Paula Badosa vs Petra Kvitova - Ponturi Pariuri Wimbledon, 02.07.2022

WTA

Cota: 1.91

Adaugat de: Tudor Cosma

01 Iul 2022 12:15 891 0
Logo Paula Badosa Paula Badosa
Logo Petra Kvitova Petra Kvitova
VS
15:00 02 Iulie 2022
Wimbledon

Analiză și informații pentru Paula Badosa v Petra Kvitova

Turneul Wimbledon are loc în Londra, iar în această analiză voi detalia partida din turul 3 dintre Paula Badosa și Petra Kvitova, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Londra este o localitate de 9 milioane de locuitori, fiind cel mai mare oraș din Regatul Unit. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 40.35 milioane de lire. 
Gazda este complexul All England Lawn Tennis and Croquet Club, care dispune de terenuri acoperite cu o iarbă rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Swiatek, Jabeur, Kvitova sau Gauff. 

Paula Badosa : Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V V

Paula Badosa este o spanioloaică de 24 de ani, clasată pe locul 4 WTA. 
Iar Badosa a crescut incredibil în sezonul trecut, dintr-o jucătoare cvasi-necunoscută, care participa inclusiv în turnee ITF, ajungând o sportivă de top 10 mondial. Acum se află chiar în top 5, deși această poziție nu îi caracterizează forma actuală. 
Paula a excelat anul trecut, când a câștigat Indian Wells și a ajuns la Turneul Campioanelor. Se spunea despre ea că este jucătoare completă, fără slăbiciuni vizibile, așadar era în pole position să o întreacă pe Barty. 
Sezonul actual a dezamăgit. Însă, acest lucru este normal, deoarece Paula este totuși la început de carieră, într-o fază în care se acomodează cu circuitul profesionist și cu viața în tur. 
Rezultate sale sunt modeste, iar pe iarbă nu se simte bine. 
De exemplu, de curând la Eastbourne a cedat 4-6 3-6 cu Burrage, sportivă net inferioară. 
Aici a trecut fără probleme de Chirico și de Bara. Totuși, opoziția a fost modestă, așadar nu putem spune cu exactitate dacă forma sa a crescut. În orice caz, moralul ei ar trebui să fie mai ridicat. 
În 2022 are titlu la Sydney, semifinale la Indian Wells, sferturi de finală la Miami, sferturi de finală la Charleston și semifinale la Stuttgart. 
Aici:

- 6-2 6-1 cu Chirico (locul 236 WTA), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 63% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 6-3 6-2 cu Bară (locul 122 WTA), câștigând 89% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 1 minge de break.

Petra Kvitova: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Petra Kvitova este o cehoaică de 32 de ani, clasată pe locul 26 WTA. 
Iar Kvitova este una dintre marile sportive ale generației sale, o jucătoare care va rămâne în istoria acestui sport. Petra este dublă campioană de grand slam, ambele titluri venind chiar aici, așadar nu poate să fie scoasă din calcul pentru un nou trofeu. 
A ajuns până pe locul 2 mondial, o performanță, deși evident faptul că nu a putut să urce până pe prima treaptă o să lase un gust amar. Mai mult ca sigur ea nu va mai avea posibilitatea să avanseze atât de mult. 
Totuși, Kvitova rămâne aproape de topul 20 mondial, fiind foarte bună. 
Anul ei a fost modest până de curând, când și-a ridicat mult nivelul și a câștigat turneul pe iarbă de la Eastbourne. Acolo a câștigat 4 meciuri fără să-și cedeze deloc serviciul, fiind dominantă și arătând intenții clare cu privire la acest grand slam. 
Traseul ei este infernal, în turul următor urmând Halep, apoi într-un sfert de finală Gauff. Iar într-o posibilă semifinală, Swiatek. Totuși, Kvitova are armele necesare să învingă orice opoziție, având un serviciu de top și un joc agresiv. 
Aici a început foarte slab, fiind aproape de eliminare cu Paolini, însă apoi cu Ana Bogdan a arătat o îmbunătățire. 
În 2022 are sferturi de finală la Dubai, sferturi de finală la Miami și titlu la Eastbourne.
Aici:

- 2-6 6-4 6-2 cu Paolini (locul 72 WTA), câștigând 67% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (9 salvate)
- 6-1 7-6 cu Bogdan (locul 111 WTA), câștigând 67% mingi cu primul serviciu, 46% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (7 salvate)

Statistica meciurilor directe Paula Badosa v Petra Kvitova

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Kvitova, aceasta având loc în 2020 la Australian Open, când Petra se impunea 7-5 7-5. 

Cote pentru Paula Badosa v Petra Kvitova

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Kvitova, la o cotă de 1.72.

Paula Badosa vs Petra Kvitova Pont: Petra Kvitova - prima care trimite 3 asi

Paula Badosa are un sezon destul de modest, iar pe iarbă nu se descurcă chiar bine. A pierdut de curând cu Burrage, chiar în două seturi, meci în care a arătat multe vulnerabilități. Aici a trecut de Chirico și Bara, însă ambele oponente au fost inferioare, sportive care nu sunt în prima sută mondială. Badosa are un serviciu decent, însă în ultima vreme nu a mai trimis mulți ași. Are 2 cu Juvan, 2 cu Burrage, iar aici 0 cu Chirico și 6 cu Bara. Petra Kvitova nu are nici ea un sezon strălucit, însă aici vine după titlul de la Eastbourne, tot pe iarbă. Îi place mult această suprafață, iar serviciul ei o ajută mult în momente cheie. Petra trimite destul de mulți ași. Recent are 8 cu Dart, 6 cu Maia, 7 cu Ostapenko, iar aici 2 cu Paolini și 10 cu Bogdan. Consider astfel că Kvitova va trimite prima 3 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Petra Kvitova - prima care trimite 3 asi

Miza: 8/10

Cota: 1.91

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

19

Castigate:

8

Pierdute:

11

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici