1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Ons Jabeur vs Cori Gauff, Ponturi Pariuri WTA Charleston 09.04.2021

Ons Jabeur vs Cori Gauff, Ponturi Pariuri WTA Charleston 09.04.2021

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2021-04-09 11:07:00

WTA Charleston

09 Aprilie 2021, 21:30

Ons Jabeur

Ons Jabeur

versus
Cori Gauff

Cori Gauff

1.60

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Ons Jabeur v Cori Gauff

Turneul WTA de la Charleston este primul al sezonului disputat pe zgură în America de Nord, o competiție prestigioasă dotată cu premii totale în valoare de aproximativ 550.000$ care a aliniat la start 3 dintre primele 10 jucătoare ale lumii, dar care în această fază a competiției, sferturi de finală, o mai are în concurs doar pe lidera mondială, Ashley Barty. În continuare ne vom focusa atenția asupra celui de-al doilea meci al serii programat pe arena centrală, un duel ce le va avea ca protagoniste pe tunisianca Ons Jabeur și pe americanca Cori Gauff. Pronosticul meu meu pentru acest meci îl veți putea afla la finalul analizei.

Ons Jabeur: Forma echipei, știri și statistici

Ons Jabeur este o tunisiancă în vârstă de 26 de ani, a 28-a jucătoare a lumii și capul de serie nr.12 al competiției de la Charleston. Asemenea lui Gauff, Jabeur ocupă în acest moment cea mai înaltă treaptă a carierei în ierarhia mondială.

Cu toate că nu s-a impus încă într-un turneu WTA, Jabeur performează la un nivel foarte bun de două sezoane încoace, poziția pe care se află în acest moment în clasament fiind dovada constanței sale în evoluții, cât și a faptului că de cele mai multe reușește să confirme și să-și păstreze statutul în duelurile în care pornește cu prima șansă.

Bilanțul său în acest sezon este de 13 victorii și 6 înfrângeri, ea nefiind învinsă până acum la niciun turneu încă din runda inaugurală. Tunisianca are 6 prezențe în optimile de finală din cele 7 prezențe pe tablourile principale ale turneelor la care a participat în 2021, iar sfertul de astăzi reprezintă cel mai bun rezultat al sezonului pentru ea.

În precedentele trei tururi, Jabeur le-a învins pe:

- Martina Trevisan, scor 6-2 6-2

- Hailey Baptiste, scor 6-3 6-3

- Alize Cornet, scor 5-7 6-3 6-3

Cori Gauff: Forma echipei, știri și statistici

Cori Gauff este o americancă care recent a împlinit vârsta de 17 ani, a 36-a jucătoare a lumii și capul de serie nr.14 de la Charleston. Gauff este considerată una dintre cele mai talentate jucătoare ale lumii aparținând noii generații și cred că deja nu o mai putem numi "senzația" din Statele Unite, întrucât, deși aflată la o vârstă fragedă, prezența sa pe tablourile principale ale marilor competiții a devenit deja o constantă. Gauff și-a pus amprenta în circuit încă de acum două sezoane, atunci când scria istorie la Wimbledon prin calificarea în optimile de finală și devenind una dintre cele mai tinere jucătoare din era Open care câștigă un turneu WTA, la Linz.

Acum, cu toate că consecvența rezultatelor sale nu a fost tocmai la nivelul așteptărilor în ultima perioadă, Gauff ocupă cea mai înaltă treaptă a carierei în clasamentul mondial. În această seară, Gauff va disputa cel de-al treilea sfert de finală al sezonului, după cele de la Adelaide (turneu unde a ajuns chiar până în penultimul act al competiției), respectiv Dubai.

Aflată la debutul pe tabloul principal de la Charleston, Gauff le-a învins în tururile anterioare pe:

- Tsvetana Pironkova, scor 6-3 6-0

- Ludmilla Samsonova, scor 4-6 6-1 6-4

- Lauren Davis, scor 6-2 7-6

Statistica meciurilor directe Ons Jabeur v Cori Gauff

Jabeur și Gauff s-au întâlnit de două ori în circuit, ambele dueluri consumându-se anul trecut, la Lexington, respectiv Roma, ambele partide fiind tranșate de jucătoarea americană. Pe zgura din capitala Italiei, Gauff s-a impus în minimum de seturi, 6-4 6-3

Cote pentru Ons Jabeur v Cori Gauff

Pentru un succes în minimum de seturi al lui Cori Gauff, casa de pariuri Unibet vă oferă cea mai bună cotă de pe piață, @2.50

Ons Jabeur vs Cori Gauff Pont: Cori Gauff câștigă meciul

Ons Jabeur a părut destul de dominantă în primele două runde de la Charleston, însă adversarele sale nu au evoluat la un nivel suficient de înalt pentru a-i pune mari probleme tunisiencei. Ieri, însă, Jabeur a avut parte de un meci foarte dificil contra lui Alize Cornet, o partidă fizică pe care a întors-o după pierderea primei manșe, dar care s-ar putea să-și fi lăsat amprenta asupra condiției sale. Tunisianca a lăsat impresia că este epuizată la finalul decisivului, chiar a vomitat pe teren, adesea a încercat să scurteze punctele, iar limbajul corpului nu a fost unul încurajator pentru cei din tabăra sa. În cazul în care Jabeur nu se află la cei mai înalți parametri din punct de vedere fizic, cred că matchupul contra lui Gauff va fi cu atât mai dificil cu cât tânăra americancă este o jucătoare care se deplasează foarte bine pe teren și își va forța adversara să muncească suplimentar pentru fiecare punct. Head-to-head-ul este favorabil lui Gauff, care s-a impus de două ori în meciurile directe și consider că și condițiile de joc o favorizează împotriva unei jucătoare ce se folosește mult de slice-uri. Voi miza pe victoria americancei pentru o cotă de 1.60 oferită de Unibet

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Ons Jabeur vs Cori Gauff Pont: Cori Gauff trimite sub 4.5 asi

Ons Jabeur este o sportivă de top, care aici însă a avut destul de mari probleme, ieri chinuindu-se mult cu Alize Cornet și servind modest. Însă pe retur a stat bine în toate partidele. Cari Gauff este marea speranță a tenisului american, fiind o sportivă valoroasă deși este încă foarte tânără. Aici a jucat bine, pierzând doar un set, având însă și un traseu destul de ușor. Ca număr de ași a avut 4 cu Pironkova, 8 cu Samsonova și 3 cu Davis, la Dubai având 1 cu Vondrousova, 2 cu Martinicova și 5 cu Teichmann. Așadar în jurul liniei setate aici, însă deseori sub. În plus se anunță vreme destul de proastă, ceea ce va face jocul mai lent. Consider astfel că Gauff va trimite sub 4.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet.

Miza: 8/10
Cota: 1.72
Status: Castigat

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici