1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Miriam Bulgaru - Jaqueline Cristian

Miriam Bulgaru - Jaqueline Cristian. Ponturi pariuri tenis WTA Cluj. 06.02.2024

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2024-02-05 23:16:00

WTA - Cluj

06 Februarie 2024, 18:00

Miriam Bulgaru

Miriam Bulgaru

versus
Jaqueline Cristian

Jaqueline Cristian

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Miriam Bulgaru v Jaqueline Cristian

În primul tur al turneului WTA de laCluj, Miriam Bulgaru o întâlnește pe Jaqueline Cristian, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Miriam Bulgaru ocupă locul 195 în clasamentul WTA, în timp ce Cristian se află pe poziția 81.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Miriam Bulgaru: Forma echipei, știri și statistici

Miriam Bulgaru are 25 de ani, ocupă locul 195 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 183. Ea participă pentru a doua oară la turneul de la Cluj, unde a fost eliminată anul trecut în turul al doilea de Masarova, în trei seturi. 

Miriam Bulgaru este o jucătoare care-și desfășoară cariera la nivel de turnee ITF de mică anvergură. Suprafața preferată este zgura, unde a adunat 248 de victorii, față de 38 pe hard și doar zece victorii pe hard indoor. 

Anul trecut a fost unul destul de bun, cu 46 de victorii, deși nu a câștigat vreun turneu. 39 de victorii au fost obținute pe zgură, iar patru pe hard și trei pe hard indoor.

Bulgaru a început anul cu o înfrângere în primul tur al calificărilor la AO, după care a pierdut în turul al doilea la un turneu în Porto pe hard indoor. În aceeași locație, dar săptămâna următoare, s-a retras în turul al doilea.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Jaqueline Cristian: Forma echipei, știri și statistici

Jaqueline Cristian are 25 de ani și ocupă locul 81 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 53. Jaqueline participă pentru a patra oară la turneul de la Cluj. A pierdut la prima participare, în 2021, în sferturi, cu Simona Halep, în 2022 a fost eliminată în primul tur, iar anul trecut a pierdut în turul al doilea. 

Jaqueline este o jucătoare talentată, a cărei ascensiune a fost curmată în 2022 de o accidentare destul de gravă, de pe urma căreia a revenit mai greu. În 2023 a fost nevoită să coboare la nivel ITF, unde a câștigat trei turnee, dintre care unul pe hard indoor. A adunat 52 de victorii, cele mai multe de când a trecut la senioare. 

A pierdut primele trei meciuri ale anului, la Auckland, Hobart și AO, dar a revenit bine la Linz, săptămâna trecută. Acolo, a învins-o pe McNally în calificări și a pierdut cu Tauson, dar a intrat pe tablou ca lucky loser. A învins-o în două seturi pe Podoroska și a cedat cu Burrage, în două seturi strânse.

Statistica meciurilor directe Miriam Bulgaru v Jaqueline Cristian

Jaqueline Cristian s-a impus într-un meci jucat pe zgură în 2016, în trei seturi, în timp ce Miriam Bulgaru a câștigat un demonstrativ în 2020, tot pe zgură. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Miriam Bulgaru v Jaqueline Cristian

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,65 pentru un meci cu cel mult 21 de game-uri și o cotă de 1,75 pentru o victorie a lui Jaqueline la cel puțin cinci game-uri diferență.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Miriam Bulgaru vs Jaqueline Cristian Pont: Jaqueline Cristian câștigă cu h (-3,5) la game-uri

Jaqueline Cristian joacă cel mai bun tenis al ei pe hard indoor, unde a adunat 64 de victorii, dintre care unele au venit în turnee WTA, cu o finală jucată la Linz, în 2022. Miriam Bulgaru nu are experiență și nici valoare de turnee WTA. Ea joacă prepoderent pe zgură, iar aici vine după ce s-a retras săptămâna trecută la Porto. Diferența de valoare și de evoluție pe această suprafață este una foarte mare, de aceea mă aștept la o victorie clară a lui Cristian. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici