1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Ponturi tenis WTA - Stosur vs Keys, Samantha este favorita publicului la Brisbane

Ponturi tenis WTA - Stosur vs Keys, Samantha este favorita publicului la Brisbane

Marian Cioată
Marian Cioată

2020-01-07 17:04:00

WTA Brisbane

08 Ianuarie 2020, 05:30

Samantha Stosur

Samantha Stosur

versus
Madison Keys

Madison Keys

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Samantha Stosur v Madison Keys

Miercuri dimineață, după orele 05.30, este programată partida din turul secund al WTA Brisbane, între australianca Samantha Stosur (98 WTA)  și americanca Madison Keys (13 WTA). Pronosticul ales vizează numărul total de ași și duble greșeli ale reprezentantei gazdelor.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Samantha Stosur: Forma echipei, știri și statistici

Samantha (35 ani) a furnizat o mare surpriză în primul tur, eliminând-o pe fosta lideră mondială - Angelique Kerber. Cu o frecvență de 69% pe primul serviciu și o eficiență de 73%, australianca a dominat copios punctele în care a repus mingea în joc.

Deși este spre apusul carierei, Stosur are calitatea necesară de a face meciuri mari, contra numelor din top 20 mondial. Mentalul fostei campioane de Mare Șlem de la US Open este unul foarte puternic.

De-a lungul anilor, Sam nu a livrat performanțele așteptate pe pâmânt australian. Și aici la Brisbane, nu a trecut niciodată de turul secund, fiind deja la a zecea participare în întreaga carieră. Experiența sa pe hard este una fantastică, înregistrând 316 victorii și 235 înfrângeri oficiale.

Madison Keys: Forma echipei, știri și statistici

Madison (24 ani) are un mic complex în fața acestei adversare de miercuri, căreia i-a luat un singur set din 7 disputate. Nici americanca nu a excelat la acest turneu din startul sezonului, din 3 prezențe anterioare fiind eliminată de 2 ori în runda inaugurală și o dată în turul secund. 

Acum a fost desemnată cap de serie numărul 8 și a trecut relativ ușor de cehoaica Marie Bouzkova, scor 6-3 6-2, după 67 minute de joc. 

Keys are un stil de joc foarte agresiv, mai ales când poate lua inițiativa. De aceea este posibil ca Stosur să comită ceva erori pe mingea a doua, simțind presiunea unor retururi foarte puternice din partea explozivei americance. 

Statistica meciurilor directe Samantha Stosur v Madison Keys

Veterana din Emisfera Sudică are avantaj clar la duelurile directe, scor 3-0. Ultima dată, Stosur a învins-o pe Keys în martie 2019, la Miami, cu 6-4 4-6 6-4.

Cote pentru Samantha Stosur v Madison Keys

Alternativ, puteți încerca și varianta unui pariu pe cel puțin 4 ași trimiși de Sam, la cota de 1.87 oferită de Betano.ro.

Samantha Stosur vs Madison Keys Pont: Stosur - Peste 6.5 ași și duble greșeli

Merg cu mare încredere pe acest tip de pariu special preluat din oferta casei de pariuri online Betano.ro. Stosur a dovedit că se află într-o formă de joc excelentă, în victoria din primul tur, contra germancei Kerber, când a servit fantastic în momentele importante. Sam a terminat partida în 2 tiebreakuri victorioase, totalizând 5 ași și 5 duble, într-o oră și 54 minute. În sezonul precedent, australianca a avut o medie de 4.59 servicii direct câștigătoare și 4.60 duble greșeli per meci. În ultimul meci direct cu Keys, outsidera a adunat câte 4 ași și 4 duble.

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici