1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Ponturi tenis, WTA Australian Open, Priscilla Hon - Angelique Kerber

Ponturi tenis, WTA Australian Open, Priscilla Hon - Angelique Kerber

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-01-22 14:03:00

Tenis WTA - Australian Open

23 Ianuarie 2020, 05:15

Priscilla Hon

Priscilla Hon

versus
Angelique Kerber

Angelique Kerber

1.57

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Priscilla Hon v Angelique Kerber

În turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Melbourne, Australian Open, se întâlnesc Priscilla Hon și Angelique Kerber, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Pariază pe Australian Open și câștigă unul dintre premiile de 250.000RON CASH

Priscilla Hon: Forma echipei, știri și statistici

Priscilla Hon are 21 de ani, este australiancă și ocupă locul 139 în lume. Cea mai înaltă poziție atinsă de ea, a fost locul 118. Un talent precoce, Hon a debutat la Australian Open în proba de simplu la 16 ani, datorită unui wild card, dar a pierdut în două seturi la Anita Beck. Până acum a stat mai mult în turnee ITF, iar aici se află pe tabloul princiăal datorită unui wild card. A început anul cu o înfrângere în trei seturi cu Tomljanovic, la Brisbane, după care a pierdut la Adelaide, în două seturi strânse cu Goerges. Jucătoare cu o deplasare foarte bună, Hon nu are deocamdată lovituri care să o aducă în prima sută. Aici, a trecut în primul tur de Kozlova , 6-3, 6-4, după o partidă în care a oferit 11 mingi de break și a salvat doar șase. A avut doar 55%procentaj la punctele câștigate cu primul serviciu și 41% cu cel de al doilea.

Angelique Kerber: Forma echipei, știri și statistici

Angelique Kerber a împlinit recent 32 de ani și ocupă locul 18 în lume. Kerber este departe de forma care a făcut-o să triumfe la Australian Open, dar are un nivel competitiv. A început anul cu o înfrângere cu Stosur, la Brisbane, pentru ca la Adelaide să o învingă clar pe Qiang Wang. S-a retras în turul al doilea cu Yastremska, dar fără să fie nimic grav. Aici, a învins-o clar pe debutanta Cocciaretto, 6-2, 6-2. A salvat patru mingi de break din cinci și a convertit cinci mingi de break din cele 13 create. A fost competitivă la retur și cu un serviciu decent.

Statistica meciurilor directe Priscilla Hon v Angelique Kerber

Este prima întâlnire directă

Cote pentru Priscilla Hon v Angelique Kerber

Pentru acest meci vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 1,83 pentru un meci cu cel mult 19 game-uri și o cotă de 2,45 pentru un succes al lui Kerber la cel puțin șapte game-uri diferență.

Priscilla Hon vs Angelique Kerber Pont: Kerber câștigă cu h (-4,5) la game

Hon are un stil de uzură, care-i convine lui Kerber. Australianca nu are lovituri puternice care să o pună în dificultate pe Angie, de aceea cred că jucătoarea mai experimentată se va impune. Hon și-a pierdut serviciul de cinci ori cu Kozlova, în timp ce Kerber este excelentă la retur, pese Kozlova. Cred că aici se va face diferența, iar un serviciu decent pentru germancă va crea diferența la game-uri pe care ne-o dorim.

Miza: 10/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici