1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Ponturi tenis, WTA Australian open, Ons Jabeur - Qiang Wang

Ponturi tenis, WTA Australian open, Ons Jabeur - Qiang Wang

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-01-25 16:54:00

Tenis WTA - Australian Open

26 Ianuarie 2020, 06:00

Ons Jabeur

Ons Jabeur

versus
Qiang Wang

Qiang Wang

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Ons Jabeur v Qiang Wang

În optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la Melbourne, Australian |Open, Ons Jabeur o întâlnește pe Qiang Wang, iar noi am pregătit un pronostic pentru acest meci.

Pariază pe Australian Open și câștigă unul dintre premiile de 250.000RON CASH

Ons Jabeur: Forma echipei, știri și statistici

Ons Jabeur este o tunisiancă de 25 de ani, clasată pe locul 78 în lume. Ea se află la cea mai bună performanță într-un turneu de Grand Slam, deoarece nu a depășit turul trei la prezențele anterioare. Jucătoare de mare talent, Jabeur suferă la capitolul delasare și constanță în olovituri, dar dacă e într-o zi bună poate face tot ce vrea pe teren. Are lovituri explozive, joacă la limită și este o jucătoare periculoasă. Dacă la Shenzen a pierdut în primul tur cu Qiang Wang, la Hobart a trecut de calificări și a ajuns în turul al doilea, unde a fost eliminată în trei seturi de Muguruza. Aici, a trecut în primul tur de Konta, dar jucătoarea britanică a venit accidentată la Melbourne. Apoi, a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de Caroline Garcia, jucătoare ieșită din formă. În turul al treilea a făcut cel mai bun meci și a eliminat-o pe Caroline Wozniacki, care a spus adio tenisului de performanță. În trei seturi, a oferit 12 mingi de break, din care a salvat 8, iar pe serviciul adversarei s-a impus de cinci ori.

Qiang Wang: Forma echipei, știri și statistici

Qiang Wang are 28 de ani și ocupă locul 29 în lume. Jucătoarea din China a produs surpriza în turul precedent, când a eliminat-o pe Serena Williams în trei seturi. Wang a etalat un tenis excelent și a salvat cinci din șase mingi de break oferite. Totodată, ea a câștigat de trei ori pe serviciul Serenei. A încheiat meciul cu 25 de lovituri câștigătoare și doar 20 de erori neforțate. Anterior, Wang le-a eliminat pe Pauline Parmentier și Fiona Ferro, fără să piardă set. Are un sfert de finală la Shenzen, unde s-a înclinat în trei seturi la Alexandrova, care a și câștigat turneul. 

Statistica meciurilor directe Ons Jabeur v Qiang Wang

Este 2-0 pentru Wang la întâlnirile directe. Anul acesta, la Shenzen, Wang s-a impus cu 6-0, 6-3

Cote pentru Ons Jabeur v Qiang Wang

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 1,47 pentru o victorie a lui Wang și o cotă de 2,8o pentru o victorie a lui Wang la cel puțin șase game-uri diferență.

Ons Jabeur vs Qiang Wang Pont: QIang Wang câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Qiang Wang a câștigat clar cele două partide directe cu Jabeur, deoarece este jucătoarea care are un tenis echilibrat, fără prea multe riscuri. Jabeur a eliminat jucătoare ieșite din formă, Konta și Garcia, și una cu gândul la retragere, Wozniacki, doborâtă de emoții. Wang va fi primul test veritabil pentru Jabeur și nu cred că îl va trece. Văd un succes clar al chinezoaicei care a jucat extrordinar cu Serena și este capabilă să repete prestația din acel meci, deoarece este o jucătoare care nu se lasă dusă de val. Cota pentru un succes la minim patru game-uri este excelentă și o recomand cu încredere.

Miza: 10/10
Cota: 1.87
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici