1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Shuai Zhang - Carolina Garcia

Shuai Zhang - Caroline Garcia. Ponturi pariuri tenis WTA Wimbledon. 01.07.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-07-01 00:34:00

Ponturi tenis WTA - Wimbledon

01 Iulie 2022, 17:30

Shuai Zhang

Shuai Zhang

versus
Caroline Garcia

Caroline Garcia

1.70

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Shuai Zhang v Caroline Garcia

În turul al treilea al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, Shuai Zhang o întâlnește pe Caroline Garcia, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Shuai Zhang ocupă locul 41 în clasamentul WTA, în timp ce Caroline Garcia se află pe pozția 55.

Shuai Zhang: Forma echipei, știri și statistici

Shuai Zhang este una dintre cele mai în formă jucătoare pe iarbă, în acest sezon. Jucătoarea din China a reușit un sfert de finală la Nottingham și o finală la Birmingham, unde s-a retras din cauza unor probleme fizice. Totodată, ea a ajuns și în finalele de dublu ale acelorași turnee. În total, Zhang a acumulat nouă victorii pe iarbă, cu doar două înfrângeri. Zhang are un sfert de finală jucat la Wimbledon, în 2019, când a pierdut în fața Simonei Halep. Cu un joc bine structurat, fără prea multe erori neforțate, Zhang a survolat fără probleme primele două tururi. 

A eliminat-o pe Misaki Doi în primul tur, după un meci în care a salvat două mingi de break din trei. A câștigat 79% din punctele jucate cu primul serviciu.

În turul al doilea, a trecut de Marta Kostyuk, în două seturi. A salvat șapte mingi de break din opt și nu o comis vreo dublă greșeală.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Caroline Garcia: Forma echipei, știri și statistici

Caroline Garcia pare din nou jucătoarea de top zece din urmă cu câțiva ani. Titlul câștigat la dublu, la Roland Garros, alături de Kristina Mladenovic, a avut un impuact formidabil asupra încrederii Carolinei. Pare o jucătoare transformată în bine, care etalează un joc sigur și un serviciu greu de destabilizat. Dup ce a fost eliminaă în turul al doilea la Nottingham și Birmingham, Garcia a mers până la capăt la Bad Homburg. A trecut de Cornet în semifinale și de Andreescu în finală,  pentru al doilea titlu pe iarbă, după cel cucerit la Mallorca, în 2016. Garcia are 48 de victorii pe iarbă, cu 23 de înfrângeri și este o jucătoare capabilă de surprize la ediția din acest an.

În primul tur, Garcia a trebuit să treacă repede peste euforia câștigării la Bad Homburg și a avut emoții cu japoneza Miyazaki. A câștigat cu 10-4 în supertiebreak-ul setului decisiv, după ce a pierdut de două ori avanajul unui break. A salvat patru mingi de break din șapte.

În turul al doilea, a fost ceva mai sigură și a eliminat-o pe Ema Răducanu în două seturi la trei. A oferit patru mingi de break, din care a salvat două.

Statistica meciurilor directe Shuai Zhang v Caroline Garcia

Este 2-1 pentru Zhang la întâlnirile directe. Shuai Zhang s-a impus în două seturi în urmă cu trei ani la Wimbledon și tot în două seturi, anul acesta la Lyon, pe hard indoor.

Cote pentru Shuai Zhang v Caroline Garcia

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,5 pentru un meci cu cel puțin 20 de game-uri și o cotă de 2,4 pentru ca Garcia să se impună la cel puțin patru game-uri diferență.

Shuai Zhang vs Caroline Garcia Pont: Peste 20,5 game-uri

Se întâlnesc două jucătoare în mare formă pe iarbă, care servesc excelent. Zhang nu a comis nici o dublă în cele două meciuri jucate anterior și și-a pierdut doar o dată pe meci serviciul. Garcia a întâlnit adversare mai puternice și a fost testată serios, iar acum a ajuns la șapte victorii consecutive. Văd o partidă cu seturi strânse, posibil set decisiv, de aceea am ales cota oferită de Superbet pariuri pentru un meci cu cel puțin 21 de game-uri.

Miza: 10/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici