1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Niculescu/ Potapova vs Kalashnikova/ Marozava, Ponturi pariuri tenis WTA Dubai, 09.03.2021. Monica se concentrează pe proba de dublu

Niculescu/ Potapova vs Kalashnikova/ Marozava, Ponturi pariuri tenis WTA Dubai, 09.03.2021. Monica se concentrează pe proba de dublu

Marian Cioată
Marian Cioată

2021-03-08 18:05:00

WTA Dubai

09 Martie 2021, 14:15

Niculescu/ Potapova

Niculescu/ Potapova

versus
Kalashnikova/ Marozava

Kalashnikova/ Marozava

1.45

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Niculescu/ Potapova v Kalashnikova/ Marozava

Marți, 9 martie 2021, este programată partida din turul 1 al turneului de dublu WTA Dubai, între perechea româno-rusă formată din Monica Niculescu și Anastasia Potapova și cuplul Oksana Kalashnikova/ Lidziya Marozava (Georgia/ Belarus). Pronosticul recomandat merge în direcția favoritelor, la o cotă atractivă, preluată din oferta Superbet pariuri sportive.

Niculescu/ Potapova: Forma echipei, știri și statistici

Cele două formează în premieră un parteneriat, însă nu cred că vor fi multe probleme de sincronizare, mai ales că Monica Niculescu este o dublistă extrem de versatilă, capabilă să se adapteze rapid la stilul de joc al colegelor sale. Dovada este și rezultatul excelent obținut săptămâna trecută în Qatar, alături de letona Jelena Ostapenko. 

Monica (48 WTA Dublu) este cea mai bine clasată jucătoare din această specialitate, singura din top 50 mondial, la această oră. Deși va fi totodată și cea mai scundă sportivă prezentă pe teren, românca are o experiență fantastică în această probă, având rezultate foarte bune de-a lungul timpului. Din punct de vedere tactic, Niculescu are un mare avantaj față de adversarele sale, având și un repertoriu de lovituri mult mai vast, dar și o mână sigură în preajma fileului. Demn de menționat este faptul că la dublu nu mai lovește atât de mult cu forehandul slice, precum o face în partidele de simplu.

Anastasia (106 WTA Dublu) este cea mai slab clasată jucătoare, singura din afara primei sute mondiale, dar a fost pe locul 77 mondial în această probă. Forma sa de moment este una foarte bună, aflându-se pe un vizibil trend ascendent. La simplu a ajuns în turul 3 la Australian Open, acolo unde a fost eliminată destul de greu de Serena Williams, iar la Doha a pierdut în calificări contra unei alte americance - Jessica Pegula, în tiebreakul setului decisiv. Aici la Dubai a trecut de nemțoaica Laura Siegemund, după 2 seturi scurte, scor 6-3 6-2, deși pornea ca outsideră, din perspectiva bookmakerilor. 

La dublu, în 2021 Potapova are 2 sferturi de finală (Abu Dhabi și Yarra Valley Classic) și o finală (Phillip Island Trophy). Niculescu are un sfert de finală la Gippsland Trophy alături de Patricia Țig și finala de săptămâna trecută de la Doha, alături de Jelena Ostapenko.

Kalashnikova/ Marozava: Forma echipei, știri și statistici

Aceste două jucătoare au mai participat la un singur turneu împreună, în 2018 la Doha, pierzând din primul tur. Ambele sunt foarte înalte - 1,83 metri înălțime are Marozava și 1,84 metri Kalashnikova, dar în același timp sunt destul de greoaie.

Oksana (60 WTA Dublu) este o jucătoare de mână stângă, cu rezultate constante de-a lungul anilor, în această specialitate. Totuși, nu a reușit niciodată să obțină victorii cu adevărat importante, sau parcursuri notabile în turneele majore, deși a avut mai multe partenere tradiționale. Forma sa recentă este extrem de modestă, cu 4 înfrângeri din 4 apariții pe tablourile principale de dublu de la Abu Dhabi, Gippsland Trophy, Australian Open și Phillip Island Trophy. Mai mult decât atât, nu a reușit să câștige niciun set alături de Santamaria, Georgina Garcia-Perez sau Cornelia Lister.

Lidziya (91 WTA Dublu) are o aparență masivă, cu un prim serviciu puternic și prezență fizică notabilă în preajma fileului. Totuși, este destul de lentă în reacții, iar atunci când este forțată să lovească din deplasare are mari dificultăți. Cel mai sus, bielorusa a fost situată în clasamentul de dublu pe locul 37, în octombrie 2018. Acum vine după o semifinală la WTA Lyon, în sală, alături de Danilina jucătoare din Kazahstan. Un singur titlu WTA are în carieră Marozava, la WTA Luxemburg 2017, de asemenea pe hard indoor.

Statistica meciurilor directe Niculescu/ Potapova v Kalashnikova/ Marozava

Cele două echipe nu s-au mai confruntat până acum în cadrul unui meci oficial de dublu feminin, din circuitul WTA.

Cote pentru Niculescu/ Potapova v Kalashnikova/ Marozava

Cei mai curajoși pot încerca și varianta unui scor corect 2-0 la seturi în favoarea perechii româno-ruse, la o cotă de 2,05.

Niculescu/ Potapova vs Kalashnikova/ Marozava Pont: Victorie Niculescu/ Potapova

Merg pe victoria perechii Niculescu/ Potapova, în turul inaugural de la Dubai. Perechea Kalashnikova/ Marozava impresionează doar prin talie, ambele având peste 1,80 metri înălțime, însă sunt mult mai lente în deplasare și suferă la calitatea loviturilor executate din spatele liniei de fund. Monica s-a descurcat foarte bine în ultima perioadă alături de jucătoare precum tânăra și exploziva rusoaică, bazându-se pe presiunea loviturilor acestora, iar românca a făcut diferența prin execuțiile sale deosebite, din preajma fileului. Mâine va fi o alternanță deosebită de viteză de execuție și efecte variate, pe care masivele Oksana și Lidziya consider că nu o vor putea contracara.

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici