1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Miriam Bianca Bulgaru - Diane Parry

Miriam Bianca Bulgaru - Diane Parry. Ponturi pariuri tenis WTA Makarska. 08.06.2023

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2023-06-07 22:10:00

Challenger WTA - Makarska

08 Iunie 2023, 14:30

Miriam Bulgaru

Miriam Bulgaru

versus
 Diane Parry

Diane Parry

1.85

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Miriam Bulgaru v Diane Parry

În turul al doilea al turneului de la Makarska, Miriam Bulgaru o întâlnește pe Diane Parry, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci

Miriam Bulgaru ocupă locul 238 în clasamentul WTA, în timp ce Diane Parry se află pe poziția 79.

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Miriam Bulgaru: Forma echipei, știri și statistici

Miriam Bulgaru are 24 de ani, ocupă locul 238 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 223. Miriam este o jucătoare care se străduiește să răzbată în circuitul WTA, dar până acum aparițiile ei au fost rare la acest nivel. Jucătoare scundă, fără lovituri deosebite, Miriam se bazează pe turneele pe zgură pentru a-și crește clasamentul. Anul trecut a avut 47 de victorii, din care 40 au fost pe zgură. Anul acesta, are o semifinală și două finale, ambele pierdute, la nivel ITF. A pierdut în al doilea tur al calificărilor la Roland Garros, la Kayla Day. Anul acesta a atins cea mai înaltă poziție din clasamentul WTA, locul 223. Aici, a trecut de un tur de calificări, o victorie în trei seturi cu locul 250, Veronika Erjavec. În primul tur, a eliminat-o pe Chloe Paquet, tot în trei seturi. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Diane Parry: Forma echipei, știri și statistici

Diane Parry are 20 de ani, ocupă locul 79 n clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 58. Jucătoarea din Franța s-a prezentat lumii tenisului anul trecut la Roland Garros, când a învins-o în primul tur pe Barbora Krejcikova. A avut un 2021 în care a câștigat 51 de partide pe zgură, la nivel ITF, pentru ca anul trecut să facă pasul la nivel WTA. Înainte de Roland garros, a făcut o semifinală la un turneu de 60k la Zagreb, apoi a câștigat turneul de la Paris, cu victorii la Noskova, Gracheva sau Yuan. Are un joc frumos, estetic, cu reverul executat cu o singură mână. Aici, a trecut în primul tur în două seturi de Marcinko, după ce și-a cedat serviciul doar de două ori. 

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Miriam Bulgaru v Diane Parry

Este prima întâlnire directă. 

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Miriam Bulgaru v Diane Parry

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,65 pentru a Parry să ia cel mult 12 game-uri și o cotă de 1,55 pentru o victore a lui Parry la cel puțin patru game-uri diferență. 

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Miriam Bulgaru vs Diane Parry Pont: Diane Parry câștigă cu h (-4,5) la game-uri

Diane Parry este una dintre cele mai talentate jucătoare franceze și coboară destul de des la turnee mai mici pentru a căpăta încredere. Zgura este suprafața favorită, iar aici a jucat foarte bine în primul tur în care a cedat doar șase game-uri. Miriam Bulgaru are un nivel pe care nu-l poate depăși, din păcate, iar Parry cred că îi este inaccesibilă în acest moment. Merg pe o victorie clară, la cel puțin cinci game-uri diferență în favoarea lui Parry, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.85
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici