1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Oceane Dodin - Jil Teichmann: ponturi pariuri WTA Linz. 11.11.2020

Oceane Dodin - Jil Teichmann: ponturi pariuri WTA Linz. 11.11.2020

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-11-10 14:31:00

WTA Linz

11 Noiembrie 2020, 13:00

Oceane Dodin

Oceane Dodin

versus
Jil Belen Teichmann

Jil Belen Teichmann

1.62

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Oceane Dodin v Jil Belen Teichmann

Circuitul WTA se pregătește să își ia la revedere de la un sezon extrem de complicat. În această săptămână are loc ultima competiție WTA, cea de la Linz. Principalele favorite ale întrecerii sunt Aryna Sabalenka și Elise Mertens, două dintre cele mai constante jucătoare după reluarea circuitului mondial. Meciul care mi-a atras atenția la competiția din Austria este cel din Oceane Dodin și Jil Teichmann. El este programat în cursul zilei de miercuri, în continuare puteți citi analiza lui. La finalul articolului veți găsi pontul oferit. 

Oceane Dodin: Forma echipei, știri și statistici

Jucătoarea din Franța ocupă în prezent locul 115, însă în trecut a demonstrat că are o valoare net superioară acestei poziții. Dodin a fost la un moment dat pe 46 în lume, iar în 2020 a avut un clar reviriment. Ea a câștigat nu mai puțin de 27 de meciuri în acest an, dintre care 18 pe hard indoor. Tenisul în sală îi priește, iar rezultatele obținute recent confirmă acest lucru. Dodin are o serie de 7 victorii la rând: a cucerit titlul ITF de la Reims, în finală învingând-o pe Liudmila Samsonova. La turneul de la Linz, Oceane a trecut în primul tur al calificărilor de Reka-Luca Jani, iar apoi a eliminat-o pe Laura Ioana Paar. Ambele victorii au venit cu 2-0 la seturi. Serviciul este unul puternic, iar forehandul o ajută să își creeze avantaj în timpul schimbului de mingi.

Jil Belen Teichmann: Forma echipei, știri și statistici

Jil Teichmann a început excelent a doua parte a sezonului, însă elvețianca nu a mai putut susține ritmul. Ocupanta locului 57 WTA a ajuns în finala de la Lexington, apoi a câștigat 3 meciuri la US Open, iar la Strasbourg a ajuns în sferturile de finală. În ultimele două turnee, Jil a câștigat o singură partidă: la Roland Garros a cedat în runda inaugurală în fața Irinei Begu, în timp ce la Ostrava a fost învinsă în turul secund de calificări de Barbora Krejcikova. Jucătoare de mână stângă cu o excelentă deplasare în teren, Teichmann preferă zgura și hard-ul outdoor. În momentul în elvețianca nu are timp de pregătire a loviturii, când e obligată să execute sub presiune, are un procentaj scăzut al loviturilor reușite.

Statistica meciurilor directe Oceane Dodin v Jil Belen Teichmann

Este primul meci direct între cele două jucătoare. Ele urmau să se întâlnească în turul secund de la Lyon, în luna martie a acestui an, însă Jil a ales să abandoneze înainte de start.

Cote pentru Oceane Dodin v Jil Belen Teichmann

Jucătoarea din Franța este considerată ușor favorită, iar eu voi merge pe mâna ei. În afara pontului selectat din oferta de pariuri Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes al lui Dodin cu 2-0 la seturi. În cazul în care Oceane se impune în două seturi, veți fi recompensați cu o cotă de 2,35.

Oceane Dodin vs Jil Belen Teichmann Pont: Victorie Oceane Dodin

Suprafața de joc înclină mult balanța în favoarea lui Ocean Dodin. Franțuzoaica se simte excelent pe hard indoor, cu un bilanț de 18-3 în acest an. Jil Teichmann a arătat o formă slabă în ultima vreme, iar condițiile de la Linz nu o avantajează. Pentru elvețiancă va fi primul meci la întrecerea din Austria, în timp ce Dodin va juca a 3-a partidă, fiind mult mai acomodată cu noile condiții de joc. Merg pe mâna jucătoarei din Franța, la o cotă excelentă oferită de Superbet. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici