Share

Serena Williams vs Venus Williams - Ponturi Pariuri WTA Lexington, 13.08.2020

WTA

Cota: 2.35

Adaugat de: Marian Cioată

13 Aug 2020 02:50 812 0
Logo Serena Williams
Logo Venus Williams
Serena Williams
Venus Williams
VS
19:30 13 August 2020
WTA Lexington

Analiză și informații pentru Serena Williams v Venus Williams

A doua partidă a zilei de joi de la WTA Lexington va avea loc începând cu orele 19.30, între surorile Serena Williams (9 WTA) și Venus Williams (67 WTA) din Statele Unite ale Americii. Pronosticul recomandat este unul statistic și vizează numărul de duble greșeli comise în meci.

Serena Williams: Forma echipei, știri și statistici

V

Serena (38 ani) a avut un start greoi de partidă cu compatrioata Bernarda Pera, jucătoare de mână stângă care i-a luat primul set din primul tur la WTA Lexington. Totuși, Williams s-a motivat extraordinar și a întors soarta meciului pe care l-a terminat în 2 ore și 17 minute, cu 7 ași și 6 duble greșeli.

Serena este cu 10 centimetri mai scundă decât Venus, însă în general produce mai mulți ași decât aceasta. 

Lipsa de jocuri în picioare este evidentă pentru deținătoarea a 23 titluri de Mare Șlem, iar în continuare anticipez că va mai avea probleme până va reveni la un ritm constant de joc sub presiunea rezultatului. Are însă timp să rodeze majoritatea loviturilor, inclusiv serva, doar că în fața lui Venus trebuie să își asume riscuri în plus pe mingea a doua, în caz contrar va fi vulnerabilă și va fi atacată fără ezitare.

Desigur, pentru Williams miza cea mare este la US Open 2020, turneul care îi poate oferi descătușarea prin cucerirea titlului major cu numărul 24, prin care ar egala recordul lui Margaret Court. Contextul este oarecum favorabil, în condițiile în care multe tenismene de top au anunțat că nu vor participa la acest Grand Slam controversat din Statele Unite, pe timp de pandemie.

Venus Williams: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V Î

Venus (40 ani) a arătat nesperat de bine în confruntarea fostelor lidere WTA versus Viktoria Azarenka. A fost 6-3 6-2 pentru veterană, într-un duel dominat la toate capitolele. Serviciul i-a mers excelent, terminând cu 70% frecvență pe prima minge, 3 ași și doar 1 dublă greșeală. 

Experiența sportivei de 1,85 metri și 72 kilograme este una colosală, cu 431 victorii și 146 înfrângeri oficiale pe hard outdoor. 

Sora mai mare are în palmares 7 titluri de Mare Șlem - 5 la Wimbledon și 2 la US Open. Totuși, ultima mare izbândă a venit pe iarba londoneză în 2008. Per total a cucerit 46 trofee WTA la simplu, 22 la dublu și 2 la dublu mixt.

Statistica meciurilor directe Serena Williams v Venus Williams

Serena conduce cu 18-12 la confruntările directe. 

Cote pentru Serena Williams v Venus Williams

Cu o miză mai mică, puteți încerca o surpriză în ceea ce privește rezultatul final - victoria surorii mai mari la o cotă de 3,01 oferită de Betano.ro.

Serena Williams vs Venus Williams Pont: Cele mai multe duble greșeli - Serena Williams

Mizez cu încredere medie pe un meci în care favorita va comite mai multe duble greșeli. În caz de egalitate la acest capitol statistic, miza va fi returnată. În 3 din ultimele 4 meciuri oficiale directe disputate pe hard outdoor, Serena a terminat cu mai multe duble la US Open de 2 ori și la Australian Open. Venus are ceva mai mult ritm competițional, iar în primul tur cu Azarenka a servit excelent, cu o singură dublă comisă, spre deosebire de Serena, care a comis 6 duble greșeli contra Bernardei Pera. Mă aștept ca Venus să aibe o frecvență mai mare la primul serviciu, astfel că șansele pentru ca acest pont să fie câștigător vor crește.

Pont pariuri: Cele mai multe duble greșeli - Serena Williams

Miza: 6/10

Cota: 2.35

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

37

Castigate:

22

Pierdute:

14

Anulate:

1

Liber profesionist, am 30 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici