1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Tamara Zidansek - Anna Bondar

Tamara Zidansek - Anna Bondar. Ponturi pariuri tenis WTA Budapesta. 22.09.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-09-22 08:50:00

WTA - Budapesta

22 Septembrie 2022, 12:30

Tamara Zidansek

Tamara Zidansek

versus
Anna Bondar

Anna Bondar

1.80

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Tamara Zidansek v Anna Bondar

În sfeerturile de finală ale turneului WTA de la BUdapesta, Tamara Zidansek o întâlnește pe Anna Bondar, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Tamara Zidansek ocupă locul 100 în clasamentul WTA, în timp ce Anna Bondar se află pe poziția 52.

Tamara Zidansek: Forma echipei, știri și statistici

Tamara Zidansek are 24 de ani și ocupă locul 100 în clasamentul WTA, dar era pe 22 în luna martie a acestui an. Poziția în top 30 s-a datorat semifinalei de la Roland Garros de anul trecut și victoriei în turneul de la Lausanne. Zidansek a pierdut anul acesta în primul tur la Lausanne și în turul al treilea la Roland Garros, astfel că punctele s-au evaporat. Jucătoarea slovenă are un an dificil, cu un bilanț negativ de 15 victorii și 18 înfrângeri. Pe zgură, are șapte victorii și șase înfrângeri. Forma Tamarei era una slabă înaintea acestui turneu. A avut o serie de cinci înfrângeri consecutive, pe care a încheiat-o la Portoroz, unde s-a oprit în turul al doilea. 

În primul tur, a eliminat-o pe Fanny Stollar, în două seturi. Nu a servit vreun as, a comis patru duble greșeli și a salvat cinci mingi de break din șapte. A reușit să fructificie toate cele șase mingi de break pe serviciul adversarei.

În turul al doilea, a trecut de Julie Niemeier, o jucătoare foarte puternică, tot în două seturi. A salvat 11 mingi de break din 13.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 8 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Anna Bondar: Forma echipei, știri și statistici

Anna Bondar are 25 de ani și ocupă locul 52 în lume, iar cel mai sus a fost pe 50. Anna este o jucătoare care preferă zgura, unde a adunat 24 de victorii în acest sezon. Important este că victoriile au venit în turnee destul de importante și au ajutat-o să atingă patru semifinale și un sfert de finală. Anul trecut, Bondar s-a putut lăuda cu 45 de victorii pe zgură. Circuitul nord-american pe hard a dereglat forma Annei, care a obținut o singură victorie la Granby și a fost eliminată în primul tur la US Open. Astfel, la primul turneu pe zgură, cel de la București, de săptămâna trecută, a pierdut în turul al doilea cu Masarova. La precedentul turneu desfășurat la Budapesta, în luna iulie, a ajuns în semifinale.

În primul tur, a trecut lejer de Cocciaretto, căreia i-a lăsat doar patru game-uri. A servit patru ași, a comis patru duble greșeli și a salvat șase mingi de break din opt.

În turul al doilea, a eliminat-o în trei seturi pe Simona Waltert, după un meci de trei ore. A salvat opt mingi de break din 14.

Statistica meciurilor directe Tamara Zidansek v Anna Bondar

Este prima întâlnire directă.

Cote pentru Tamara Zidansek v Anna Bondar

DIn oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,9 pentru o victorie a lui Zidansek la cel puțin două game-uri diferență și o cotă de 1,7 pentru un meci cu cel  puțin 21 de game-uri.

Pariază la Netbet pe meciul dintre T. Zidansek vs A. Bondar cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Tamara Zidansek vs Anna Bondar Pont: Tamara Zidansek câștigă

Tamara Zidansek a arătat un joc foarte bun la Budapesta, unde și-a câștigat meciurile în minim de seturi. A fost foarte eficient la retur, unde nu a ratat nici o minge de break. Anna Bondar se simte bine la BUdapesta, însă a oferit foarte multe mingi de break în partidele anterioare, semn că serviciul nu funcționează prea bine. Zidansek este superioară la capitolul deplasare și a returnat formidabil, ceea ce mă face să cred că va pune multă presiune pe serviciul lui Bondar. Merg pe o victorie a Tamarei, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici