1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Petra Kvitova vs Katarzyna Piter, Ponturi Pariuri WTA Bad Homburg, 21.06.2021

Petra Kvitova vs Katarzyna Piter, Ponturi Pariuri WTA Bad Homburg, 21.06.2021

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2021-06-21 02:17:00

WTA Bad Homburg

21 Iunie 2021, 17:30

Petra Kvitova

Petra Kvitova

versus
Katarzyna Piter

Katarzyna Piter

1.42

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Petra Kvitova v Katarzyna Piter

Dotat cu premii totale în valoare de aproximativ 200.000 de euro, turneul WTA de la Bad Homburg se află la ediţia inaugurală, asta după ce anul trecut competiţia a fost amânată din cauza pandemiei. Nu mai puţin de patru foste câştigătoare de Grand Slam se află la linia de start: Petra Kvitova, Victoria Azarenka, Angelique Kerber şi Sloane Stephens.

Partida pe care ne vom focusa în continuare o va avea ca protagonistă principală pe favorita nr.1 a turneului, cehoaica Petra Kvitova, ce o va înfrunta pe poloneza Katarzyna Piter. Acest meci este programat pe arena centrală în jurul orei 17:30, ora României, iar pronosticul meu îl veţi putea afla la finalul analizei.

Petra Kvitova: Forma echipei, știri și statistici

Petra Kvitova este a 11-a jucătoare a lumii şi favorita principală în această săptămână la Bad Homburg. Cehoaica este una dintre cele mai de succes jucătoare ale ultimului deceniu, Kvitova fiind caracterizată pentru constanţa de care a dat dovadă în circuitul de-a lungul carierei sale, în special în turneele de anvergură. Dublă campioană la Wimbledon şi fostă nr.2 mondial, Kvitova a câştigat în ultimii 10 ani, cu excepţia sezonului precedent, de fiecare dată cel puţin un turneu WTA.

Aci includem şi succesul de la începutul lunii martie, atunci când, neanunţată de nimic, Petra s-a impus la Doha printr-o evoluţie entuziasmantă per total, reuşind să învingă câteva dintre cele mai în formă jucătoare ale începutului de an: Annett Kontaveit, Anastasia Pavlyuchenkova, Jessica Pegula şi Garbine Muguruza.

Cehoaica s-a descurcat bine şi pe zgură, înregistrând sferturi de finală atât la Stuttgart cât şi la Madrid, în condiţii indoor, prielnice jocului său, dar a avut parte de un ghinion teribil la Paris, acolo unde, după un succes greu obţinut cu Gretje Minnen, a fost nevoită să se retragă din turneu înaintea partidei cu Elena Vesnina, asta după ce s-a accidentat la gleznă după ce s-a împiedicat şi a căzut în timpul unui eveniment la care a fost nevoită să participe pentru mass-media.

Câştigătoare a 29 de turnee WTA în carieră, Kvitova s-a impus de patru ori în competiţii pe gazon: Wimbledon 2011 şi 2014, respectiv Birmingham în 2017 şi 2018

Katarzyna Piter: Forma echipei, știri și statistici

Katarzyna Piter este o tenismenă din Polonia, ocupanta poziţiei a 381-a în ierarhia mondială. Piter este o fostă jucătoare de top 100, locul 95 fiind cea mai înaltă treaptă ocupată în carieră, dar este o jucătoare care, de-a lungul ultimelor sezoane, şi-a focusat atenţia aproape în exclusivitate pe proba de dublu. Jucătoare fără vreun rezultat notabil în circuit în proba de simplu, Piter se află la doar cea de-a şasea competiţie oficială din februarie 2020 şi până în prezent şi la a patra din acest sezon. Precedentele trei meciuri oficiale disputate de Piter în 2021 au reprezentat înfrângeri în rundele inaugurale ale turneelor WTA: 4-6 0-6 cu Jessica Pieri la Abu Dhabi, 0-6 2-6 cu Olga Govortsova la Guadalajara şi 5-7 2-6 cu Mia Melnikova la Bogota. Oarecum neobişnuit pentru o fostă membră a top 100, Piter se află la prima sa prezenţă pe tabloul principal al unui turneu WTA după cea din 2015 din China, de la Dalian.

În calificări, Piter a învins-o în trei seturi, scor 7-6(6) 2-6 7-6(5) pe reprezentanta locală, Nastasja Mariana Schunk, o jucătoare de 18 ani, locul 683 mondial, dar în faţa căreia Piter a pornit cu şansa a doua în viziunea bookmakerilor

Statistica meciurilor directe Petra Kvitova v Katarzyna Piter

Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit până acum în circuit

Cote pentru Petra Kvitova v Katarzyna Piter

Kvitova va avea o misiune facilă, cel puţin pe hârtie, împotriva unei jucătoare aflată la prima prezenţă pe tabloul principal al unui turneu WTA din 2015 şi până în prezent. Pentru un succes al Petrei în maximum 18 game-uri, casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 1.60.

Petra Kvitova vs Katarzyna Piter Pont: Petra Kvitova sub 12.5 game-uri câştigate

Katarzyna Piter este o fostă jucătoare de top 100, locul 95 fiind cea mai înaltă treaptă ocupată în carieră, dar în acest moment poloneza traversează o perioadă extrem de modestă. Piter se află în afara primelor 350 de jucătoare ale lumii, iar victoria din calificări contra Marianei Schunk reprezintă prima a sa într-o competiţie oficială din februarie 2020 şi până în prezent. Poloneza va bifa în această după-amiază prima participare pe tabloul principal al unui turneu WTA din 2015 şi până acum. Piter a înregistrat eşecuri destul de drastice în 2021: 0-6 4-6 cu Jessica Pieri, 0-6 2-6 cu Olga Govortsova şi 5-7 0-6 cu Mia Melnikova, toate adversare din afara top 100. Chiar dacă Kvitova a fost nevoită să se retragă de la Roland Garros din cauza unei accidentări suferite la gleznă în afara terenului de tenis, favorita principală a declarat că se simte bine, iar acel abandon a reprezentat mai degrabă o măsură de precauţie pentru ca accidentarea să nu se agraveze şi să nu-i pună în pericol prezenţa pe tabloul de la Wimbledon, turneul său favorit din circuit. Kvitova este o excelentă jucătoare pe iarbă, dublă campioană la Wimbledon, are un joc specific pentru aceste condiţii, iar meciul de astăzi pare ca o foarte bună ocazie de a-şi oferi un pic de ritm cu privire la meciurile ce vor urma. Mă aştept la o victorie clară a Petrei Kvitova, în minimum de seturi, fără ca vreo manşă să ajungă în prelungiri. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici