1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Paula Badosa Gibert - Nadia Podoroska: ponturi pariuri Jocurile Olimpice. 27.07.2021

Paula Badosa Gibert - Nadia Podoroska: ponturi pariuri Jocurile Olimpice. 27.07.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-07-26 16:19:00

Jocurile Olimpice 2020

27 Iulie 2021, 06:30

Paula Badosa Gibert

Paula Badosa Gibert

versus
Nadia Podoroska

Nadia Podoroska

1.42

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Paula Badosa Gibert v Nadia Podoroska

În turul al treilea al competiției feminine de tenis de la Jocurile Olimpice, față în față se vor afla Paula Badosa Gibert și Nadia Podoroska. Partida este programată marți dimineața, în cadrul complexului Ariake Coliseum, în jurul orei 06:30. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pontul meu. 

Paula Badosa Gibert: Forma echipei, știri și statistici

Paula Badosa Gibert este o jucătoare din Spania de 23 de ani care traversează cel mai bun sezon al carierei. Iberica a câștigat 28 de meciuri în 2021, iar această performanță a dus-o până pe locul 29, care în prezent este cea mai bună poziție a carierei în ierarhia WTA. Paula a demonstrat că este o jucătoare care se simte bine pe orice suprafață, chiar dacă inițial rezultatele ei cele mai bune au venit pe zgură. În acest sezon, Badosa se poate lăuda cu o victorie obținută în fața ocupantei locului 1 WTA, Ashleigh Barty, la Charleston. Întrecerea din Carolina de Sud a consemnat primul rezultat mai bun din acest sezon, calificare în semifinale. Au urmat turneele de la Madrid (semifinale), Belgrad (primul titlu WTA din carieră), respectiv Roland Garros (sferturi de finală, cel mai bun Grand Slam de până acum). A urmat sezonul de iarbă, în care Badosa nu părea că va duce mai departe seria de rezultate pozitive, dar la Wimbledon s-a calificat în a doua săptămână și s-a oprit în optimile de finală, învinsă de Karolina Muchova. Pentru a ajunge în turul 3 la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Paula a trecut pe rând de Kristina Mladenovic și Iga Swiatek.

Nadia Podoroska: Forma echipei, știri și statistici

Nadia Podoroska este o sportivă din Argentina, de 24 de ani, care în prezent ocupă locul 38 WTA. Ea a ieșit la rampă în toamna trecută, când a ajuns în semifinalele de la Roland Garros, deși a început turneul din Franța din faza calificărilor. Rezultatul de la Paris a propulsat-o în prima sută mondială și i-a oferit încredere pentru a obține alte performanțe importante pe final de an. Totuși, 2021 nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor pentru Nadia și fanii ei argentinieni. Podoroska a ajuns la Jocurile Olimpice cu bilanț negativ - 13 victorii și 14 înfrângeri - însă la Tokyo a a beneficiat de un culoar favorabil. Jucătoarea din Argentina a profitat în primul tur de abandonul Yuliei Putinsteva, stoarsă fizic după titlul adjudecat doar cu câteva zile mai devreme la Budapesta, pe altă suprafață, în speță zgura. În runda a doua, Nadia a furnizat o mică surpriză - a eliminat-o pe Ekaterina Alexandrova, jucătoare mai bine clasată, dar care traversează și ea în această perioadă o criză de formă.

Statistica meciurilor directe Paula Badosa Gibert v Nadia Podoroska

Acesta va fi cel de-al doilea meci direct între cele două jucătoare. Pe primul l-a câștigat Paula Badosa în 2014, la Tampico, tot pe hard, în două seturi, cu scorul de 7-5, 6-4. 

Cote pentru Paula Badosa Gibert v Nadia Podoroska

Paula Badosa Gibert este considerată mare favorită, iar eu am încredere în forța jucătoarei din Spania. În afara pontului selectat din oferta de pariuri Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes al Paolei cu 2-0 la seturi. În cazul în care iberica se va impune fără să cedeze vreun set, veți fi recompensați cu o cotă atractivă de 2,05. 

Paula Badosa Gibert vs Nadia Podoroska Pont: Victorie Paula Badosa Gibert

Paula Badosa este jucătoarea mai bună, cu o poziției superioară în clasamentul mondial și cu un sezon mult mai bogat în rezultate. Nadia Podoroska s-a consacrat pe zgură, iar terenurile rapide nu îi oferă timpul necesar de a ajunge dintr-un colț în celălalt, de a excela în defensivă. Badosa are un serviciu mult peste media circuitului, iar în runda precedentă, deși era considerată outsider în fața Igăi Swiatek, a reușit să o învingă pe fosta campioană de la Roland Garros. În duelul cu poloneza, Paula a servit 6 ași! În aceste condiții, mă aștept ca Badosa să se impună în confruntarea de la Tokyo cu Podoroska, iar agențiile partenere îi oferă cote destul de mici, semn al încrederii pe care o au în victoria ibericei. Succes!

Miza: 8/10
Cota: 1.42
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici