1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Sara Errani vs Kristyna Pliskova - Ponturi Pariuri WTA Palermo, 05.08.2020

Sara Errani vs Kristyna Pliskova - Ponturi Pariuri WTA Palermo, 05.08.2020

Marian Cioată
Marian Cioată

2020-08-05 06:02:00

WTA Palermo

05 August 2020, 19:30

Sara Errani

Sara Errani

versus
Kristyna Pliskova

Kristyna Pliskova

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sara Errani v Kristyna Pliskova

Miercuri, 5 august 2020, după orele 19.30, este programat duelul din turul secund al WTA Palermo, între Sara Errani (167 WTA) din Italia și Kristyna Pliskova (69 WTA) din Republica Cehă. Pronosticul recomandat vizează numărul total de ași expediați de jucătoarea mai bine clasată.

Sara Errani: Forma echipei, știri și statistici

Sara (33 ani) a furnizat deja o surpriză pe tabloul principal de aici, învingând-o pe românca Sorana Cîrstea cu scorul de 7-5 1-6 6-4, într-o confruntare acerbă, care a durat 3 ore fără un minut. Italianca a primit 4 ași din 123 servicii ale jucătoarei noastre, câștigând 52% mingi la retur. 

Errani este o mare luptătoare, nu are atribute fizice care să o recomande pentru a fi în top, dar la 1,64 și 58 kilograme compensează printr-o deplasare excelentă în teren și lovituri variante din spatele terenului, cu mult topspin pe forehand și un backhand ceva mai plat. 

Recordul reprezentantei gazdelor pe zgură este unul fantastic - 314 victorii din 483 partide oficiale. 

Kristyna Pliskova: Forma echipei, știri și statistici

Kristyna (28 ani) este cu 20 centimetri mai înaltă decât oponenta sa din această seară, iar la capitolul forță este net superioară. Totuși, zgura nu este suprafața sa favorită, ea preferând terenurile mult mai rapide, unde poate încheia punctele din 1-2 sau maximum 3 lovituri. 

Pliskova a jucat mai multe meciuri de pregătire, post-lockdown, pe zgura din Cehia, având rezultate mixte. A învins-o pe Siniakova, apoi a pierdut în fața acesteia, a învins-o pe Alexandrova de 2 ori, dar a pierdut la Muchova sau Martincova, deci se poate spune că nu este caracterizată de o constanță extraordinară în evoluții, în această perioadă.

Serviciul a fost destul de productiv în turul inaugural - 68% mingi câștigate, dar nu a excelat la capitolul ași expediind doar 3 astfel de lovituri nereturnabile din 68 servicii contra grecoaicei Maria Sakkari, într-o oră și 28 minute.

Statistica meciurilor directe Sara Errani v Kristyna Pliskova

Va fi primul meci direct dintre cele două tenismene.

Cote pentru Sara Errani v Kristyna Pliskova


Sara Errani vs Kristyna Pliskova Pont: Sub 7,5 ași - Pliskova

Mizez cu încredere mare pe un meci cu maximum 7 ași serviți de către favorita din Cehia. Limita mi se pare foarte mare pentru condițiile dificile de la Palermo. Kristyna Pliskova este o jucătoare puternică și înaltă, cu serviciu redutabil, dar în condiții ideale, în special pe hard indoor sau pe gazon. Aici în Sicilia a bătut foarte tare vântul în ultimele zile, iar multe dintre tenismene au preferat serviciile mai lente în detrimentul celor plate, inclusiv pe prima minge. Terenul încetinește și el viteza execuțiilor, iar sportivele de la retur au o șansă mai mare decât de obicei pentru a reacționa. Errani se simte excelent la Palermo, are capacitatea de a întoarce foarte multe mingi dificile înapoi, inclusiv serviciile de calitate ale cehoaicei.

Miza: 10/10
Cota: 1.87
Status: Castigat

Sara Errani vs Kristyna Pliskova Pont: Sara Errani comite sub 7.5 duble greseli

Sara Errani a arătat bine în primul meci de aici, deși a avut ceva probleme fizice pe final. Însă este normal, fiind foarte greu să joci un meci de 3 ore după o pauză de atâtea luni. Errani însă s-a prezentat bine, iar serviciul său a fost mult mai îngrijit, comițând doar 2 duble greșeli într-o partidă foarte lungă. Kristyna Pliskova este favorită aici, având un serviciu bun. Însă pe retur în general nu pune presiune, și chiar dacă va face ușor breakuri nu cred că o va forța pe oponenta sa la greșeli. Consider astfel că Errani va comite sub 7.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Sara Errani vs Kristyna Pliskova Pont: Kristyna Pliskova câștigă cu 2-0

După cinci luni de pauză, Sara Errani a revenit pe teren și a obținut o victorie surprinzătoare în primul tur, în fața Soranei Cirstea. În cele 3 ore jucate, n-a servit niciun as și a oferit româncei 21 de mingi de break, din care a reușit să salveze 13. Zgura este suprafața ei preferată, nu întâmplător a ajuns în finală la French Open. Din cauza serviciului, n-a câștigat niciun Mare Șlam la simplu, la dublu în schimb, a cucerit fiecare turneu major. Din punct de vedere fizic s-ar putea să aibă probleme, deoarece meciul cu Sorana a fost unul epuizant. Kristyna Pliskova n-a urcat niciodată mai sus de locul 35 WTA, deși posedă de un serviciu foarte puternic. La retur nu stă prea bine, dar împotrivă unei jucătoare precum Errani, n-ar trebui să aibă probleme. Are deja câteva meciuri în picioare și din acest motiv, iar acest lucru va conta în acest meci.

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici