1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Paula Badosa Gibert vs Victoria Azarenka

Paula Badosa Gibert vs Victoria Azarenka, Ponturi Pariuri WTA Indian Wells 17.10.2021

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2021-10-17 14:21:00

WTA Indian Wells

17 Octombrie 2021, 23:00

Paula Badosa Gibert

Paula Badosa Gibert

versus
Victoria Azarenka

Victoria Azarenka

1.80

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Paula Badosa Gibert v Victoria Azarenka

Ultima mare competiție a sezonului înaintea Turneului Campioanelor, cea de la Indian Wells, a ajuns în ultimul act, unul cu implicații directe pentru o potențială calificare la Guadalajara. Asemenea tabloului masculin, niciuna dintre cele două reprezentante nu s-a aflat între primii 20 de capi de serie la linia de start. Paula Badosa este la cea mai importantă finală a carierei, în timp ce Vika Azarenka va încerca să câștige pentru a treia oară în carieră în California.

Marea finală va începe la ora 23:00, ora României, pe arena centrală, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Paula Badosa Gibert: Forma echipei, știri și statistici

Paula Badosa are deja un sezon excepțional, cel mai bun al carierei, pe care-l poate închide en fanfare, printr-o calificare în premieră la Turneul Campioanelor. Locul 70 mondial la finalul lui 2021, Badosa se regăsește în prezent pe poziția a 10-a în lume într-un clasament exclusiv pe 2021, iar o victorie astăzi ar reprezenta o victorie istorică pentru ea și tenisul spaniol. În cazul unui succes în finală, Paula ar deveni prima jucătoare din Spania ce se impune la Indian Wells. Conchita Martinez este singura ce s-a calificat în finala turneului californian, fiind învinsă în ambele rânduri, în 1992 de Monica Seles și în 1996 de către Steffi Graff. Totodată, dacă o va învinge pe Azarenka, iberica va ajunge până pe poziția a 8-a în lume în clasamentul pe 2021, depășind-o cu 90 de puncte pe Ons Jabeur și urmând a se afla în pole-position pentru calificarea la Turneul Campioanelor.

Asemenea Azarenkăi, Badosa a pierdut un singur set până în această fază a competiției. Iată traseul complet al Paulei până în finală:

- 6-4 2-6 6-2 cu Dayana Yastremska

- 6-2 6-2 cu Cori Gauff

- 6-1 7-5 cu Barbora Krejcikova

- 6-4 7-5 cu Angelique Kerber

- 6-3 6-3 cu Ons Jabeur

Per total jocul ibericei a fost foarte solid, învingând trei jucătoare de top 15 în runde consecutive. Câștigătoare pe zgura de la Belgrad, Badosa va juca cea de-a doua finală a sezonului și, fără doar și poate, cea mai importantă a carierei de până acum.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Victoria Azarenka: Forma echipei, știri și statistici

Victoria Azarenka a obținut o victorie cu adevărat muncită în semifinale contra Jelenei Ostapenko, reușind să întoarcă soarta partidei în favoarea sa după ce s-a văzut condusă cu set și break într-un moment în care încrederea letonei era la cote maxime. Fosta lideră mondială a gestionat excelent momentele importante și s-a descurcat foarte solid în defensivă, provocând în mod inevitabil greșeala din partea Jelenei. Grație acelui succes, Azarenka și-a asigurat prezența în finala de la Indian Wells pentru a treia oară în carieră. Vika are un bilanț perfect în finalele din California, impunându-se în 2012 în fața Mariei Sharapova, respectiv în 2016 contra Serenei Williams, de fiecare dată în minimum de seturi.

Azarenka este un "big time player" care de fiecare dată a fost capabilă să-și etaleze cel mai bun tenis în finalele acestor competiții majore. De altfel, bielorusa a câștigat 7 titluri importante în Statele Unite, două la Indian Wells, două la Cincinnati și trei la Miami, fără să piardă vreodată vreo finală.

Setul pierdut cu Ostapenko a fost singurul pierdut pe tot parcursul turneului pentru Azarenka, singura jucătoare prezentă în careul de ași care nu cedase vreun set până în semifinale.

Pentru a se califica în ultimul act, Vika le-a învins pe:

- Magda Linette, scor 7-5 3-0 ret.

- Petra Kvitova, scor 7-5 6-4

- Aliaksandra Sasnovich, scor 6-3 6-4

- Jessica Pegula, scor 6-4 6-2

- Jelena Ostapenko, scor 3-6 6-3 7-5

Dacă va câștiga în această seară, Azarenka va mai acumula 350 de puncte și ar ajunge până pe poziția a 11-a în lume în clasamentul Live Race, depășind-o la limită pe Elina Svitolina.

Statistica meciurilor directe Paula Badosa Gibert v Victoria Azarenka

Cele două nu s-au mai întâlnit până acum într-un meci oficial.

Cote pentru Paula Badosa Gibert v Victoria Azarenka

Finala este una puțin anticipată de majoritatea fanilor, însă cred că cele două sunt, într-adevăr, jucătoarele care au arătat cel mai bine pe parcursul ultimei săptămâni și jumătate, motiv pentru care ne putem aștepta la o partidă disputată și spectaculoasă. Casa de pariuri Unibet vă oferă o cotă de 1.72 pentru over 20.5 game-uri în meci.

Paula Badosa Gibert vs Victoria Azarenka Pont: Victoria Azarenka câștigă meciul

Paula Badosa se află față în față cu istoria pe centralul de la Indian Wells. În cazul unei victorii, iberica ar urma să devină singura jucătoare din Spania care se impune în California, compatrioata Conchita Martinez fiind singura care s-a calificat în finală în trecut, dar pierzând de fiecare dată (1992 și 1996). Totodată, dacă va învinge, o va depăși pe Ons Jabeur în clasamentul Live Race pe 2021 și se va afla în pole-position pentru calificarea la Turneul Campioanelor. Misiunea cu siguranță nu-i va fi deloc ușoară, în fața ei fiind una dintre cele mai experimentate jucătoare din lume în finalele competițiilor majore. Azarenka va juca cea de-a treia finală a carierei la Indian Wells și cea de-a opta în turneele Premier Mandatory din Statele Unite, acolo unde nu a pierdut niciodată. Fosta lideră mondială are un bilanț perfect în turneele majore din State (2 din 2 la Indian Wells, 2 din 2 la Cincinnati și 3 din 3 la Miami) și este recunoscută ca fiind "a big time player". Presiunea este pe umerii Badosei care va evolua în cel mai important meci al carierei de până acum și care ar echivala cu un rezultat istoric atât pentru ea, cât și pentru Spania. Consider că Vika se va folosi de experiența clar superioară și va gestiona mult mai bine momentele importante. De asemenea, mă aștept ca bielorusa să rămână în continuare agresivă la retur și să pună presiune cu backhandul, încercând pe tot posibil să-i întrerupă ritmul ibericei. Totodată, am văzut cât de bine s-a descurcat Vika sub presiune contra jocului foarte agresiv și precis al Jelenei Ostapenko, motiv pentru care nu văd să întâmpine mai mari probleme în fața agresivității propuse de Badosa. Pronosticul meu merge pe succesul Victoriei Azarenka pentru o cotă de 1.80. Am selectat acest meci din oferta Unibet pariuri sportive.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici