Share

Serena Williams - Lisa Pigato: ponturi pariuri WTA Parma

WTA

Cota: 1.45

Adaugat de: Gabriel Morariu

16 Mai 2021 23:10 732 0
Logo Serena Williams Serena Williams
Logo Lisa Pigato Lisa Pigato
VS
13:30 17 Mai 2021
WTA Parma

Analiză și informații pentru Serena Williams v Lisa Pigato

În primul tur al competiției WTA Parma, față în față se vor afla Serena Williams și Lisa Pigato. Competiția din Italia se află la prima ediție, iar premiile totale depășesc 189 000 de euro. Întrecerea WTA 250 se dispută pe zgură și reprezintă o pregătire excelentă pentru următorul turneu de Grand Slam, Roland Garros. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pronosticul meu.

Serena Williams: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V V

Serena Williams a ieșit rapid din turneul de la Roma, unde a fost învinsă de Nadia Podoroska. Argentinianca s-a impus în două seturi lungi, cu 7-6, 7-5 și a stricat astfel aniversarea sportivei de peste Ocean. Pentru Serena a fost partida cu numărul 1000 în circuitul WTA. Fosta ocupantă a primei poziții în lume a ales să joace la Parma, în condițiile în care a rămas în Italia pentru a pregăti competiția de la Roland Garros. Serena are jucat un singur meci pe zgură, înaintea turneului de Grand Slam, astfel că a cerut un Wild Card din partea organizatorilor de la Emilia Romagna Open. Tragerea la sorți a fost favorabilă pentru principala favorită a turneului: Serena întâlnește în primul tur o sportivă venită din calificări. Americanca se simte bine pe zgură, mai ales pe cea din Italia. Condițiile sunt asemănătoare cu cele de la Roma, iar Williams a cucerit nu mai puțin de 4 titluri la Foro Italico.

Lisa Pigato: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Lisa Pigato are doar 17 ani și ocupă locul 571 în lume. Italianca a primit o invitație în runda calificărilor, de care a profitat cu vârf și îndesat. Ambele partide câștigate de italianca născută în 2003 au avut nevoie de set decisiv. Mai întâi, Lisa a trecut de Leonie Kung, cu scorul de 1-6, 7-5, 6-0, iar apoi a produs o altă surpriză: a eliminat-o pe Liudmila Samsonova, cu 2-6, 7-6, 6-3. Aceste rezultate i-au ridicat mult încrederea, însă rezultatele de până acum ale lui Pigato sunt destul de slabe. Pe întreaga durată a sezonului 2021, Lisa a participat doar la întreceri de nivel ITF 15k, cea mai joasă categorie profesionistă. În competiția precedentă, cea din Antalya, Lisa a pierdut în fața necunoscutei ucrainence Anastasiya Soboleva, 3-6, 5-7. Cu o săptămână înainte cedase în sferturile de finală în fața româncei Andreea Rosca. Experiența la nivel înalt îi lipsește cu desăvârșire, în condițiile în care participarea la WTA Parma este prima din carieră la un turneu tât de important. În cele 22 de meciuri jucate în acest an, Pigato a câștigat de 14 ori și a suferit 8 înfrângeri.

Statistica meciurilor directe Serena Williams v Lisa Pigato

Este prima partidă între cele două jucătoare în circuitul WTA.

Cote pentru Serena Williams v Lisa Pigato

Serena Williams este considerată mare favorită în acest meci, iar eu mă aștept să obțină o victorie clară. Adversara ei este lipsită de experiență, iar prezența pe teren a fostei ocupante a locului 1 WTA reprezintă o adevărată provocare pentru tânăra Lisa Pigato. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de sub 17,5 game-uri. În cazul în care se vor disputa cel mult 17 game-uri, veți prinde o cotă atractivă de 1,70.

Serena Williams vs Lisa Pigato Pont: Lisa Pigato sub 6,5 game-uri

La doar 17 ani, Lisa Pigato va avea mari probleme în a manageria din punct de vedere mental o confruntare cu Serena Williams, care a cucerit nu mai puțin de 23 de titluri de Grand Slam. Chiar dacă a pierdut partida precedentă de la Roma, cu Podoroska, este de așteptat ca americanca să se impună acum la Parma într-o manieră clară. Diferența dintre cele două jucătoare este de la cer la pământ, iar orice alt rezultat în afara unui succes cu 2-0 la seturi pentru Serena ar reprezenta o adevărată surpriză. Consider că Williams își va impune jocul în forță și nu va ceda mai mult de 6 game-uri. Betano oferă o cotă destul de mică pentru această selecție, iar eu o recomand cu un grad ridicat de încredere. Să fie verde!

Pont pariuri: Lisa Pigato sub 6,5 game-uri

Miza: 9/10

Cota: 1.45

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

Gabriel Morariu

Ponturi:

22

Castigate:

14

Pierdute:

4

Anulate:

1

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici