Paula Badosa vs Louisa Chirico - Ponturi Pariuri Wimbledon, 28.06.2022

WTA

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

27 Iun 2022 14:15 447 0
Logo Paula Badosa Paula Badosa
Logo Louisa Chirico Louisa Chirico
VS
16:30 28 Iunie 2022
Wimbledon

Analiză și informații pentru Paula Badosa v Louisa Chirico

Turneul Wimbledon are loc în Londra, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Paula Badosa și Louisa Chirico, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Londra este o localitate de 9 milioane de locuitori, fiind un oraș cosmopolit, unde se vorbesc peste 300 de limbi. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 40.35 milioane de lire. 
Gazda este complexul All England Lawn Tennis and Croquet Club, care dispune de terenuri acoperite cu o iarbă rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Swiatek, Serena, Sakkari sau Pliskova. 

Paula Badosa : Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î Î

Paula Badosa este o spanioloaică de 24 de ani, clasată pe locul 4 WTA. 
Iar Badosa este una dintre cele mai bune jucătoare din lume, lucru care se vede din clasament. Totuși, forma sa este într-o scădere foarte bruscă, lucru normal dacă ne gândim că ea este o nou venită în elita acestui sport, o jucătoare care acum 15 luni încă evolua în competiții foarte mici, ITF. 
Astfel, Paula momentan este într-un proces de stabilizare în circuitul WTA. Evident, clasamentul este unul uluitor în acest context. Însă, Badosa nu trebuie judecată, ea având nevoie de 2-3 ani pentru a devenit o sportivă cu experiență. 
Sezonul său este mixt, cu unele rezultate bune în primăvară, când ajungea în semifinale la Indian Wells și în sferturi la Miami. 
Din păcate, Badosa a avut și multe probleme fizice, retrăgându-se atât de la Miami cât și în turul 3 la Roland Garros. 
Pe iarbă nu are experiență prea mare, anul trecut ajungând totuși în turul 4 aici, trecând pe Putintseva și de Linette până să fie învinsă de Muchova, în două seturi. 
În acest sezon are un singur meci pe iarbă, unul foarte modest. 
La Eastbourne a cedat 4-6 3-6 cu Burrage, sportivă net inferioară, într-o partidă în care a servit foarte modest. Totuși, astăzi este mare favorită. 
În 2022 are titlu la Sydney, semifinale la Indian Wells, sferturi de finală la Miami, sferturi de finală la Charleston și semifinale la Stuttgart. 

Louisa Chirico: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Louisa Chirico este o americancă de 26 de ani, clasată pe locul 227 WTA. 
Iar Chirico este o sportivă cunoscută la nivel de circuit profesionist, deoarece în trecut a fost în prima sută mondială, până pe locul 58 WTA. Totuși, de atunci a scăzut destul de mult, acum evoluând preponderent în turnee mici, ITF. 
Există și o explicație a acestei schimbări, și anume faptul că Louisa a absentat doi ani din circuit, revenind vara trecută. 
De atunci, forma sa este în creștere. 
În acest sezon are unele rezultate bune în turnee ITF, precum titlu la ITF W60 Charlottesville. Chiar și la Roland Garros a jucat destul de bine, pierzând în calificări cu Vekic însă după o partidă foarte echilibrată de 3 seturi. 
Pe iarbă nu mai jucase deloc în ultimii 5 ani, însă aici a trecut de calificări. 
Le-a învins pe Siskova, Jani și Deichmann, în general fiind solidă, însă având probleme pe serviciu. 
În 2022 are sferturi de finală la ITF W25 Vero Beach, sferturi de finală la ITF W60 Arcadia, semifinale la ITF W100 Palm Harbor și titlu la ITF W60 Charlottesville. 
Aici:

- 1-6 6-1 6-0 cu Siskova (locul 256 WTA), câștigând 56% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (3 salvate)
- 6-3 6-2 cu Jani (locul 134 WTA), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (3 salvate)
- 6-3 6-7 6-1 cu Deichmann (locul 180 WTA), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (6 salvate)

Statistica meciurilor directe Paula Badosa v Louisa Chirico

Este prima întâlnire directă între cele două. 

Cote pentru Paula Badosa v Louisa Chirico

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-0 Badosa, la o cotă de 1.35.

Paula Badosa vs Louisa Chirico Pont: Mai multe duble greseli decat asi in meci

Paula Badosa este o sportivă de top, însă într-o formă modestă. Totuși, aici este mare favorită, așadar ar trebui să se impună în două seturi. Din cauza formei slabe, nici serviciul Paulei nu mai este unul atât de eficient. Deseori, raportul ași - duble greșeli a fost negativ: 3-4 cu Daria Kasatkina, 2-5 cu Juvan sau 3-4 cu Burrage. Louisa Chirico nu este în prima sută mondială, ea jucând foarte puțin in ultimii 3 ani. Chirico a trecut aici de calificări, însă nu a impresionat, cedând două seturi. Serviciul său este modest, iar raportul ași - duble a fost aici 0-6 cu Siskova, 4-6 cu Jani și 3-3 cu Deichmann. Consider astfel că vom vedea mai multe duble greșeli decât ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Mai multe duble greseli decat asi in meci

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

19

Castigate:

8

Pierdute:

11

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici