Share

Oceane Dodin vs Elena Rybakina - Ponturi Pariuri WTA Sankt Petersburg, 14.02.2020. Servicii eficiente

WTA

Cota: 1.85

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Feb 2020 20:25 602 0
Logo Oceane Dodin
Logo Elena Rybakina
Oceane Dodin
Elena Rybakina
VS
12:00 14 Februarie 2020
WTA Sankt Petersburg

Analiză și informații pentru Oceane Dodin v Elena Rybakina

Turneul Sankt Petersburg Ladies' Trophy are loc în Rusia, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Oceane Dodin și Elena Rybakina, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Sankt Petersburg este o localitate de 5.3 milioane de locuitori, fiind un port important la Marea Baltică. 
Turneul acesta este mare, WTA Premier, având un fond de premiere de 782.900 dolari. 
Gazda este complexul Sibur Arena, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Bertens, Kvitova, Dodin sau Bencic. 

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Oceane Dodin: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Oceane Dodin este o franțuzoaică de 23 de ani, clasată pe locul 159 WTA. 
Iar Dodin are un potențial foarte mare, ea până la urmă în trecut fiind în topul 50 WTA, până pe locul 46 mondial. Este înaltă, având 1.83m, are un serviciu foarte bun și cred că în viitor este iarăși posibil să o vedem sus. 
În 2019 are sferturi de finală la ITF Sunderland, semifinale la ITF Figueira Da Foz, finală la ITF Corroios Seixal, semifinale la ITF Woking, finală la ITF Koksijde, sferturi de finală la ITF Marbella, semifinale la ITF Clermont Ferrand, titlu la ITF Cherbourg en Cotentin, semifinale la ITF Poitiers, finală la ITF Saint Etienne, semifinale la ITF Solarino 1 și semifinale la ITF Solarino 2. 
În 2020 nu are performanțe. 
Oceane a fost destul de modestă în acest start de an, de exemplu la Australian Open pierzând în primul tur de calificare cu Flink (locul 135 WTA). 
Aici:

- 6-2 6-2 cu Viktoria Kuzmova (locul 65 WTA), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)
- 6-3 6-4 cu Johanna Konta (locul 14 WTA), câștigând 89% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)

Elena Rybakina: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Elena Rybakina este o kazahă de 20 de ani, clasată pe locul 25 WTA.
Iar Rybakina este deja una dintre cele mai bune tenismene din lume, o sportivă care cât de curând poate să ajungă în topul 10 ATP și să înceapă să câștige turnee importante. Deja începutul de an este foarte bun pentru ea, Elena arătând deseori un tenis dominant. 
În 2019 are finală la ITF Playford, titlu la ITF Launceston, titlu la ITF Moscova, titlu la ITF Kazan, sferturi de finală la Istanbul, semifinale la s'Hertogenbosch, titlu la București, finală la Nanchang, sferturi de finală la Wuhan, sferturi de finală la Linz și semifinale la Luxemburg. 
Iar în 2020 are finală la Shenzhen și titlu la Hobart. 
Aici:

- 6-3 6-4 cu Siniakova (locul 59 WTA), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (5 salvate)
- 6-3 6-4 cu Ferro (locul 58 WTA), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)

Statistica meciurilor directe Oceane Dodin v Elena Rybakina

Este prima întâlnire directă între cele două. 

Cote pentru Oceane Dodin v Elena Rybakina

Oceane Dodin vs Elena Rybakina Pont: Oceane Dodin trimite mai multi asi

Oceane Dodin a jucat foarte bine aici, fiind ajutata de serviciu. De fapt Dodin este una dintre jucatoarele care trimite cei mai multi asi, avand recent 6 asi cu Tan si 4 cu Friedsam. Iar aici a trimis 7 asi cu Viktoria Kuzmova si 7 asi cu Johanna Konta. Elena Rybakina este una dintre cele mai bune jucatoare din lume la momentul actual si evident favorita partidei. Inclusiv Rybakina are un serviciu bun, aici trimitand 2 asi cu Siniakova si 9 ieri cu Ferro. Insa in general nu exagereaza la acest capitol, avand si meciuri in care timite sub 3 asi. Consider astfel ca Dodin va trimite mai multi asi, pronosticul meu mergand pe aceasta idee la o cota oferita de Betano.

Pont pariuri: Oceane Dodin trimite mai multi asi

Miza: 8/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

46

Castigate:

30

Pierdute:

15

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici