1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Sloane Stephens - Monica Puig, Ponturi Pariuri Tenis 12.07.2020. Campioana olimpică revine pe hard după o pauză îndelungată

Sloane Stephens - Monica Puig, Ponturi Pariuri Tenis 12.07.2020. Campioana olimpică revine pe hard după o pauză îndelungată

Marian Cioată
Marian Cioată

2020-07-12 07:15:00

World TeamTennis

12 Iulie 2020, 23:00

Sloane Stephens

Sloane Stephens

versus
Monica Puig

Monica Puig

2.00

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Sloane Stephens v Monica Puig

Astăzi, de la orele 23.00, este programată disputa dintre Sloane Stephens (37 WTA) din Statele Unite ale Americii și Monica Puig (90 WTA) din Puerto Rico, contând pentru turneul World TeamTennis. Pontul ales îi este favorabil reprezentantei țării gazdă, în condițiile în care aceasta a fost mai convingătoare în aparițiile recente, comparativ cu adversara sa.

Sloane Stephens: Forma echipei, știri și statistici

Sloane (27 ani) este o fostă campioană de Mare Șlem, la US Open 2017, clasată cel mai sus pe locul 3 WTA. După părerea mea, această sportivă are potențialul de a mai reuși performanțe notabile în circuit, având calități fizice excelente și o ușurință ieșită din comun în a lovi mingea, în moduri foarte variate. 

Cel mai probabil, Stephens a scăzut nivelul de pregătire și concentrare în ultimele 2 sezoane, fiind mai degrabă dezamăgitoare. Ultimul său titlu WTA datează din 2018 de la Miami. Atunci când este în formă bună, americanca poate învinge pe oricine.

Atletica sportivă de 1.70 metri înălțime și 61 kilograme a câștigat primul meci de la revenire cu 6-3 7-6 contra canadiencei Eugenie Bouchard, apoi a pierdut în fața compatrioatei Jennifer Brady, scor 2-6 6-7. Partidele s-au desfășurat pe zgură, în 27 și 28 iunie 2020.

Monica Puig: Forma echipei, știri și statistici

Monica (26 ani) a revenit pe teren pe 24 iunie pe zgură la turneul Credit One Bank Invitational, fiind învinsă categoric de Bethanie Mattek Sands (352 WTA) cu scorul de 1-6 3-6. Apoi, 2 zile mai târziu se înclina și în duelul cu Ajla Tomljanovic (56 WTA), scor 5-7 2-6. 

Pentru jucătoarea din Puerto Rico, drumul spre vârful de formă se anunță anevoios, în condițiile în care a lipsit din circuit preț de peste 8 luni de zile! 

Puig are o cotă importantă, fiind campioana olimpică en-titre de la Rio de Janeiro 2016 și cel mai probabil va beneficia de ajutor susținut, însă până la momentul în care se va lupta de la egal la egal cu cele mai puternice tenismene din circuitul WTA, va mai dura mult timp. 

Statistica meciurilor directe Sloane Stephens v Monica Puig

Sloane a câștigat singura confruntare directă anterioară, la Wimbledon 2013 cu scorul de 4-6 7-5 6-1.

Cote pentru Sloane Stephens v Monica Puig

Sloane Stephens vs Monica Puig Pont: Victorie Stephens

Cota de dublare oferită de Unibet.ro pentru triumful lui Stephens este cel puțin tentantă, în contextul în care Puig revine după o accidentare de lungă durată și nu a mai disputat un meci competitiv pe hard outdoor din septembrie 2019, de la Beijing. Monica a revenit pe zgură la Credit Bank One Invitational la finele lunii iunie, dar a arătat foarte rău, departe de nivelul ei optim, nereușind să ia vreun set din duelurile cu Mattek Sands și Ajla Tomljanovic. Sloane a învins-o pe Bouchard și a pierdut cu Brady, iar per ansamblu s-a mișcat mult mai bine, arătând un tonus net superior.

Miza: 6/10
Cota: 2.00
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici