1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Sorana Cîrstea vs Aryna Sabalenka

Sorana Cîrstea - Aryna Sabalenka, Ponturi pariuri tenis, WTA Miami, 29.03.2023

Grigore Cartianu
Grigore Cartianu

2023-03-29 07:58:00

Tenis - WTA Miami

29 Martie 2023, 20:00

Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea

versus
Aryna Sabalenka

Aryna Sabalenka

1.75

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Sorana Cîrstea v Aryna Sabalenka

Al doilea sfert de finală consecutiv pentru Sorana Cîrstea, la două turnee de mare calibru (Indian Wells și Miami) - o excelentă performanță a tenismenei române care curând, pe 7 aprilie, împlinește 33 de ani!

Meciul Soranei Cîrstea (nr. 74 WTA) cu belarusa Aryna Sabalenka (nr. 2 WTA) se va disputa miercuri, de la ora 20.00, la o zi după ce, la fotbal, naționala României a învins-o pe cea a Belarusului cu 2-1.

Sabalenka este mare favorită, dar Sorana a obținut deja trei victorii consecutive împotriva unor adversare cotate drept favorite (Garcia, Muchova și Vondrousova). E drept, Sabalenka e peste acestea.

Vă propun un pronostic bazat pe numărul de game-uri câștigate de belarusă, la o cotă extrasă din oferta Superbet pariuri sportive.

DEPUI 200 RON, PRIMEȘTI 420 RON FREEBET. CLICK AICI!!!

Sorana Cîrstea: Forma echipei, știri și statistici

Sorana Cîrstea face ravagii pe cele două coaste ale Americii: a legat câte patru victorii atât în California (la Indian Wells), cât și în Florida (la Miami), în turnee de mare calibru. Urmare a celor 8 succese din ultimele 9 partide, cu un setaveraj grozav (15-3), românca a urcat 23 de locuri în clasamentul WTA live, de pe 74 pe 51. Dacă o va învinge și pe Sabalenka, Sorana ar mai sălta 10 poziții, până pe 41; iar dacă ar câștiga turneul, ea ar veni pe locul 20 - cea mai bună din carieră (a mai fost pe 21, în anul 2014).

Deocamdată, oficial, până luni (după finala din Florida), Sorana Cîrstea este încă pe locul 74. La Indian Wells a eliminat o jucătoare mai slab cotată decât ea, australianca Birrell (111), dar și trei tenismene aflate peste ea în ierarhia WTA: americancele Keys (21), Pera (37) și franțuzoaica Garcia (4). Înfrângerea în fața liderului mondial Swiatek e absolut normală.

La Miami, după încălzirea cu mexicanca Gomez (179), Sorana a trecut din nou, și mai clar, de Caroline Garcia, care e totuși pe locul 4 în lume! Apoi, românca a eliminat două cehoaice care, conform cotelor de la casele de pariuri, treceau drept mari favorite: Muchova și Vondrousova. Soarele Floridei i-a priit Soranei: în cele patru partide nu a pierdut nici măcar un set!

Înainte de turneele din SUA, Sorana Cîrstea a avut prestații modeste în 2023. Inclusiv la Australian Open a fost eliminată în primul tur, de kazaha Putintseva. La fel de rapid  părăsit și turneele din zona arabă, la Abu Dhabi (învinsă de Kostyuk) și Doha (Teichmann). Doar la Dubai  trecut de primul tur (Haddad Maia), fiind învinsă însă apoi de Muchova.

Câștiguri din premii în tenis: 7.475.507 dolari.

Procentaj de victorii în circuitul WTA: 56,37% (513 victorii în 910 meciuri).

Ultimele 5 meciuri - Sorana Cîrstea (România, nr. 74 WTA):

* 7-6, 6-4 cu Marketa Vondrousova (Cehia, 103) / Miami, turul 4

* 7-5, 6-1 cu Karolina Muchova (Cehia, 55) / Miami, turul 3

* 6-2, 6-3 cu Caroline Garcia (Franța, 4) / Miami, turul 2

* 7-6, 6-2 cu Fernanda Contreras Gomez (Mexic, 179) / Miami, turul 1

* 2-6, 3-6 cu Iga Swiatek (Polonia, 1) / Indian Wells, sferturi

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Aryna Sabalenka: Forma echipei, știri și statistici

Aryna Sabalenka a jucat finala de la Indian Wells (pierdută dramatic în fața kazahei Rybakina), iar la Miami n-a pierdut niciun set în cele trei meciuri disputate (a intrat direct în turul 2). Așadar, și ea, și Sorana Cîrstea se vor prezenta la confruntarea directă fără set cedat în turneu!

La Indian Wells, Sabalenka a pierdut un singur set înaintea finalei, setaveraj 8-1, toate cele 8 seturi câștigate fiind fără prelungiri (7-5 sau 7-6).

La Miami, Sabalenka se prezintă în "sferturi" cu setaveraj 8-0, de asemenea seturi câștigate cu 6 game-uri de partea învingătoarei, niciodată n-a fost nevoie de 7.

Prin parcursul de la Indian Wells și Miami, Aryna Sabalenka și-a consolidat locul 2 mondial, distanțându-se poziția a 3-a (Pegula) și reducând distanța uriașă față de lider (Iga Swiatek), care după semifinala pierdută la Indian Wells n-a participat la Miami. În acest moment, în clasamentul WTA Live, podiumul arată astfel: 1. Iga Swiatek (Polonia) - 8.975 de puncte; 2. Aryna Sabalenka (Belarus) - 6.945 p; 3. Jessica Pegula (SUA) - 5.430 p.

Câștiguri din premii în tenis: 12.174.910 dolari.

Procentaj de victorii în circuitul WTA: 67,33% (336 de victorii în 499 de meciuri).

Ultimele 5 meciuri - Aryna Sabalenka (Belarus, nr. 2 WTA):

* 6-3, 6-2 cu Barbora Krejcikova (Cehia, 13) / Miami, turul 4

* 6-1, 6-2 cu Marie Bouzkova (Cehia, 36) / Miami, turul 3

* 6-4, 6-3 cu Shelby Rogers (SUA, 42) / Miami, turul 2

* 6-7, 4-6 cu Elena Rybakina (Kazahstan, 7) / Indian Wells, finala

* 6-2, 6-3 cu Maria Sakkari (Grecia, 10) / Indian Wells, semifinale

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Sorana Cîrstea v Aryna Sabalenka

Cele două jucătoare nu s-au mai confruntat niciodată.

80 RON FREEBET + 100 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Sorana Cîrstea v Aryna Sabalenka

Din oferta Superbet pariuri sportive, pe lângă pontul principal, recomand alte două pariuri:

* Totl Game-uri Sorana Cîrstea: sub 8,5 / cota 1,80

* Total Seturi: 2 / cota 1,40.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI


Sorana Cîrstea vs Aryna Sabalenka Pont: Total Game-uri Aryna Sabalenka: sub 12,5

Ca și la Indian Wells, senzaționalul parcurs al Soranei Cîrstea la Miami are șanse mici să continue spre semifinale. "Sferturile" sunt faza în care românca s-a intersectat cu liderul mondial, Iga Swiatek, în California (2-6, 3-6), tot în "sferturi" se va confrunta cu numărul 2 mondial, Aryna Sabalenka, în Florida. Belarusa e prea puternică pentru tenisul frumos al Soranei. În plus, e și cu 8 ani mai tânără. Estimez că belarusa va câștiga în două seturi care nu vor ajunge la tie-break, deci va face 12 game-uri. Acest tip de pariu acoperă și o eventuală mare surpriză, cu o victorie în două seturi a Soranei. Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Sorana Cîrstea vs Aryna Sabalenka Pont: Mai multi asi decat duble greseli in meci

Sorana Cîrstea face un turneu excelent, iar încrederea în sine este ridicată. Astăzi probabil nu va avea șanse să câștige, însă mă aștept să joace la fel de sigur ca și până acum. Sorana are un serviciu bun, iar raportul ași - duble greșeli este deseori pozitiv: 2-1 cu Gomez, 3-0 cu Garcia, 4-1 cu Muchova și 1-1 cu Vondrousova. Aryna Sabalenka este cea mai bună jucătoare a sezonului, campioană la Australian Open. Cea mai mare îmbunătățire a sa se vede la serviciu, deoarece ea a limitat foarte mult numărul de duble greșeli. Aici, raportul ași - duble a fost 4-2 cu Rogers, 4-0 cu Bouzkova și 8-1 cu Barbora Krejcikova. Consider astfel că vom vedea mai mulți ași decât duble greșeli în meci, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Efortuna.

Vă salut! Eu sunt Grigore Cartianu, un "tânăr jurnalist" trecut de 50 de ani. Activez în presă din 1991, când eram student. Am debutat la revista nr. 1 a vremii, Expres Magazin. Am lucrat apoi la Evenimentul zilei, Sportul românesc, Prosport, Jurnalul Național, din nou Evenimentul zilei, Adevărul, România liberă. Am trecut prin toate etapele devenirii unui gazetar: reporter (Expres Magazin), repor ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici