1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Ons Jabeur - Elena Rybakina: ponturi pariuri WTA Dubai. 08.03.2021

Ons Jabeur - Elena Rybakina: ponturi pariuri WTA Dubai. 08.03.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-03-08 14:28:00

WTA Dubai

09 Martie 2021, 12:00

Ons Jabeur

Ons Jabeur

versus
Elena Rybakina

Elena Rybakina

1.90

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Ons Jabeur v Elena Rybakina

În turul secund al competiției WTA 1000 de la Dubai, față în față se vor afla Ons Jabeur și Elena Rybakina. Partida se va disputa marți, pe terenul central din complexul Aviation Club Tennis Centre. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pontul oferit.

Ons Jabeur: Forma echipei, știri și statistici

Tunisianca de pe locul 31 WTA se simte excelent la competițiile din țările arabe. Ea a avut rezultate foarte bune și anul trecut, când a fost extrem de aproape de victorie cu Simona Halep la Dubai (a ratat o minge de meci), iar la Doha le-a învins printre altele pe Alison Riske și Karolina Pliskova. Varietatea în joc reprezintă specialitatea lui Ons, care poate accelera foarte bine pe forehand. Chiar dacă este o sportivă corpolentă, ea se deplasează bine pe linia de fund și își surprinde des adversarele. În primul tur al competiției de la Dubai, Jabeur nu a avut vreo emoție în fața Katerinei Siniakova. Partida cu jucătoarea din Cehia nu a avut istoric și s-a încheiat în puțin peste o oră de joc: scor 6-2, 6-3.

Elena Rybakina: Forma echipei, știri și statistici

Elena Rybakina arată o accentuată scădere de formă față de aceeași perioadă a anului trecut. Dacă în 2020 jucătoarea din Kazakhstan a ajuns în 4 finale WTA în primele două luni ale anului, acum ea a strâns doar 5 meciuri câștigate în tot atâtea competiții la care a luat startul în 2021. Rybakina a fost învinsă în turul 2 la Australian Open, precum și la Grampians Trophy. Înainte să ajungă la Dubai, ocupanta locului 23 WTA a pierdut în primul tur de la Doha, în fața Laurei Siegemund (6-7, 6-7). La întrecerea din Emiratele Arabe Unite, Rybakina a fost finalistă la ediția precedentă, fiind învinsă în ultimul act de Simona Halep. Ea are presiunea apărării acelui rezultat. Totuși, norocul i-a surâs la tragerea la sorți: în primul tur a întâlnit-o pe Saisai Zheng, adversară care pierduse toate cele 5 meciuri jucate în 2021. În aceste condiții, succesul Elenei Rybakina nu reprezintă vreo surpriză (6-0, 6-4), însă nici nu îi oferă o imagine clară a formei înaintea unui duel cu o adversară net superioară chinezoaicei.

Statistica meciurilor directe Ons Jabeur v Elena Rybakina

Este al doilea meci direct între cele două jucătoare. Primul a fost câștigat greu de Elena Rybakina, în 2019, la Wuhan, scor 6-1, 6-7, 6-2.

Cote pentru Ons Jabeur v Elena Rybakina

Partida se anunță una echilibrată, dar eu mi-am ales favorita. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca inclusiv o victorie cu 2-0 la seturi pentru Ons Jabeur. În cazul în care tunisianca se impune fără să cedeze vreun set, veți prinde o cotă excelentă de 3,40.

Ons Jabeur vs Elena Rybakina Pont: Victorie Ons Jabeur

Ons Jabeur devine o adversară extrem de periculoasă atunci când evoluează la competițiile din țările arabe. Ea a declarat în mai multe rânduri că se simte excelent la Doha și la Dubai, practic reprezintă turneele ei de casă. De aceea tunisianca a fost capabilă să facă rezultate mari, unele singulare în circuit până acum. Consider că diferența dintre cele două jucătoare nu este nici decum mare, în condițiile în care Elena Rybakina greșește mult mai mult în prezent în comparație cu anul trecut. Cota oferită de Superbet pentru victoria lui Ons Jabeur este una excelentă, iar eu o recomand cu încredere. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici