Share

Petra Martic vs Ludmila Samsonova - Ponturi Pariuri Tenis WTA Palermo, 06.08.2020

WTA

Cota: 1.40

Adaugat de: Marian Cioată

06 Aug 2020 06:37 814 0
Logo Petra Martic
Logo Ludmila Samsonova
Petra Martic
Ludmila Samsonova
VS
18:15 06 August 2020
WTA Palermo

Analiză și informații pentru Petra Martic v Ludmila Samsonova

Joi, 6 august 2020, nu înainte de orele 18.15 este programat meciul din turul secund al WTA Palermo, dintre croata Petra Martic (15 WTA) și rusoaica Ludmila Samsonova (117 WTA). Pronosticul ales pentru acest duel inedit din circuitul feminin este unul favorabil jucătoarei clasate cu peste 100 de locuri mai sus în ierarhia WTA. 

Petra Martic: Forma echipei, știri și statistici

V

Petra (29 ani) și-a confirmat marți statutul de mare favorită și a câștigat fără mari probleme duelul din primul tur cu Alison Van Uytvanck, cedând doar 3 game-uri în total. 

Croata pare ajunsă la deplină maturitate sportivă și are un joc foarte eficient pe zgură. Serviciul este variat, predominant cu kick, forehandul este încărcat cu mult topspin iar la rever utilizează bine slice-ul defensiv. De asemenea, profitând de alonja mare, se descurcă excelent și în preajma fileului.

Martic măsoară 1,81 metri în înălțime și are o greutate de numai 63 kilograme, dar în ciuda aspectului mai fragil este extrem de vânoasă.

Ludmila Samsonova: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Ludmila (21 ani) a reprezentat Italia până în 2018, iar apoi a revenit sub steagul Rusiei, țara sa natală. 

Deși are atributele unei jucătoare de suprafețe rapide, la 1,80 metri înălțime și 67 kilograme, Samsonova a jucat preponderent pe zgură în această primă parte a carierei profesioniste, având un record de 109 victorii și 62 înfrângeri.

La ediția din 2019 a turneului de la Palermo, ea a ajuns până în semifinale, fiind eliminată de viitoarea campioană, Jill Belen Teichmann din Elveția. Și atunci, ca și acum, a pornit din calificări. 

După ieșirea din carantină, Samsonova a jucat 4 meciuri în luna iulie în Italian National Tour și apoi alte 4 în luna august la acest turneu, câștigându-le pe toate. Totuși, nivelul de competitivitate a fost unul mult mai scăzut, niciuna dintre adversarele întâlnite până acum nefiind de top. Cea mai bine clasată a fost ultima victimă - Kirsten Flipkens, locul 77 mondial. 

Statistica meciurilor directe Petra Martic v Ludmila Samsonova

Va fi primul duel direct dintre cele două combatante.

Cote pentru Petra Martic v Ludmila Samsonova

Alternativ, puteți încerca și varianta unui prim set fără game cedat pe propriul serviciu de către Martic, la cota de 3.70 oferită de Betano.ro.Petra Martic vs Ludmila Samsonova Pont: Victorie Martic

Mizez cu încredere medie pe o victorie a jucătoarei favorite numărul 1 în turneul din Sicilia. Petra a demonstrat în primul tur că se află într-o formă bună pe zgură și a învins-o pe Van Uytvanck fără a ceda vreun break pe propriul serviciu, scor 6-0 6-3. De cealaltă parte, Samsonova are deja 4 meciuri la activ, 3 în calificări și unul pe tabloul principal cu Flipkens, iar în cazul unei confruntări mai lungi ar putea să plătească tribut efortului mai mare depus în ultimele zile de concurs, mai ales că vine după o lungă pauză competițională, acesta fiind primul turneu post-lockdown. Per total, Martic este superioară la aproape toate capitolele - serviciu, forehand, backhand, este mai matură și mai experimentată, cu un joc variat și eficient pe suprafețele lente.

Pont pariuri: Victorie Martic

Miza: 7/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Petra Martic vs Ludmila Samsonova Pont: Ludmila Samsonova - peste 6.5 total asi si duble greseli

Petra Martic este jucătoarea mai bună aici și probabil se va impune, mai ales dacă luăm ca punct de referință primul meci. Ludmila Samsonova deja are 4 partide jucate, în general fiind solidă însă deja pierzând set. Serviciul său este bun însă destul de haotic, fiind predispusă la greșeli. Astfel în meciul cu Paar a avut 5 ași și 6 duble greșeli iar în primul tur cu Flipkens 2 ași și 5 duble greșeli, într-o partidă scurtă. Înainte de pauză de exemplu are 5 ași cu 4 duble cu Potapova sau 7 ași și 3 duble cu Ostapenko. Așadar în general peste linia setată aici. Consider astfel că Samsonova va trimite peste 6.5 ași și duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Ludmila Samsonova - peste 6.5 total asi si duble greseli

Miza: 8/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

18

Castigate:

7

Pierdute:

10

Anulate:

1

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. Am o expertiză de peste 10000 ore în vizionarea și analizarea partidelor de tenis de la nivel ITF pe canale video ale caselor de pariuri, până la turnee majore, în mainstream TV. De cele mai multe ori, istoria se repetă, iar acest dicton se aplică și în pariuri!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici