3 asi

Tatjana Maria este pe final de carieră, ea având însă un sezon foarte bun. Aici confirmă această formă, trecând de două nume importante din circuit, Cîrstea și Sakkari. Maria are un stil atipic, folosind slice atât pe backhand însă și pe forehand, iar variația din lovituri poate să o ajute astăzi să se impună. Maria are un serviciu bun, iar aici a avut un raport pozitiv al așilor în toate partidele: 4-0 cu Sharma, 4-2 cu Sorana Cîrstea și 5-4 cu Sakkari. Jelena Ostapenko este una dintre favoritele la titlu, având un joc extrem de agresiv. Forma este una de top, venind după finală de la Eastbourne, iar aici a cedat set doar cu Begu. Jelena are un serviciu destul de bun, însă în general și primește mulți ași. Astfel, raportul este deseori negativ: 3-5 cu Giorgi, 5-7 cu Kvitova iar aici 1-6 cu Begu. Consider astfel că Maria va trimite prima 3 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Tatjana Maria - prima care trimite 3 asi

Miza: 8/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

19

Castigate:

8

Pierdute:

11

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici