1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Tatiana Maria - Daria Saville.

Tatiana Maria - Daria Saville. Ponturi pariuri tenis WTA San Diego. 28.02.2024

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2024-02-28 08:55:00

WTA - San Diego

28 Februarie 2024, 21:30

Tatiana Maria

Tatiana Maria

versus
Daria Saville

Daria Saville

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Tatiana Maria v Daria Saville

În turul al doilea al turneului WTA de la San Diego, Tatiana Maria o întâlnește pe Daria Saville, iar noi am selectatun pronostic pentru acest meci.

Tatiana Maria ocupă locul 47 în clasamentul WTA, în timp ce Saville se află pe poziția 148.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Tatiana Maria: Forma echipei, știri și statistici

Tatiana Maria are 36 de ani, ocupă locul 47 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 41. Jucătoarea germană ia parte pentru prima oară la acest turneu.

Tatiana Maria este una dintre veteranele circuitului și o jucătoare care a revenit de două ori după ce a născut. Ea continuă să evolueze la un nivel înalt, deși și-a refăcut de două ori clasamentul. Maria a jucat excelent în ultimii doi ani, în care a obținut 50 de victorii și un titlu WTA în 2022 și 48 de victorii cu un titlu WTA, în 2023. Anul trecut, ea și-a apărat titlul la Bogota, pe zgură, dar a mai câștigat două trofee ITF, pe hard, la Baranquilla, unde a învins-o pe Saville și la Pune.

Tatiana Maria a arătat o formă modestă în 2024. Nu a trecut de turul al doilea la cinci din cele șase turnee la care a luat parte, iar la DOha a fost eliminată în primul tur, de Minnen, cu un dublu 6-1.

Aici, a proiftat de abandonul Leylei Fernandez, după ce a pierdut primul set la tiebreak și conducea cu 4-0 în setul al doilea. 

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Daria Saville: Forma echipei, știri și statistici

Daria Saville are 29 de ani, ocupă locul 148 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 20. Jucătoarea australiană ia parte pentru prima oară la acest turneu. 

Daria este o fostă jucătoare de top 20, care a avut ghinionul să se accidenteze grav la genunchi, iar revenirea se produce mai greu. Este o jucătoare de hard, unde a adunat aproape 200 de victorii, spre deosebire de celelalte suprafețe, unde nu se apropie de 100. Anul trecut, a început să joace abia din inie, din sezonul pe iarbă, iar singurul rezultat notabil a fost o semifinală la Hamburg, pe zgură. În rest, din cauza clasamentului slab, a dat peste adversare puternice în primele runde și nu a reușit să câștige.

Daria a început anul cu un tur doi la Brisbane și o semifinală la Hobart, dar a cedat în trei seturi cu Frech la AO, în primul tur. A fost eliminată în calificări la Hua Hin și Abu Dhabi.

Aici, vine din calificări, unde le-a eliminat pe Chang și Fruhvirtova, în două seturi. În primul tur, a trecut de Lin Zhu, jucătoare în formă, cu un dublu 6-3.

Statistica meciurilor directe Tatiana Maria v Daria Saville

Este 1-0 pentru Tatiana Maria, care a câștigat anul trecut la Baranquilla, în două seturi. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Tatiana Maria v Daria Saville

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2,1 pentru o victorie a Dariei Saville și o cotă de 2,55 pentru o victorie a Dariei la cel puțin trei game-uri diferență. 

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Tatiana Maria vs Daria Saville Pont: Daria Saville cu h (+3,5) la game-uri

Daria Saville este o fostă jucătoare de top 20, capabilă să joace un tenis foarte bun pe hard. Aici, vine din calificări, unde a câștigat în două seturi clare, la fel cum a făcut și în primul tur cu Lin Zhu. Saville are o deplasare superioară Tatianei Maria și un tenis mai agresiv. Maria a profitat de abandonul Leylei Fernandez, altfel, nu cred că ar fi câștigat. Cred că Saville a jucat un tenis mai bun, are deja multă încredere după trei victorii clare și se poate chiar impune. Îi pun trei game-uri în cont, din start, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici