1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Misaki Doi - Renata Zarazua: ponturi pariuri Jocurile Olimpice. 24.07.2021

Misaki Doi - Renata Zarazua: ponturi pariuri Jocurile Olimpice. 24.07.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-07-22 16:38:00

Jocurile Olimpice 2021

24 Iulie 2021, 08:30

Misaki Doi

Misaki Doi

versus
Renata Zarazua

Renata Zarazua

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Misaki Doi v Renata Zarazua

În primul tur al competiției de tenis feminin de la Jocurile Olimpice, față în față se vor afla Misaki Doi și Renata Zarazua. Partida dintre cele două este programată sâmbătă, în cadrul complexului Ariake Coliseum. Meciul se va disputa în cursul dimineții, în jurul orei 08:30. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pontul oferit.

Misaki Doi: Forma echipei, știri și statistici

Misaki Doi este o jucătoare din Japonia de 30 de ani, care în acest moment este clasată pe poziția 94-a în lume. Nipona are o bogată experiență la nivelul circuitului, este clasată între prima sută mondială de multă vreme, iar la un moment dat a ocupat chiar locul 30. Hardul este suprafața care o avantajează cel mai mult pe Misaki: a câștigat 15 meciuri în 2021, iar 9 dintre ele au venit pe hard. Printre numele importante învinse de jucătoarea din Japonia pe hard în 2021 se numără Caroline Garcia, Anna Blinkova, Saisai Zheng și Polona Hercog. Reprezentanta gazdelor Jocurilor Olimpice nu este o sportivă înaltă, însă deplasarea ei pe teren reprezintă un mare atu. De asemenea, Misaki este extrem de insistentă în defensivă, întoarce o mulțime de mingi în terenul advers, iar adversarele ajung să comită erori. Ultimele două turnee jucate în Japonia au adus rezultate importante: finală la Hiroshima, respectiv sferturi de finală la WTA Osaka.

Renata Zarazua: Forma echipei, știri și statistici

Renata Zarazua este o sportivă de 23 de ani din Mexic, care în acest an are un bilanț egal: 14 victorii și tot atâtea înfrângeri. Cele mai bune rezultate au fost obținute în startul anului, când Zarazua s-a calificat pe tabloul de la Miami, a trecut un tur, iar în runda a doua a fost dominată clar de Angelique Kerber. Sportiva din Germania i-a administrat Renatei un sec 6-0, 6-0. În cele două turnee disputate pe iarbă, Zarazua a ajuns în semifinale la ITF Nottingham (a eliminat-o Alison Van Uytvanck), iar la Wimbledon a pierdut în primul tur de calificări în fața ocupantei locului 435, Tara Moore! Renata este una dintre jucătoarele slab cotate de la Jocurile Olimpice, cu o poziție joasă în ierarhie: este doar pe 133 în clasamentul WTA! 

Statistica meciurilor directe Misaki Doi v Renata Zarazua

Acesta va fi primul meci direct între cele două jucătoare în circuitul WTA.

Cote pentru Misaki Doi v Renata Zarazua

Misaki Doi este una dintre reprezentantele gazdelor, iar asta reprezintă un avantaj important. Chiar dacă meciurile se joacă fără spectatori, nipona este mult mai acomodată cu aceste condiții de joc, cu suprafața rapidă de la Tokyo. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes cu 2-0 la seturi pentru niponă. Dacă Misaki Doi se va impune fără să cedeze vreun set, veți prinde o cotă atractivă de 2,40. 

Misaki Doi vs Renata Zarazua Pont: Victorie Misaki Doi

Misaki Doi are toate condițiile să câștige această partidă: joacă pe suprafața ei preferată, partida se dispută într-un complex pe care îl știe foarte bine, iar rezultatele sale au fost bune de-a lungul anilor la turneele disputate în Japonia. De cealaltă parte, Zarazua nu traversează o perioadă bună, jocul ei este caracterizat de inconstanță. În aceste condiții, merg pe mâna japonezei Misaki Doi, la o cotă excelentă oferită de . Să fie verde!

Miza: 7/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici