1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Rybakina/Shvedova - Pliskova/Pliskova: ponturi pariuri WTA Dubai dublu. 07.03.2021

Rybakina/Shvedova - Pliskova/Pliskova: ponturi pariuri WTA Dubai dublu. 07.03.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-03-07 01:08:00

WTA Dubai dublu

07 Martie 2021, 13:00

Rybakina/Shvedova

Rybakina/Shvedova

versus
Pliskova/Pliskova

Pliskova/Pliskova

1.47

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Rybakina/Shvedova v Pliskova/Pliskova

În primul tur al competiției de dublu din cadrul turneului WTA 1000 de la Dubai, față în față se vor afla echipele formate din Yaroslava Shvedova și Elena Rybakina, respectiv surorile Karolina și Krystina Pliskova. Partida este programată pe terenul numărul 2 din complexul Aviation Center din Dubai, în jurul orei 13:00. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pontul oferit. 

Rybakina/Shvedova: Forma echipei, știri și statistici

Yaroslava Shvedova și Elena Rybakina au început să joace în această formulă doar de la începutul lui 2021. Până acum, în cele 3 turnee disputate în actualul sezon, sportivele din Kazakhstan nu au câștigat niciun meci. Ba mai mult, în cele 3 partide bifate în circuit, Shvedova și Rybakina nu au obținut nici măcar un set. Mai întâi a venit confruntarea din runda inaugurală de la Abu Dhabi, unde au fost învinse cu 3-6, 3-6 de perechea Carter / Stefani. Apoi în turneul pregătitor pentru Australian Open a urmat eșecul din primul tur cu Jurak și Stojanovic, scor 3-6, 2-6. În cadrul primului Grand Slam al anului, Rybakina și Shvedova le-au întâlnit din nou pe Carter și Stefani, dar nici de această dată nu au avut mai mult noroc: 4-6, 3-6. Deși în 2020 a avut rezultate formidabile în competiția de simplu, Elena Rybakina a început noul sezon într-un mod dezamăgitor: ea a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri disputate în circuitul mondial. Yaroslava Shvedova a revenit după o lungă pauză, iar lipsa meciurilor în picioare se vede cu ochiul liber.

Pliskova/Pliskova: Forma echipei, știri și statistici

Surorile Pliskova reprezintă una dintre cele mai redutabile echipe de dublu din circuit. Asta când evoluează împreună, deoarece nu o fac decât destul de rar. Acum au ales să joace împreună la Dubai deoarece Karolina a început slab noul sezon la simplu și are nevoie de partide în picioare pentru a-și intra în ritm. Cele două au avut statistici impresionante atunci când au luat startul în această probă. În 2019 au înlănțuit 3 turnee la rând cu calificare în semifinale: Cincinnati, Seoul și Beijing. Mai mult, în startul carierelor lor, gemenele din Cehia au cucerit împreună 3 titluri de nivel WTA la dublu. Ambele sunt sportive înalte, cu servicii puternice, iar la fileu sunt ajutate enorm de alonja impresionantă. Un alt aspect important, mai ales în proba de dublu: Kristyna este jucătoare de mână stângă, în timp ce Karolina este dreptace. În acest fel, cele două jucătoare pot acoperi mai bine atât fileul, cât și unghiurile. 

Statistica meciurilor directe Rybakina/Shvedova v Pliskova/Pliskova

Este primul meci oficial între cele două formații de dublu.

Cote pentru Rybakina/Shvedova v Pliskova/Pliskova

Surorile Pliskova sunt considerate favorite de toate agențiile partenere, iar eu voi merge pe mâna lor. În afara pontului selectat din oferta de pariuri Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes obținut de gemenele din Cehia cu 2-0 la seturi. În cazul în care acest pont va fi câștigător, veți prinde o cotă atractivă de 1,95.

Rybakina/Shvedova vs Pliskova/Pliskova Pont: Victorie Pliskova/Pliskova

Surorile Pliskova ar trebui să câștige acest meci fără mari probleme, în condițiile în care au o omogenitate net superioară echipei adverse. Gemenele se simt foarte bine împreună pe teren, comunică excelent, iar atunci când își doresc cu adevărat să ajungă departe într-un turneu, o fac fără să întâmpine mari dificultăți. Deoarece Karolina a jucat destul de puțin în 2021, mă aștept ca în acest turneu de la Doha să își dorească să ajungă în fazele superioare. Yaroslava Shvedova și Elena Rybakina au doar 3 meciuri jucate împreună, le-au pierdut pe toate, iar în aceste confruntări nu au reușit nici măcar să își treacă în cont vreun set. Mă îndoiesc că vor putea să le învingă pe surorile Pliskova, astfel că recomand cu mare încredere succesul sportivelor din Cehia. Să fie verde!

Miza: 10/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici