1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Ponturi tenis, WTA Australian Open, Qiang Wang - Fiona Ferro

Ponturi tenis, WTA Australian Open, Qiang Wang - Fiona Ferro

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-01-21 16:06:00

Tenis WTA - Australian Open

22 Ianuarie 2020, 07:15

Qiang Wang

Qiang Wang

versus
Fiona Ferro

Fiona Ferro

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Qiang Wang v Fiona Ferro

În turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Melbourne, Australian Open, Qiang Wang o întâlnește pe Fiona Ferro, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Pariază pe Australian Open și câștigă unul dintre premiile de 250.000RON CASH

Qiang Wang: Forma echipei, știri și statistici

Qiang Wang are 29 de ani și ocupă locul 28 în lume. Jucătoare cu rezultate bune pe hard, se remarcă prin constanța loviturilor și printr-un joc îngrijit cu puține erori neforțate. Wang nu excelează la vreun capitol, de aceea nu are victorii mari în carieră, dar gestionează binepartidele cu adversarele mai slab cotate. A început sezonul la Shenzen, unde le-a învins pe Jabeur și Sasnovich, pentru a pierde în trei seturi în sferturi cu Alexandrova, cea care a și câștigat turneul. S-a dus apoi la Adelaide, unde a făcut un prim set slab și, chiar dacă și-a revenit în actul secund, a pierdut cu Kerber. Aici, a câștigat cu 7-6, 6-3 cu Pauline Parmentier, oferind trei mingi de break și salvând una singură. A câștigat de trei ori pe serviciul adversarei.

Fiona Ferro: Forma echipei, știri și statistici

Fiona Ferro are 22 de ani și ocupă locul 63 în lume. Este o jucătoare care și-a clădit clasamentul pe zgură, deoarece pe hard nu are rezultate notabile. Anul trecut a avut bilanț negativ pe hard outdoor, iar indoor a pierdut toate cele trei meciuri disputate. Anul acesta a pierdut de două ori la Watson, jucătoare modestă. Aici, a profitat de faptul că Alison VAn Uytvanck a jucat accidentată, nerefăcută după o entorsă la gleznă și a executat-o cu 6-1, 6-2. A oferit trei mingi de break, toate salvate. 

Statistica meciurilor directe Qiang Wang v Fiona Ferro

Este 4-1 pentru Wang la întâlnirile directe. Trei victorii au fost obținute anul trecut pe hard, în minimum de seturi, una dintre ele chiar la Australian Open, 6-4, 6-3.

Cote pentru Qiang Wang v Fiona Ferro

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 1,75 pentru un meci cu cel mult 20 de game-uri și o cotă de 2,12 pentru o victorie a lui Wang la cel puțin șase game-uri diferență.

Qiang Wang vs Fiona Ferro Pont: Qiang Wang câștigă cu h (-3,5) la game

Wang a câștigat toate meciurile jucate pe hard cu Ferro în minimum de seturi, iar diferneța setată de noi la game-uri a fost acoperită. Ferro a avut un non meci în primul tur, iar cealaltă victorie obținută anul acesta a venit ca urmare a abandonuui adeversari. Așadar, o formă modestă pentru franțuzoaică. Wang are avantajul moral din h2h și a arătat un juc bun cu Parmentier, o jucătoare care se agață de orice punct. Cred că jucătoarea din China și-a făcut reglajul, iar acum va juca mai bine și se va impune clar

Miza: 10/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici