Share

Oceane Dodin - Vitalia Diatchenko. Ponturi pariuri tenis WTA Palermo. 21.07.2021

WTA

Cota: 1.50

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

21 Iul 2021 09:43 300 0
Logo Oceane Dodin Oceane Dodin
Logo Vitalia Diatchenko Vitalia Diatchenko
VS
18:30 21 Iulie 2021
WTA - Palermo

Analiză și informații pentru Oceane Dodin v Vitalia Diatchenko

În optimile de finală ale turneului WTA de la Palermo, Oceane Dodin joacă împotriva Vitaliei Diatchenko, iar noi am selectat un pronostic din oferta Superbet pariuri pentru acest meci. Oceane DOdin ocupă locul 120 în clasamentul WTA, în timp ce Diatchenko se află pe poziția 145.

Turneul de la Palermo se desfășoară pe zgură, face parte din categoria 250 și are premii totale în valoare de peste 200 000 de dolari.

Oceane Dodin: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V Î

Oceane Dodin are 24 de ani și ocupă locul 120 în clasamentul WTA. Jucătoarea franceză nu are un sezon grozav, având un bilanț de 17 victorii și 19 înfrângeri pe toate suprafețele. PE zgură, DOdin are doar nouă victorii în 19 partide și este cea mai slabă suprafață a ei. Îi place să joace pe hard indoor, unde își poate pune în valoare serviciul puternic și loviturile plate. TOtuși, în acest sezon, cele mai bune turnee le-a făcut pe zgură, unde a ajuns în două sferturi de finală ale unor turnee ITF. Înainte de Gdynia a participat la Contrexville, unde a pierdut în sferturi la talentatat Qinwen Zheng. 

Aici, a trecut în primul tur de Alexandra Dulgheru, după o partidă în care a impresionat prin forța loviturilor. Dodin a lovit extrem de tare din toate pozițiile și a salvat cinci din cele șase mingi de break oferite. A fost un meci, în care totul a depins de racheta ei.

Vitalia Diatchenko: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V V

Vitalia Diatchenko are 30 de ani și se află pe locul 145. În decembrie 2020 s-a operat la genunchi, de aceea a revenit în circuit abia în luna mai. Are șase victorii și șase înfrângeri, iar pe zgură a obținut primul succes aici, la Gdynia. Jucătoare cu lovituri explozive, Diatchenko are puține victorii pe zgură în cariera ei, preferând să joace pe hard și hard indoor. 

În primul tur a trecut de austriaca Julia Grabher, jucătoare din afara top 200, după o partidă de un nivel foarte slab. Diatchenko a avut noroc cu valoarea scăzută a adversarei și a fost superioară datorită tenisului ofensiv la care nu a renunțat niciun moment.. A comis nouă duble greșeli și a avut de înfruntat 11 mingi de break, din care a salvat șapte.

Statistica meciurilor directe Oceane Dodin v Vitalia Diatchenko

Este prima întâlnire directă.

Cote pentru Oceane Dodin v Vitalia Diatchenko

DIn oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote, pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,75 pentru ca Dodin să ia primul set și meciul și o cotă de 1,85 pentru ca Dodin să se impună la cel puțin patru game-uri diferență

Oceane Dodin vs Vitalia Diatchenko Pont: Oceane Dodin câștigă

Se întâlnesc două jucătoare cărora nu le place zgura, dar evoluția lui DOdin cu Alexandra DUlgheru a arătat ceva mai bine. Dodin a lovit excelent și s-a ajautat de serviciu în momentele de cumpănă, capitol la care Diatchenko a suferit în partida cu Grabher. Diatchenko are doar șase victorii în ultimii cinci ani pe această suprafață, pe care evită să evolueze. Ea pare în căutarea de meciuri pentru a-și intra în formă pentru sezonul de hard care urmează. Merg pe victoria lui Dodin, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri.

Pont pariuri: Oceane Dodin câștigă

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

33

Castigate:

15

Pierdute:

17

Anulate:

1

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici