Olga Danilovic - Dalma Galfi: ponturi pariuri tenis Roland Garros. 22.05.2022

WTA

Cota: 1.87

Adaugat de: Gabriel Morariu

21 Mai 2022 21:54 369 0
Logo Olga Danilovic Olga Danilovic
Logo Dalma Galfi Dalma Galfi
VS
15:30 22 Mai 2022
Ponturi tenis WTA - Roland Garros

Analiză și informații pentru Olga Danilovic v Dalma Galfi

În primul tur al competiției feminine de la Roland Garros, Olga Danilovic o înfruntă pe Dalma Galfi. Partida dintre cele două este programată în cursul zilei de duminică, în jurul orei 15:30, în complexul pe zgură din capitala Franței. În cele ce urmează puteți citi prezentarea celor două jucătoare, iar la final de articol veți găsi recomandarea mea de pariu.

Olga Danilovic: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Olga Danilovic este o talentată jucătoare din Serbia, de 21 de ani. Ea ocupă locul 174 în lume, însă la un moment dat a fost și pe 96 WTA. Din cauza unor probleme de ordin fizic, Olga a absentat mult din circuit. Roland Garros este abia al doilea turneu jucat în 2022. Înaintea competiției din Franța, Danilovic s-a oprit în sferturile de finală de la ITF Koper 60k. Deși nu i-ar fi fost date multe șanse, sportiva din Serbia a reușit să treacă peste 3 tururi de calificări. Danilovic le-a învins pe rând pe Rebeka Masarova (3-6, 7-6, 6-4), Simona Waltert    (4-6, 7-6, 6-3) și Viktoriya Tomova (6-2, 1-6, 7-6). În fiecare dintre meciuri, Danilovic a avut cel puțin 5 duble greșeli. Mai mult, în victoria din turul 2 de la Koper, cu Iryna Shymanovich, o partidă scurtă - 6-2, 6-3 - Olga a comis 6 duble greșeli.

Dalma Galfi: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î V

Dalma Galfi este o sportivă de 23 de ani din Ungaria, care ocupă locul 98 WTA. Ea este o fostă câștigătoare în proba junioarelor de la US Open, iar acum trage tare să îi facă loc la cele mai importante turnee. Cam acesta a fost laitmotivul actualului sezon: Galfi a luat startul în calificări, a reușit de cele mai multe să ajungă acolo, dar nu a făcut mulți purici pe tablou. Cel mai recent turneu a fost cel de la Rabat: victorie în primul tur cu Ulrikke Eikeri (6-2, 7-5), apoi înfrângere cu Arantxa Rus (4-6, 2-6). Bilanțul anului arată 19 victorii și 12 înfrângeri pentru sportiva din Ungaria.

Statistica meciurilor directe Olga Danilovic v Dalma Galfi

Aceasta va fi cea de-a doua partidă directă între cele două jucătoare. Pe prima a câștigat-o Dalma Galfi, anul trecut, pe zgura de acasă de la Budapesta, cu scorul de 6-4, 6-2. În acel meci din 2021, ambele jucătoare au servit câte 3 duble greșeli.

Cote pentru Olga Danilovic v Dalma Galfi

Cele două jucătoare au impresionat în perioada junioratului, iar acum încearcă să obțină performanțe importante și la senioare. Olga Danilovic este tipul de jucătoare care riscă mult atât de pe linia de fund, cât și la serviciu, iar numărul dublelor greșeli este unul ridicat. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un peste 20,5 game-uri. În cazul în care va fi depășit acest barem, veți prinde o cotă atractivă de 1,67.

Olga Danilovic vs Dalma Galfi Pont: Olga Danilovic peste 2,5 duble greșeli

Olga Danilovic este o sportivă care își asumă multe riscuri la serviciu. Jucătoarea din Serbia este recunoscută pentru talentul ei, dar și pentru numărul mare de duble greșeli. În ultimele 3 meciuri, disputate toate la Roland Garros, Olga a avut cel puțin 5 duble greșeli. Iar în confruntarea trecută cu Galfi a comis 3. Din aceste motive consider că Danilovic va avea peste 2,5 duble greșeli în fața Dalmei Galfi. Betano oferă o cotă bună pentru această selecție. Succes!

Pont pariuri: Olga Danilovic peste 2,5 duble greșeli

Miza: 10/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Gabriel Morariu

Ponturi:

5

Castigate:

3

Pierdute:

1

Anulate:

0

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici