Share

Shelby Rogers vs Leylah Fernandez - Ponturi Pariuri WTA Lexington, 13.08.2020

WTA

Cota: 1.58

Adaugat de: Marian Cioată

13 Aug 2020 03:09 614 0
Logo Shelby Rogers
Logo Leylah Annie Fernandez
Shelby Rogers
Leylah Annie Fernandez
VS
22:15 13 August 2020
WTA Lexington

Analiză și informații pentru Shelby Rogers v Leylah Annie Fernandez

Ultimul meci al zilei de joi de la WTA Lexington se va desfășura după orele 22.15, între americanca Shelby Rogers (116 WTA) și canadianca Leylah Annie Fernandez (120 WTA). Pronosticul ales merge în direcția jucătoarei situate mai jos în ierarhia mondială, dar cu un ascendent moral în fața adversarei din SUA.

Shelby Rogers: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Shelby (27 ani) a fost cel mai bine clasată pe locul 48 mondial în urmă cu mai bine de 3 ani. Rezultatul carierei pentru ea este sfertul de finală de la Roland Garros 2016, destul de atipic pentru o jucătoare ce evoluează preponderent pe hard. 

Rogers a avut prestații modeste în confruntările cu jucătoarele foarte tinere, la ultimul turneu oficial fiind eliminată de Katie Volynets (18 ani, 348 WTA) la Acapulco, pe 26 februarie. 

Și în partidele neoficiale post-lockdown a avut oscilații de formă, cu scăderi inexplicabile de nivel de joc, fiind învinsă foarte clar de Tomljanovic cu scorul de 6-1 6-2, sau întoarsă de Fernandez cu 6-4 6-0 după ce luase primul set. 

În turul 1 de la Lexington, Shelby a eliminat-o pe japoneza Doi, în 3 manșe cu suișuri și coborâșuri - 6-4 4-6 6-2. 

Leylah Annie Fernandez: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Leylah (17 ani) este o jucătoare cu rezultate excelente pentru vârsta sa, la nivel profesionist. Canadianca le-a învins în 2020 pe Belinda Bencic, pe Sloane Stephens de 2 ori sau pe Potapova, toate jucătoare cu experiență superioară, clasate în top 100 mondial. Desigur, și rivala de astăzi se află pe lista victimelor sale recente. 

Fernandez măsoară doar 1,58 metri în înălțime și are aproximativ 48 kilograme, dar în ciuda aparenței firave este extrem de atletică și foarte rapidă pe teren. Un alt atu important este faptul că lovește forehandul cu mâna stângă, creându-și avantaj grație unghiurilor și efectelor tipice stângacelor.

În primele 3 meciuri de la Lexington, Leylah le-a învins clar pe Zarazua cu 6-4 6-1, Rodionova cu 6-2 6-3 și Stephens cu 6-3 6-3, controlând autoritar ostilitățile de fiecare dată. 

Statistica meciurilor directe Shelby Rogers v Leylah Annie Fernandez

Scorul confruntărilor directe este de 1-1. Ambele s-au desfășurat în această vară, în cadrul turneului Matchplay120, iar pe 1 iunie se impunea Rogers cu 7-6 4-6 7-6, pentru ca pe 9 iunie Fernandez să își ia revanșa cu scorul de 3-6 6-4 6-0. 

Cote pentru Shelby Rogers v Leylah Annie Fernandez

Pentru o partidă cu peste 18,5 game-uri, cei de la Unibet.ro ne oferă o cotă de 1.46. 

Shelby Rogers vs Leylah Annie Fernandez Pont: Victorie Fernandez

Merg pe mâna sportivei din Canada, în acest duel cu mai experimentata Shelby Rogers. Fernandez a jucat deja 3 meciuri pe hardul de la Lexington, acomodându-se excelent la condițiile rapide de aici, fără a ceda vreun set. Pe tabloul principal a furnizat o surpriză, eliminând-o pe Sloane Stephens, fostă campioană la US Open și finalistă la Roland Garros. Rogers a avut un meci sinuos contra lui Misaki Doi din Japonia, impunându-se în set decisiv, dar nu a fost extrem de convingătoare în acea partidă din runda inaugurală. Maniera în care s-a impus Leylah la ultima confruntare directă, cu acel 6-0 în setul 3, a fost una categorică și cred că va aborda aceeași tactică și de această dată.

Pont pariuri: Victorie Fernandez

Miza: 6/10

Cota: 1.58

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Shelby Rogers vs Leylah Annie Fernandez Pont: Leylah Annie Fernandez +1,5 seturi

Pont pentru #biletulzilei. Leylah Fernandez este una dintre cele mai talentate junioare din lume și o mare speranță pentru o viitoare mare campioană. Fernandez, deși are doar 17 ani, deja se apropie de prima sută mondială iar aici a câștigat toate cele 3 meciuri în minimum de seturi, în primul tur trecând ușor de Stephens. Are un stil de joc agresiv, încearcă să lovească mingea cât poate de repede iar faptul că este stângace este un atu. Shelby Rogers a fost destul de modestă în primul tur, trecând de Misaki Doi însă după un meci lung și inconstant, în care a avut probleme pe serviciu și a oferit 12 mingi de break. Consider astfel că Fernandez poate lua cel puțin un set, pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Leylah Annie Fernandez +1,5 seturi

Miza: 1/10

Cota: 1.20

Adaugat de: Vladimir Eugen

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Shelby Rogers vs Leylah Annie Fernandez Pont: Leylah Annie Fernandez +1,5 game-uri

Meciul dintre Rogers și Fernández va fi și un duel al generațiilor. Diferența de 10 ani dintre cele 2 jucătoare poate fi in avantajul sportivei din America, însă canadianca a arătat o forma extraordinara și cred ca exuberanța acesteia poate face diferența. Merg pe un H de +1,5 pe Fernández, la o cota mică oferită de Betano, dar cu șanse bune de reușită!

Pont pariuri: Leylah Annie Fernandez +1,5 game-uri

Miza: 8/10

Cota: 1.43

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

37

Castigate:

22

Pierdute:

14

Anulate:

1

Liber profesionist, am 30 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici