1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Rebecca Peterson - Xinyu Wang

Rebecca Peterson - Xinyu Wang: ponturi pariuri Roland Garros. 01.06.2023

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2023-05-31 19:44:00

Ponturi tenis WTA - Roland Garros

01 Iunie 2023, 13:30

Rebecca Peterson

Rebecca Peterson

versus
Xinyu Wang

Xinyu Wang

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Rebecca Peterson v Xinyu Wang

Într-un meci programat în turul al doilea de la Roland Garros față în față se vor afla Rebecca Peterson și Xinyu Wang. Duelul dintre cele două sportive este programat în cursul zilei de joi în complexul pe zgură de la Paris. În cele ce urmează puteți citi analiza partidei, iar la final de articol veți găsi pontul oferit.

Pronosticul pe care vi-l propun se bazează pe o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Rebecca Peterson: Forma echipei, știri și statistici

Rebecca Peterson este o jucătoare din Suedia în vârstă de 27 de ani clasată pe locul 87 WTA. Cea mai bună poziție ocupată de ea a fost 43 în lume. Anul trecut a fost chinuit de accidentări pentru Peterson, care nu a putut evolua în mai multe turnee, iar când a făcut-o a avut rezultate slabe. Startul actualului sezon a găsit-o în afara primelor 100 din lume, dar rezultatele din 2023 au ajutat-o să revină în elita tenisului feminin. 19 victorii și 7 înfrângeri a înregistrat Rebecca. Ea se poate lăuda cu finala de la WTA Merida, pierdută cu italianca Giorgi, precum și un tur IV la Indian Wells. Pregătirea ei pentru Roland Garros nu a fost cea mai bună după o nouă pauză forțată din cauza problemelor fizice. Dar chiar și așa debutul la Paris a fost unul extraordinar: victorie cu 6-2, 6-0 în fața Fionei Ferro. În jocul cu favorita gazdelor, suedeza a comis doar două duble greșeli.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Xinyu Wang: Forma echipei, știri și statistici

Xinyu Wang este o sportivă de 21 de ani din China clasată pe locul 80, însă în trecut a stat mult mai bine și a fost pe 59 WTA. Startul anului a fost unul bun pentru asiatică, în condițiile în care ea se simte excelent pe suprafețele rapide. Pe hard, Wang a reușit o semifinală WTA la Hua Hin și un sfert de finală la Hobart. Trecerea pe zgură a reprezentat însă un chin pentru sportiva din China, care a ajuns la Roland Garros cu 4 eliminări succesive în turul 1. Cu atât mai surprinzătoare este victoria ei din primul tur de la Paris obținută în fața cehoaicei Bouzkova. Wang s-a impus în două seturi, cu scorul de 6-4, 7-6, la capătul unei confruntări în care a comis 5 duble greșeli. Cu o săptămână înainte, Wang pierdea la Strasbourg cu Kaia Kanepi, 3-6, 2-6, într-un duel în care a avut 6 duble greșeli. Mergem și la Reus, alt eșec în două seturi, 0-6, 6-7 cu Parrizas Diaz, cu alte 5 duble greșeli. Chiar și când a câștigat, cum s-a întâmplat în primul tur la Miami, cu Friedsam, în 3 seturi (3-6, 6-4, 6-2), Xinyu a comis 7 duble greșeli.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Rebecca Peterson v Xinyu Wang

Acesta va fi cel de al treilea duel direct între cele două sportive în circuitul mondial. Până acum fiecare dintre ele și a trecut în cont câte o victorie. Cel mai recent meci a fost câștigat de Wang, în 2021 la Miami, cu 6-2 6-2. In acea întâlnire, scorul dublelor greșeli a fost 2-0 pentru Wang.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Rebecca Peterson v Xinyu Wang

Xinyu Wang este tipul de sportivă care își asumă multe riscuri la serviciu, iar ca urmare apar dublele greșeli. De cealaltă parte, Peterson are execuții mult mai îngrijite și ține sub control numărul dublelor greșeli. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și victoria sportivei din Suedia. Această selecție are o cotă de 1.50.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Rebecca Peterson vs Xinyu Wang Pont: Cele mai multe duble greșeli Wang

Statisticile celor două jucătoare în acest sezon arată clar o superioritate pentru Peterson la capitolul serviciu. Jucătoarea din Suedia a comis mult mai puține duble greșeli, iar Wang a atins în mod regulat peste 4,5. Chiar și în ultimul lor duel direct, chinezoaica a avut mai multe duble greșeli comise în pofida victoriei la Miami. În aceste condiții, recomand selecția Wang mai multe duble greșeli în meci, la o cotă excelentă oferită de Betano. Să fie verde!

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici