Share

Shuai Zhang - Francesca Di Lorenzo. Ponturi pariuri tenis WTA Palermo. 22.07.2021

WTA

Cota: 1.50

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

22 Iul 2021 10:46 311 0
Logo Shuai Zhang Shuai Zhang
Logo Francesca Di Lorenzo Francesca Di Lorenzo
VS
22:30 22 Iulie 2021
WTA - Palermo

Analiză și informații pentru Shuai Zhang v Francesca Di Lorenzo

În optimile de finală ale turneului de la Palermo, Shuai Zhang o întâlnește pe Francesca Di Lorenzo, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Shuai Zhang ocupă locul 57 în clasamentul WTA, în timp ce Di Lorenzo se află pe poziția 161.

Turneul de la Palermo se desfășoară pe zgură, are premii totale de peste 200 000 de euro și face parte din categoria 250.

Shuai Zhang: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V Î

Shuai Zhang are 32 de ani și se menține în top 60 pe locul 57. Jucătoarea din China are un sezon modest, cu opt victorii și 13 înfrângeri, dintre care doar două victorii pe zgură. Zhang a reușit să joace foarte bine pe iarbă, unde a făcut finală la Nottingham, pierdută la Konta. A pierdut în primul tur la Wimbledon, după care a venit la Palermo. Zhang avea doar o victorie pe zgură înaintea acestui turneu, însă înfrângerile au venit la jucătoare mai bune ca Mertens, Sabalenka, Cîrstea. De aceea, palmaresul ei pe zgură în acest an este irelevant, deoarece a participat la turnee puternice.

În primul tur, a eliminat-o pe Cristina Bucșă, în două seturi. A comis trei duble, și-a pierdut serviciul de patru ori, dar a câștigat de șase ori pe serviciul adversarei.

Francesca Di Lorenzo: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î Î

Francesca Di Lorenzo are 24 de ani și ocupă locul 161 și nu a fost niciodată mai sus de 118. Di Lorenzo joacă mai mult la nivel ITF, iar bilanțul ei anul acesta este foarte slab. Francesca are doar cinci victorii și 13 înfrângeri, deși a evoluat la un nivel modest, mai mult în turnee ITF și în calificările turneelor WTA. Pe zgură, Di Lorenzo are cinci victorii și opt înfrângeri, iar înainte de turneul de la Palermo avea șase înfrângeri consecutive.

 Aici, a eliminat-o în primul tur pe Valeria Savinykh, locul 181 în clasamentul WTA. A oferit 13 mingi de break, din care a salvat zece. A fost prima victorie într-un turneu WTA anul acesta. 

Statistica meciurilor directe Shuai Zhang v Francesca Di Lorenzo

Este prima întâlnire directă.

Cote pentru Shuai Zhang v Francesca Di Lorenzo

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2,05 pentru o victorie a lui Zhang la cel puțin șase game-uri diferență și o cotă de 1,7 pentru un meci cu cel mult 20 game-uri.

Shuai Zhang vs Francesca Di Lorenzo Pont: Shuai Zhang câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Shuai Zhang nu are un bilanț grozav anul acesta, dar a pierdut la jucătoare mai bine cotate. Victoria din primul tur a fost obținută la o jucătoare competentă pe zgură și a venit cu un joc la retur devastator. Di Lorenzo a oferit 13 mingi de break cu locul 181 în lume, de aceea mă aștept să aibă mari probleme cu returul lui Zhang. Di Lorenzo avea șase înfrângeri consecutive înaintea victoriei cu Savinykh și cred că nu are puterea de a câștiga în fața lui Zhang, jucătoare de top 60 de câțiva ani. Merg pe o victorie a lui Zhang la cel puțin patru game-uri diferență, la o cotă luată din oferta Superbet pariuri.

Pont pariuri: Shuai Zhang câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

35

Castigate:

15

Pierdute:

17

Anulate:

1

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici