Ons Jabeur vs Maria Sakkari - Ponturi Pariuri WTA Roma, 13.05.2022

WTA

Cota: 1.62

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Mai 2022 03:41 827 0
Logo Ons Jabeur Ons Jabeur
Logo Maria Sakkari Maria Sakkari
VS
16:45 13 Mai 2022
WTA Roma

Analiză și informații pentru Ons Jabeur v Maria Sakkari

Turneul Internazionali BNL d'Italia are loc în Roma, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Ons Jabeur și Maria Sakkari, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Roma este o localitate de 2.8 milioane de locuitori, în 1871 devenind capitala Regatului Italiei. 
Turneul acesta este mare, WTA 1000, având un fond de premiere de 2.527.250 dolari. 
Gazda este complexul Foro Italico, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Anisimova, Swiatek, Jabeur sau Kasatkina.

Ons Jabeur: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Ons Jabeur este o tunisiană de 27 de ani, clasată pe locul 7 WTA. 
Iar Jabeur arată din ce în ce mai apăsat de ce își merită locul printre cele mai bune jucătoare ale lumii. Ons a crescut foarte mult în ultimele două sezoane, ajungând o sportivă de top 10 care poate învinge pe oricine și poate câștiga chiar turnee importante. 
Încă nu are un grand slam în palmares, însă, ținând cont de valoarea sa și de forma arătată, este posibil ca în viitorul apropiat să obțină și un acest gen de titlu. 
Sezonul său este bun, săptămâna trecută ea impunându-se la Madrid. Acesta este cel mai important trofeu din cariera sa, Jabeur fiind prima jucătoare de origine arabă care se impune într-o competiție WTA 1000. 
Astfel, Ons devine un simbol din ce în ce mai important, un model pentru fetele din Africa și din lumea arabă, Ons arătându-le că nu au limite și că pot ajunge la vârf, indiferent de origine. 
Pe lângă trofeul de la Madrid, Jabeur mai are în ultima vreme finală la Charleston și sferturi de finală la Stuttgart, unde a cedat dramatic cu Badosa. 
Aici, deși a venit obosită, nu a pierdut set. A trecut ușor de Cîrstea, Tomljanovic și Putintseva, deși a avut două seturi modeste. A servit bine, iar acum este iarăși una dintre favoritele la titlu. 
În 2021 are semifinale la Charleston, finală la Charleston 2, titlu la Birmingham, sferturi de finală la Wimbledon, sferturi de finală la Toronto, finală la Chicago și semifinale la Indian Wells. 
Iar în 2022 are sferturi de finală la Sydney, sferturi de finală la Dubai, sferturi de finală la Doha, finală la Charleston, sferturi de finală la Stuttgart și titlu la Madrid. 
Aici:

- 6-0 7-6 cu Sorana Cîrstea (locul 26 WTA), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 2 mingi de break
- 7-5 6-2 cu Tomljanovic (locul 41 WTA), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (4 salvate)
- 6-3 6-2 cu Putintseva (locul 40 WTA), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 73% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)

Maria Sakkari: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V V

Maria Sakkari este o grecoaică de 26 de ani, clasată pe locul 4 WTA. 
Iar Sakkari mi se pare una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii, un potențial număr 1 mondial în viitor. În ultimele sezoane a fost foarte solidă și foarte constantă, obținând rezultate bune indiferent de suprafață, mai puțin pe iarbă. 
Însă, anul trecut are pe zgură semifinale la Roland Garros și pe hard semifinale la US Open. De fiecare dată a cedat împotriva viitoarei campioane. 
Maria este foarte puternică pe plan fizic, are un serviciu eficient și un stil de joc foarte ofensiv. Nu îi tremură mâna în momentele importante, nu se sperie, ci își asumă riscuri chiar și la mingi de break sau meci împotriva sa. 
Problema sa este că uneori pare foarte rigidă pe teren, comite multe greșeli și nu pare suficient de maleabilă în planul de joc. 
Sezonul său este mediu, având unele turnee reușite precum Doha, când a ajuns în semifinale, sau Indian Wells, unde are finală. De fiecare dată a cedat cu Iga Swiatek. 
Pe zgură a participat la Stuttgart, unde s-a retras în meciul cu Siegemund, plus la Madrid, unde a pierdut clar cu Daria Kasatkina. 
Aici a fost solidă, trecând de Alexandrova și Gauff, fără să cedeze vreun set. 
În 2021 are semifinale la Abu Dhabi, semifinale la Grampians Trophy, sferturi de finală la Doha, semifinale la Miami, semifinale la Roland Garros, semifinale la US Open, finală la Ostrava, semifinale la Ostrava și semifinale la WTA Finals. 
Iar în 2022 are finală la Sankt Petersburg, semifinale la Doha și finală la Indian Wells. 
Aici:

- 6-3 6-2 cu Alexandrova (locul 31 WTA), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 43% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 6-4 7-5 cu Gauff (locul 15 WTA), câștigând 68% mingi cu primul serviciu, 60% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (4 salvate)

Statistica meciurilor directe Ons Jabeur v Maria Sakkari

În întâlnirile directe scorul este 2-1 pentru Sakkari, ultima având loc în 2020 la Ostrava, când Maria s-a impus 3-6 6-3 6-1. 

Cote pentru Ons Jabeur v Maria Sakkari

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 Jabeur, la o cotă de 3.85.

Ons Jabeur vs Maria Sakkari Pont: Maria Sakkari comite mai multe duble greseli

Ons Jabeur este într-o formă de top, săptămâna trecută impunându-se la Madrid. Aici și-a menținut ritmul ridicat de joc, ajungând în această fază fără să cedeze vreun set. Ons în general are un serviciu foarte bun, iar numărul dublelor greșeli este limitat. Recent are 1 dublă cu Halep, 1 cu Alexandrova, 3 cu Pegula, iar aici 3 cu Sorana, 2 cu Tomljanovic și 0 cu Putintseva. Maria Sakkari mi se pare o jucătoare excepțională, însă în ultima vreme a fost destul de inconstantă. Aici însă nu a cedat set, jucând bine în special cu Gauff. Sakkari servește foarte puternic, însă este predispusă la duble greșeli. Ieri a avut doar 1 cu Gauff, însă în rest are 7 cu Swiatek, 6 cu Maia, 6 cu Daria Kasatkina sau 4 cu Alexandrova. Consider astfel că Sakkari va comite mai multe duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Maria Sakkari comite mai multe duble greseli

Miza: 8/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

45

Castigate:

26

Pierdute:

16

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici