1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Paula Badosa vs Kaja Juvan

Paula Badosa vs Kaja Juvan - Ponturi Pariuri Roland Garros, 26.05.2022

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2022-05-25 18:58:00

Roland Garros

26 Mai 2022, 12:00

Paula Badosa

Paula Badosa

versus
Kaja Juvan

Kaja Juvan

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Paula Badosa v Kaja Juvan

Turneul Roland Garros are loc în Paris, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Paula Badosa și Kaja Juvan, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Paris este o localitate de 2.1 milioane de locuitori, numele venind de la tribul galic Parisii. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 43.6 milioane de euro. 
Gazda este complexul Stade Ronald Garros, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Swiatek, Halep, Badosa sau Azarenka. 

Paula Badosa : Forma echipei, știri și statistici

Paula Badosa este o spanioloaică de 24 de ani, clasată pe locul 4 WTA. 
Iar Badosa este una dintre cele mai bune jucătoare și lume și una dintre cele mai complete, ea fiind descrisă ca sportiva ideală, fără mari vulnerabilități. Paula este bună pe orice suprafață, este foarte rapidă pe teren, lovește bine în schimburile de pe baseline și are unul dintre cele mai bune servicii din circuitul feminin. 
Deseori, aceste lucruri nu sunt de ajuns, iar sezonul ei este foarte dezamăgitor. 
Totuși, trebuie să avem răbdare cu Badosa. Ea a început să aibă rezultate cu doar 12 luni în urmă, așadar este încă într-un proces de tranziție, de obișnuire cu statutul ei de campioană și favorită. 
Aici a avut o tragere la sorți infernală, fiind pe aceeași jumătate cu Swiatek, Sabalenka, Halep sau Pliskova, însă nu ar fi surprinzător să câștige titlul. 
În ultimele luni a jucat mai modest, declarând faptul că a fost accidentată. La Madrid a cedat clar în Halep iar la Roma a fost învinsă 4-6 4-6 de Kastakina. 
Aici în primul tur a câștigat foarte ușor cu Ferro, victorie care poate să-i ridice moralul. Este adevărat că a fost ajutată de erorile neforțate ale Fionei, însă până la urmă victoria rămâne importantă și categorică. 
În 2022 are titlu la Sydney, semifinale la Indian Wells, sferturi de finală la Miami, sferturi de finală la Charleston și semifinale la Stuttgart. 
Aici:

- 6-2 6-0 cu Ferro (locul 130 WTA), câștigând 93% mingi cu primul serviciu, 40% cu cel secund, fără să ofere mingi de break.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit și după primele 4 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Kaja Juvan : Forma echipei, știri și statistici

Kaja Juvan este o slovenă de 21 de ani, clasată pe locul 68 WTA. 
Iar Juvan ocupă momentan cea mai bună poziție din cariera sa, una pe care o să o îmbunătățească în curând. Kaja este foarte talentată, o sportivă de urmărit în viitor, fiind destul de înaltă și puternică. 
Stă bine în schimburi, poate prelua inițiativa, însă mi se pare destul de abilă și în defensivă. Totuși, momentan este destul de inconstantă, iar rezultatele sale nu sunt pe măsură talentului. 
De exemplu, la Madrid a pierdut în calificări cu Petkovic, în două seturi, apoi la Roma jucând mai bine și trecând de această fază, învingând-o pe Diaz. În primul tur a fost solidă cu Putintseva, însă a cedat 5-7 în decisiv. 
Aici vine după un turneu excelent, care cu siguranță i-a dat multă încredere în sine. 
La Strasbourg a ajuns până în finală, trecând de nume importante ale circuitului precum Pliskova sau Mertens, fiind învinsă dramatic de Angelique Kerber, 6-7 în decisiv. 
Aici a avut o tragere la sorți favorabilă, în primul tur jucând cu Selekhmeteva. Meciul nu a fost însă ușor, iar Juvan s-a impus după două seturi lungi. A servit foarte slab, oferind 13 mingi de break. 
În 2022 are sferturi de finală la Adelaide și finală la Strasbourg. 
Aici:

- 7-5 7-6 cu Selekhmeteva (locul 196 WTA), câștigând 61% mingi cu primul serviciu, 36% cu cel secund, oferind 13 mingi de break (8 salvate)

Statistica meciurilor directe Paula Badosa v Kaja Juvan

Este prima întâlnire directă între cele două. 

Cote pentru Paula Badosa v Kaja Juvan

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-0 Badosa, la o cotă de 1.53.

Paula Badosa vs Kaja Juvan Pont: Kaja Juvan comite peste 1.5 duble greseli

Paula Badosa este una dintre favoritele la titlu de aici, așadar nu ar fi surprinzător să câștige în două seturi. Totuși, în ultimele luni rezultatele sale au fost modeste, ea declarând și că a fost accidentată. Paula pune în general mare presiune pe retur, iar oponentele simt acest lucru. Kaja Juvan nu poate să fie subestimată, ea săptămâna trecută ajungând până în finală de la Strasbourg, trecând de Pliskova sau Mertnes. Juvan are un serviciu bun, însă comite duble greșeli. Recent are 2 cu Berberovic, 5 cu Mertens, 2 cu Pliskova, iar aici în primul tur 3 cu Selekhmeteva. Consider astfel că Juvan va comite peste 1.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici