1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Sorana Cirstea vs Anastasia Pavlyuchenkova

Sorana Cirstea vs Anastasia Pavlyuchenkova - Ponturi Pariuri Australian Open, 22.01.2022

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2022-01-20 21:58:00

Australian Open

22 Ianuarie 2022, 12:00

Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea

versus
Anastasia Pavlyuchenkova

Anastasia Pavlyuchenkova

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sorana Cîrstea v Anastasia Pavlyuchenkova

Turneul Australian Open are loc în Melbourne, iar în această analiză voi detalia partida din turul 3 dintre Sorana Cîrstea și Anastasia Pavlyuchenkova, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Melbourne este o localitate de 5.1 milioane de locuitori, adică aproximativ 19% din populația Australiei. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 75 milioane de dolari australieni. 
Gazda este complexul Melbourne Park, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Barty, Osaka, Cîrstea sau Halep. 

Sorana Cîrstea: Forma echipei, știri și statistici

Sorana Cîrstea este o româncă de 31 de ani, clasată pe locul 38 WTA. 
Iar Cîrstea vine după unul dintre cele mai bune sezoane din cariera sa, acest lucru fiind evident îmbucurător. Aș spune chiar cel mai bun, însă obiectiv ea a fost pe locul 21 mondial în 2013, așadar considerabil mai sus. 
Totuși, Sorana trece printr-o perioadă bună, în care s-a maturizat și a dobândit o viziune pozitivă și sănătoasă asupra vieții, și implicit asupra tenisului. Știe să gestioneze mult mai bine momentele importante din meci și știe să-și gestioneze mai bine trăirile, deși există excepții destul de vizibile, inclusiv de către public. 
Forma sa în start de an a fost dezamăgitoare, Sorana pierzând clar atât cu Anisimova cât și cu Anhelina Kalinina. Dacă prima înfrângere a fost cumva normală, Anisimova fiind într-o formă excelentă, cea cu Anhelina a venit destul de surprinzător, mai ales prin scorul drastic, 3-6 2-6. 
Aici a jucat mult mai bine, trecând în minimum de seturi de Kvitova și de Kucova. 
Există totuși unele semne de întrebare, deoarece Kucova este modestă iar Petra a jucat extrem de slab, comițând spre 40 de greșeli neforțate. Astăzi va avea, de departe, cel mai greu meci din turneu. 
În 2021 are sferturi de finală la Grampians Trophy, titlu la Istanbul, finală la Strasbourg și sferturi de finală la Portoroz.
Aici:

- 6-2 6-2 cu Kvitova (locul 19 WTA), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 64% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)
- 6-2 6-4 cu Kristina Kucova (locul 96 WTA), câștigând 67% mingi cu primul serviciu, 72% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (3 salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Anastasia Pavlyuchenkova: Forma echipei, știri și statistici

Anastasia Pavlyuchenkova este o rusoaică de 30 de ani, clasată pe locul 11 WTA. 
Iar Pavlyuchenkova este momentan pe cea mai bună poziție din cariera sa. Ar fi extraordinar ca ea să intre în top 10 WTA, deoarece Anastasia chiar merită. Ea este o sportivă foarte talentată, cu o carieră oscilantă însă în general reușită. 
Anul trecut a ajuns în prima sa finală de grand slam, la Roland Garros, pierzând din păcate pentru ea cu Barbora Krejcikova. Este greu de crezut că Anastasia va mai ajunge atât de departe, însă mai poate obține rezultate pozitive și în următorii ani. 
Sezonul Anastasiei a fost afectat puternic chiar înainte să înceapă, ea având covid în startul anului și ratând practic toată pregătirea, fiind nevoită să se retragă de la Melbourne. 
Astfel, aici nu erau așteptări mari de la ea. Totuși, Pavlyuchenkova a jucat bine spre foarte bine, trecând de Bondar și Stosur în minimum de seturi, practic având onoarea să-i încheie cariera de simplu lui Sam. 
Însă, oponentele au fost de un nivel scăzut. Rămâne de văzut cum va reacționa astăzi, cu o jucătoare mult mai activă de cealaltă parte a terenului. 
În 2021 are semifinale la Madrid, finală la Roland Garros, sferturi de finală la Jocurile Olimpice și sferturi de finală la Moscova. 
Aici:

- 6-2 6-1 cu Bondar (locul 92 WTA), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 80% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)
- 6-2 6-2 cu Stosur (locul 487 WTA), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 33% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)

Statistica meciurilor directe Sorana Cîrstea v Anastasia Pavlyuchenkova

În întâlnirile directe scorul este 3-2 pentru Cîrstea, ultima având loc în 2018 la Eastbourne, când Pavlyuchenkova s-a impus 2-6 7-4 6-4. 

Cote pentru Sorana Cîrstea v Anastasia Pavlyuchenkova

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Pavlyuchenkova, la o cotă de 1.41.

Sorana Cîrstea vs Anastasia Pavlyuchenkova Pont: Anastasia Pavlyuchenkova castiga sub 69.5% mingi cu primul serviciu

Sorana Cîrstea vine după un sezon excelent, în care a jucat aproape constant bine. Startul noului an a fost mai modest, cu înfrângeri în două seturi cu Anisimova și Kalinina, însă aici pare iarăși pe un drum ascendent. Până în această fază nu a pierdut set, trecând ușor de Kvitova și Kucova. Kvitova nu este deloc într-o formă bună, însă victoria rămâne iar Sorana poate avea încredere în jocul ei. Anastasia Pavlyuchenkova este într-o situație similară, venind după două victorii ușoare. Însă, oponentele sale au fost modeste, Bondar și Stosur, așadar nu pot să fie un punct de reper bun. Anastasia a avut covid chiar în start de an, a ratat toată pregătirea, așadar e posibil în unele momente de joc să se simtă aceasta lipsă. Consider astfel că Pavlyuchenkova va câștiga sub 69.5% mingi cu primul serviciu, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici