1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Natalia Vikhlyantseva - Astra Sharma. Ponturi pariuri tenis WTA Gdynia. 22.07.2021

Natalia Vikhlyantseva - Astra Sharma. Ponturi pariuri tenis WTA Gdynia. 22.07.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-07-22 10:24:00

WTA - Palermo

22 Iulie 2021, 17:00

Natalia Vikhlyantseva

Natalia Vikhlyantseva

versus
Astra Sharma

Astra Sharma

1.80

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Natalia Vikhlyantseva v Astra Sharma

În optimile de finală ale turneului de la Palermo, Natalia Vikhlyantseva o întâlnește pe Astra Sharma, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Vikhlyantseva ocupă locul 180 în clasamentul WTA, în timp ce Sharma se află pe poziția 121. 

Turneul de la Palermo se desfășoară pe zgură, are premii totale de psete 200 000 de dolari și face parte din categoria 250.

Natalia Vikhlyantseva: Forma echipei, știri și statistici

Natalia Vikhlyantseva are 24 de ani și ocupă locul 180 în lume, dar a fost și pe poziția 54 în urmă cu patru ani. De atunci, a urmat o cădere abruptă, iar Vikhlyantseva a alunecat în afara top 100. Natalia nu mai câștigase un meci pe tabloul principal al unui turneu WTA din martie 2020, dar a reușit să lege două victorii în turneul de la Lausanne de săptămâna trecută. Avea un bilanț de două victorii și opt înfrângeri înaintea turneului elvețian, în care a pierdut în sferturi la Zanevska. Jucătoare foarte talentată, Vikhlyantseva a arătat în primul tur un tenis excelent. A slavat șase mingi de break din șapte și a eliminat-o în două seturi pe Leonie Kung, o jucătoare talentată, dar care nu a avut ce face la loviturile formidabile ale Nataliei. Vikhlyantseva a adunat peste 20 de lovituri câștigătoare și a avut un procentaj de 76% mingi câștigate cu primul serviciu. 

Astra Sharma: Forma echipei, știri și statistici

Astra Sharma are 25 de ani și ocupă locul 121, dar a fost și pe 85 în urmă cu doi ani. Jucătoarea australiană avea o singură victorie pe tabloul principal al unui turneu WTA după pandemie, dar a reușit să ajungă în sferturi la Monterrey. A urmat titlul de la Charleston, turneu de 250, unde a învins-o în finală pe Ons Jabeur. Astra are cinci meciuri consecutive de trei seturi. A pierdut la Hamburg în primul tur cu Bonaventure, apoi s-a chinuit la Lausanne cu Ivakhnenko în calificări și cu Kristina Pliskova în primul tur. A pierdut în turul al doilea cu Caroline Garcia în trei seturi.

Aici, a eliminat-o în trei seturi disputate pe Lucrezia Stefanini, locul 252 posesoare de wild card. A fost un meci în care Sharma a avut pasaje mari de joc în care nu a contat. DUpă ce a câștigat primul set la patru, deși a condus cu 5-1, Astra a pierdut setul al doilea la unu și a fost condusă cu break în setul decisiv. A reușit să se regrupeze și doar valoarea scăzută a adversarei i-a permis să câștige.

Statistica meciurilor directe Natalia Vikhlyantseva v Astra Sharma

Este prima întâlnire directă

Cote pentru Natalia Vikhlyantseva v Astra Sharma

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2,4 pentru o victorie a Nataliei și o cotă de 1,9 pentru ca Natalia să nu piardă la o diferență mai mare de două game-uri.

Natalia Vikhlyantseva vs Astra Sharma Pont: Natalia Vikhlyantseva cu h (+3,5) la game-uri

La cum au jucat cele două în primul tur, Vikhlyantseva ar trebui să se impună clar. Natalia a arătat un tenis exploziv, cu multe lovituri câștigătoare și siguranță la serviciu, pe care și l-a pierdut doar o dată. Sharma s-a chinuit cu o jucătoare modestă de pe locul 252 și și-a pierdut serviciul de cinci, fiind foarte aproape de eliminare. Sharma a obținut ultimele victorii în trei seturi și cred că nu va putea să o învingă pe Vikhlyantseva ușor. De aceea, am ales acest pariu cu marjă de eroare, cu Vikhlyantseva nu pierde la mai mult de trei game-uri. Cota este excelentă și am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici